Koga interesuje nek pita

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

whow

Post by whow »

hananah wrote:
whow wrote:You got to be kidding :-)
Koji crni recept , mene interesuju neke druge stvari i umirem od radoznalosti da cujem sto ti mislis o tome . Naprimjer: Po tvom misljenju koja su najvaznije vrline u covjeka ili zene. Moja je teorija da inteligencija i hrabrost cine nezaustavljivu kombinaciju. Onda ima li smisla brak bez djece? Da li brak ubija ljubav? i slicno . Let me know :-D
Kod muskarca je najvaznija osobina osjecajnost i paznja. Kod zene odanost i paznja takodjer. Brak bez djece ima smisla ako se supruznici odluce na takav brak. Ja ako se udam par njih cu usvojiti i par roditi :)
Ovo je prvi glas... meni se nekako uvijek cinilo da stvari funkcionisu
"other way around", mozes li da to malo elaboriras i potkrijepis konkretnim primjerima . Recimo npr, imas dva udvaraca jedan osjecajnan , suptilan , itd , a drugi sexy .. kada ga vidis odmah u tebi prorade" animal instincts". Which one do you go for? Please be honest.
violentjack

Post by violentjack »

hananah wrote:O Vileni, pitaj me koje ne znam :D
Iskreno mi je drago.. :)

Ako navratim u Sarajevo..morat cu i ja kod tebe na pitu :) :) :D :lol: :lol:
violentjack

Post by violentjack »

OH Hano kuharice..kad ti ja dodem

Pojescu sve sto valja..ako bude valjalo :lol: :lol:
hananah

Post by hananah »

whow jedno je biti njezan i suptilan drugo je biti slinav, tako da imas onu kategoriju muskaraca koji su njezni i suptilni a "slinavi" a drugu koji su njezni i suptilni i "sexy". Naravno da cu se za ovog drugog odluciti, ne samo ja nego svaka zena. Neki muskarci imaju "ono nesto" bez obzira kako izgledaju, recimo Omar Mjesecar je sav nekakav mastan i malehan ali je sexy do bola (bar meni), a usput je osjecajan. Isto je i sa Harisom Budinom, skroz je bezeee ali je sexy, dok je recimo Dragan Marinkovic "slinav i ljigav" premda ga dosta zena smatra sexy ili recimo Frano Lasic. (ne forume, ne lozim se ni na Omara ni na Harisa, samo dajem primjere onih za koje svi znaju kako izgledaju)
alek

Post by alek »

hananah wrote:petit keks, samljeveni osrasi, puno ruma, puter i preliv od cokolade :)
ne sjecam se okusa petit keksa, mljevenih oraha i ne sjecam se cokolade u bombi koju sam ja jela :D pod sicilijanskim suncem :D
hananah

Post by hananah »

Alek, to ti je Sicilijanska bomba na Bosanski nacin. A da ti nisi malo tamo pod suncem Sicilije :-) :-) :-) :-) :-)
whow

Post by whow »

hano
Slozio bih se po pitanju Frane Lasica , sto se ostalih tice wow .. that is a way over my head . Gdje si nasle Omara Lunatika , pa on je sexy isto ko' tri kile exsera , tu si se stvarno zaj*ala, a to sto ti nazivas Omarovom suptilnoscu je vise eufemizam za njegovu pateticnu spiku kojom bari klinke.U svakom slucaju slazem se za Lasica.
Fair Life

#33 Re: Koga interesuje nek pita

Post by Fair Life »

hananah wrote:za bilo koji recept, ma danas sam skontala da mi kuhinja definitivno ide od ruke, bolje nego ista :)
Image
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

Nisam samo najbolji sahista na forumu...

vec sam i kao kuhar 'nenadmasan'... :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Fazani su omiljena :D :D tema za usavršavanje :? :?
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Pogotovo kada mrtvi lete iznad nasih glava :D Mrtvi lete, a ni jedan ne pada... :D
Arrival

#37 Re: Koga interesuje nek pita

Post by Arrival »

Fair Life wrote: Image
tri hanume, tri hanume...prave pitu, prave pitu...itd. :D :lol:
pitt

Post by pitt »

Jos im samo jedna fali i da se pokriju i eto idile...ha jekane? :D:D:D
hananah

Post by hananah »

Sad pitte je li te to interesuje kako se izradjuje pokrivalo :D
Post Reply