Koga interesuje nek pita
Moderator: anex
-
hananah
#1 Koga interesuje nek pita
za bilo koji recept, ma danas sam skontala da mi kuhinja definitivno ide od ruke, bolje nego ista 
-
whow
You got to be kidding
Koji crni recept , mene interesuju neke druge stvari i umirem od radoznalosti da cujem sto ti mislis o tome . Naprimjer: Po tvom misljenju koja su najvaznije vrline u covjeka ili zene. Moja je teorija da inteligencija i hrabrost cine nezaustavljivu kombinaciju. Onda ima li smisla brak bez djece? Da li brak ubija ljubav? i slicno . Let me know
Koji crni recept , mene interesuju neke druge stvari i umirem od radoznalosti da cujem sto ti mislis o tome . Naprimjer: Po tvom misljenju koja su najvaznije vrline u covjeka ili zene. Moja je teorija da inteligencija i hrabrost cine nezaustavljivu kombinaciju. Onda ima li smisla brak bez djece? Da li brak ubija ljubav? i slicno . Let me know
-
alek
#5 Re: Koga interesuje nek pita
sicilijanska bombahananah wrote:za bilo koji recept
-
hananah
Kod muskarca je najvaznija osobina osjecajnost i paznja. Kod zene odanost i paznja takodjer. Brak bez djece ima smisla ako se supruznici odluce na takav brak. Ja ako se udam par njih cu usvojiti i par roditiwhow wrote:You got to be kidding![]()
-
hananah
pola kile brabonjaka ostaviti preko noci u sircetu, ujutro proprziti na maslacu i dodati kilo bijelog luka. Jesti na prazan stomakjazzer wrote:Na koji način pripremaš brabonjke od cvrčka i
da li ih uopšte spremaš?Pohovane?Neki poseban
začin?Kuhar sam amater pa me zanima
-
_MaYa_
e hano i ja pocela kuhati...skuzila sam da mama nece kuhati ono sto ja zelim...i znas sta ma da prste polizes kolko me hoce kuhinja
ja doduse sve moram gledati u recept
al dobro zanimljivo je...citati i onako hodati okolo ko muha bez glaveza namirnicama...
a mogla bi mi dati par prakticnih savjeta...npr sta obavezno moram znati napraviti...
inace nisam basljubitelj tradicionalnih jela...dosadna su i nemastovitaa
aaaa (hano nije valjda da se zelis udati...
)
ja doduse sve moram gledati u recept
a mogla bi mi dati par prakticnih savjeta...npr sta obavezno moram znati napraviti...
inace nisam basljubitelj tradicionalnih jela...dosadna su i nemastovitaa
aaaa (hano nije valjda da se zelis udati...
-
violentjack
#24 Re: Koga interesuje nek pita
Super..moram nesto da oprobam kad si tako perfektnahananah wrote:za bilo koji recept, ma danas sam skontala da mi kuhinja definitivno ide od ruke, bolje nego ista
Koje jelo najbolje znas napraviti