veca duso, samo tako
Koga biste od forumasha natakarili
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pinkzelena
Jel ovo onaj Veca sa onih OBN talenata
?
Ako jest,ja ga prva takarim

Ako jest,ja ga prva takarim
-
incognito071
nema predavanja:)zena21 wrote:bogami, gledajuci po temama, imam osjecaj da je veca njtrazeniji![]()
veca duso, samo tako
- anais_nin
anarhija majka_ambassador wrote:drugovi i drugarice, kako cemo se rasporedit, ko koga slijeduje??![]()
![]()
![]()
![]()
mozemo li kakav zdrijeb napraviti (mislim da to znaci konkurs?)
p.s. jedino koliko upracam ni jedno musko ne odbija ponude za takarenje
- anais_nin
e neka me u obziru, bas mi je lijepo tamoveca_sa wrote:ovdje se o svemu prica, al izgleda samo ja i mima i bhg i zhaba bi se takarili medjusobno![]()
![]()
![]()
naravno kao i prvo vece sto sam rekao i moderatorica dolazi u obzir, samo zato sto je herka![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by anais_nin on 03/09/2007 17:12, edited 1 time in total.
- BHG
mala ispravka...bhg i zhabica su se vec takarili...a i cini mi se opet ceveca_sa wrote:ovdje se o svemu prica, al izgleda samo ja i mima i bhg i zhaba bi se takarili medjusobno![]()
![]()
![]()
naravno kao i prvo vece sto sam rekao i moderatorica dolazi u obzir, samo zato sto je herka![]()
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
anais_nin wrote:kakve veze ima fakultet s intelektom?rikardoreis wrote:anais_nin wrote:ja jos ne namjeravam punu listu objaviti, ali posto se "palim" na intelektualce, samo da kazem da bi se rikardoreis definitivno nasao u top 5![]()
![]()
![]()
![]()
ih, „intelektualcu“ jos jedna godina treba da zavrsi fax, mogla si mi to i tamo reci, na private, a ne pricati o nekim festivalima i kanadskim zimama...
![]()
![]()
looda tema, steta sto je vecini raje nezgodno da se izjasni...prvom meni, ima ih bar 5 koje mi se svidjaju...ma, znaju one to, nekako...nema potrebe govoriti
![]()
![]()
![]()
nego hocemo li "abereche abertude" tvojih 5, na mojih 5?
moze, 5 na 5 u maloj sobi tri sa tri
i kladim se da mislimo, otprilike, na istih 10 persona forumaskih
- anais_nin
pitanje neznanja u rukovanjuveca_sa wrote: hehehe ma salim se, sad kad nema zajebanata, ozbiljno ti kazem, djevojka jeste herka al imamo fin odnos, razumijemo se i voljimo, i ne znam sto to o herkama pricaju toliko da su zajebane
P.S. jesi se ovo sjetio da i ona cita forum pa da popravis izreceno?
- irfan2
sve nesto izokola i neka suplja
... imena ajmo
...
ja se ne mogu sjetit nikoga .... ako je sudit po postovima, nasa draga moderatorica
i beatrice
koja vise ne dolazi na forum
... a od ovih novih, ne mogu se sjetit nijedne ... ma predugo sam izbivao sa foruma definitivno
....
ja se ne mogu sjetit nikoga .... ako je sudit po postovima, nasa draga moderatorica
-
rikardoreis
uh, Dje iscupa beatriceirfan2 wrote:sve nesto izokola i neka suplja... imena ajmo
...
ja se ne mogu sjetit nikoga .... ako je sudit po postovima, nasa draga moderatoricai beatrice
... a od ovih novih, ne mogu se sjetit nijedne ... ma predugo sam izbivao sa foruma definitivno
....
ako cita, evo joj jedan kiss
- anais_nin
rikardoreis wrote: moze, 5 na 5 u maloj sobi tri sa tri![]()
...samo ne znam dal' da ostavimo svjetlo il' u mraku da se organizujemo...
![]()
i kladim se da mislimo, otprilike, na istih 10 persona forumaskih
ja mislim da bi trebalo ostaviti upaljena svijetla, ipak bi red bio napraviti filmski zapis
- anais_nin
irfane, meni se cini da bi i ti i beatrice zavrsili na ovom derneku kod mene i rikardoreis-airfan2 wrote:sve nesto izokola i neka suplja... imena ajmo
...
ja se ne mogu sjetit nikoga .... ako je sudit po postovima, nasa draga moderatoricai beatrice
....
- anais_nin
-
Zhaba
BHG wrote:mala ispravka...bhg i zhabica su se vec takarili...a i cini mi se opet ceveca_sa wrote:ovdje se o svemu prica, al izgleda samo ja i mima i bhg i zhaba bi se takarili medjusobno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- irfan2
kojoj mojojanais_nin wrote:ti imash listu za takarenje i bez ove temedanas wrote:ne do vas bog nikom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. irfane de je podsjeti na ono zeMsko "organizovano druzenje" na jednoj od tvojih tema prije par mjesecieh kako se nekad takarilo
- manijak1
Ako bih
a zna se da bih
nekoga .....
to ne bih napisao na forumu........
jer .....to su vrlo osjetljive
stvarčice
ali ako već pitate ......
ona je tu samo je treba naći.....đe je .....