Slazem se, nekad tako kad slusam radikale, pomislim pa jebote prema njihovoj prici mi bi mogli biti Kuwait, Ujedinjeni Arapski Emirati, Norveska, Svicarska.. Pa sta ce nam EU.. A nemamo ni nafte, ni zlato u bankama.. Ma nemamo nista.. Imamo samo svetsku poznatu malinu..Vojislav wrote:Normalno da će da se vrati, em bi izgubio stare glasače (prešli bi u za njih tada ekstremniji DSS) em to više ne bi bio on, što će reći da ne može i suviše da se uzdrži a da bude fin i nešto ne lane (ogadiće se samome sebi). Problem je samo kud ćemo mi ako ova budala počne da laje sa funkcije predsednika Srbije!? Eto nas na CNN-u sa ludačkim izjavama ovog dijabolika svaki dan. Taman smo se malo oprali a eto ga ovaj da nas ukopa i sahrani...Podseća me u mnogome na Ahmedi-Nedžada iz Irana. Dobio je beznačajne izbore (svu vlast u Iranu drže verski poglavari) pa zbog svoje sopstvene javnoszti i birača mora da laje, da bi se pravio važan i kao nešto značajan. Samo, Iran ima naftu i velikoj Americi je problem da se zaleti a Srbija je suviše mala i beznačajna za jednu ovakvu budaletinu...IgorB. wrote:
Tacno, ali ubedjen sam da ce se Nikolic nakon izbora vratit odma staroj izvornoj retorici, siguran sam da je istina da mu amerikanci vode kampanju (ne znam vise kako se zove ta agencija sta li je vec, uglavnom je Blic o tome piso)
Koga bi vi voljeli vidjeti kao novog srpskog predsjednika?
-
IgorB.
-
Vojislav
Pazi, Koštunica i Nikolić već sada imaju većinu za formiranje Vlade u skupštini Srbije. Predsednik Srbije je mnogo manje bitna i skoro pa ceremonijalna stvar. Ako misliš da će da "daju" svoje glasove za Nikolića kao predsednika onda nisi u pravu. To je nemoguće jer ih glasači ne bi poslušali a i to bi bila politička katastrofa i epsko političko samoubistvo obojice a ni jedan ni drugi nisu naivni igrači. Može da se desi nekakva tehnička Vlada DSS-a i radikala ali i to vrlo teško. Radikali nema šanse da podrže manjinsku Vladu DSS-a (jer im to ne bi oprostilo njihovo biračko telo) a Koštunica zna da je svaka prava Vlada s' radikalima katastrofa upravo za njega (po svim istraživanjima 70% DSS-ovaca je naklonjenije DS-u nego SRS-u i oni bi ga razočarani napustili a ostatak bi se utopio u SRS). Koštunica jedino što može je da oscilira, da malo preti DS-u radikalima i da s' vremena na vreme da koju demagošku i ekstremno nacionalističku izjavu ili potez (kao ovo sa posmatračima iz Engleske i Amerike) ali da se na kraju ipak prikloni DS-u a i Boris nema drugoga izbora jer sa Čedom nema dovoljno glasova da samostalno vlada...nego o cinjenici ako EU/USA posalje ili je vec poslala signal u Srbiju da zaborave na Kosovo..tad ce Kostunica i Tadic iz osvete MZ da daju glasove Nikolicu..o tome ja pricam..
-
mostarac
kraj podrske svijeta i zatvaranja ociju pred fasizmom srbije. Nikolic bi garantovano napravio neko sranje koje bi izazvalo kontraefekat, a ako bi bio bas lud mozda bi poslao i vojsku na kosovo, sto bi mu rezultiralo NATO paktom na Terazijama, a RS bi postala stvar istorijeŠandor wrote:Kraj čega?mostarac wrote:Za nas je najbolje da pobjedi Nikolic, jer to bi bio kraj, a za Srbiju je najbolje naravno da pobjedi Ceda Jovanovic
Mislim da bi se Nikolic trudio da bude miran, ali ne bi uspjevao da ne napravi neko veliko sranje jer jednostavno to od njega trazi njegova stranka i glasaci.
Mislim da bi se to sranje Srbiji zestoko razbilo o glavu, sto bi rezultiralo boljim polozajem BiH i totalnom propascu RS-a, koji na kraju te balade ne bi imao podrsku beograda jer bi tamo pod pritiskom NATO-a puhali neki novi vjetrovi. Ne znam, moguce je svasta i ja ne postavljam ovo misljenje kao da je nesto sto je 100% tacno, ali mi je najvjerovatniji razvoj dogadjaja.
Iz tog razloga ja danas navijam za Nikolica jer ce on ukinuti RS
Jovanovic je naravno lik kojeg idejno podrzavam ali Nikolic najvise odgovara bosni, a Jovanovic bi zavrsio ko Djindjic u roku godinu dana
@saviola - to ceda narkoman, ti je isto kao kad avaz pise o lagumdziji
- saviola
mostarac wrote: @saviola - to ceda narkoman, ti je isto kao kad avaz pise o lagumdziji
http://www.youtube.com/watch?v=mSGRu7LJdPA
-
pesak
Naravski.. CEDA !
20.01.2008 .
Čedomir Jovanović, Beta
Siguran sam da danas započinju promene
Predsednički kandidat Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je nakon glasanja da je siguran da danas započinju promene kojim će se Srbija vratiti na put na kojem se nalazila od 5. oktobra do 12. marta 2003. godine.
"To je put koji simbolizuje političku viziju Zorana Đinđića i put
na koji ovo drustvo ima pravo u 21. veku".
Kako je naveo "sve druge politike i drugi predsednički kandidati
tokom kampanje govorili su o svojoj nesposobnosti i to je, prema njegovoj oceni "poražavajuće".
"Siguran sam da smo tokom kampanje uspeli da vratimo suštinu politici
naše zemlje, hrabro smo govorili o problemima i predložili načine
na koji će se oni rešavati", izjavio je Jovanović.
Jovanović je u društvu supruge Jelene glasao na biračkom mestu u
Petoj beogradskoj gimnaziji.
http://www.ldp.org.yu/info/news.jsp?id=806
ljubi ga majka...
20.01.2008 .
Čedomir Jovanović, Beta
Siguran sam da danas započinju promene
Predsednički kandidat Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je nakon glasanja da je siguran da danas započinju promene kojim će se Srbija vratiti na put na kojem se nalazila od 5. oktobra do 12. marta 2003. godine.
"To je put koji simbolizuje političku viziju Zorana Đinđića i put
na koji ovo drustvo ima pravo u 21. veku".
Kako je naveo "sve druge politike i drugi predsednički kandidati
tokom kampanje govorili su o svojoj nesposobnosti i to je, prema njegovoj oceni "poražavajuće".
"Siguran sam da smo tokom kampanje uspeli da vratimo suštinu politici
naše zemlje, hrabro smo govorili o problemima i predložili načine
na koji će se oni rešavati", izjavio je Jovanović.
Jovanović je u društvu supruge Jelene glasao na biračkom mestu u
Petoj beogradskoj gimnaziji.
http://www.ldp.org.yu/info/news.jsp?id=806
ljubi ga majka...
- alphonse kauders
Ne znam jeste li čitali ona članak o ponudi sportskih kladionica za predsjedničke izbore.
Pišu kako pored dosadne ponude "ko će pobjediti" (jer je to kao izvjesno) u ponudi imaju još tonu stvari, npr. "koliki procenat birača će izaći", "koliko će biti poništenih listića", duel gradova "u kojem će više procenata glasati za npr. Nikolića", isto tako duel gradova o neizlasku birača, pa koliko će kandidata preći 5% i sl:)))
Pa kao zaključak da će sportski listić srpskog kladioničara danas izgledati ovako: real 1, tau ceramica 1, Ahonen 1, Nikolić 1....
))

Pišu kako pored dosadne ponude "ko će pobjediti" (jer je to kao izvjesno) u ponudi imaju još tonu stvari, npr. "koliki procenat birača će izaći", "koliko će biti poništenih listića", duel gradova "u kojem će više procenata glasati za npr. Nikolića", isto tako duel gradova o neizlasku birača, pa koliko će kandidata preći 5% i sl:)))
Pa kao zaključak da će sportski listić srpskog kladioničara danas izgledati ovako: real 1, tau ceramica 1, Ahonen 1, Nikolić 1....
- Troll_Happens
Zasto nema na listi Mariana Risticevica.. ja bih mirne duse za njega glaso kakav Cheda narkic i kriminalac... dosta je takvih bilo na vlasti... potreban je neko novi mislim da je Risticevic pravi covjek za predsjednika haha

-
trlica
palermo wrote:Ja glasao za Tomu presvetlog Nikolića.Jednostavno mi se čini da neke stvari treba dovesti do dna da bi se jednom mogli krenutii prema boljem. I zapravo interesuje me samo uticaj koji politčka zbivanja u Srbiji imaju na BiH,i upravo zbog toga moj glas ode Tomi.Možda i griješim, al barem se moj glas neće zvanično računati
i jos dublje od dna ako je ikako moguce.
-
elSaik
Samo da mi ne zaboravljamo, ako vi već to činite.pesak wrote:sta ti je sad pa to ???elSaik wrote:Šifra: 14-19-42-45-92-95pesak wrote:pa nije lepo nekom zeleti zlo.
Nije lepo željeti nekome zlo. Tačno.
Siguran sam da su se tom rečenicom vodili oni o kojim govorimo kada su nas klali u svakom ratu u kojem su imali priliku da to učine.
-
pesak
Moras da imas na umu da nisu svi isto mislili i isto radili. Niti ucestvovali . Neki su bili protiv rata od samog pocetka. A Milosevic ih je ganjao po ulicama i ubijao po Beogradu.elSaik wrote:Samo da mi ne zaboravljamo, ako vi već to činite.pesak wrote:sta ti je sad pa to ???elSaik wrote: Šifra: 14-19-42-45-92-95
Nije lepo željeti nekome zlo. Tačno.
Siguran sam da su se tom rečenicom vodili oni o kojim govorimo kada su nas klali u svakom ratu u kojem su imali priliku da to učine.
Nisu svi Srbi isti, kao sto nema ni vas svih istih.