Koga bi vi voljeli vidjeti kao novog srpskog predsjednika?

Za koga bih ste glasali?

Boris Tadic
14
12%
Tomislav Nikolic
31
27%
Ceda Jovanovic
70
61%
Velimir Ilic
0
No votes
Mrkonjic
0
No votes

Total votes: 115

IgorB.

#26 Koga bi vi voleli videti kao novog Srbijanskog predsednika?

Post by IgorB. »

Kicky i Condor.. Svidja mi se ideja, svakako je bolji naslov za ovu anketu.
Last edited by IgorB. on 19/01/2008 23:03, edited 2 times in total.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

koli je za nikolića glasao
kicky

Post by kicky »

IgorB. wrote:Zelja vam je ispunjena!!
:)
CondoR

Post by CondoR »

IgorB. wrote:Želja vam je ispunjena
:thumbup:
kicky

Post by kicky »

Da završim s ovim! Evo mojih prognoza za sutra: u drugi krug idu Nikolić i Tadić! Nikolić osvaja oko 35% do 40%, Tadić oko 25%-30%!!! Čeda će inkasirati dosta prirodno DSovih glasača - očekujem oko 10% za Čedu, oko 5% za Velju i to je to!
Drugi krug - nadam se da će Čeda biti pragmatičan i da će podržati Tadića, tako da ovaj može da pobjedi u 2. krugu! Strah me Koštuničina ponašanja!
Vojislav

Post by Vojislav »

Boris Tadić! :thumbup:
IgorB.

Post by IgorB. »

kicky wrote:Da završim s ovim! Evo mojih prognoza za sutra: u drugi krug idu Nikolić i Tadić! Nikolić osvaja oko 35% do 40%, Tadić oko 25%-30%!!! Čeda će inkasirati dosta prirodno DSovih glasača - očekujem oko 10% za Čedu, oko 5% za Velju i to je to!
Drugi krug - nadam se da će Čeda biti pragmatičan i da će podržati Tadića, tako da ovaj može da pobjedi u 2. krugu! Strah me Koštuničina ponašanja!
Nikolic oko 35%
Tadic oko 30%
Velja Ilic oko 15% (15% iz prostog razloga sto ga podrzava DSS i SPO)
Ceda oko 7% (7% za Cedu ce biti veliki uspeh sa obzirom da nema podrsku LSV-a)
Mrkonjic oko 7%
Vojislav

Post by Vojislav »

E da, i ako može mala ispravka, nije srpski nego srbijanski predsednik. Naime, nije predsednik Srba nego Srbije...hvala!!!
IgorB.

Post by IgorB. »

Vojislav wrote:E da, i ako može mala ispravka, nije srpski nego srbijanski predsednik. Naime, nije predsednik Srba nego Srbije...hvala!!!
Ispravljeno!! Sad sam ga i EKAVICOM jos napiso pa vise se ispravit ne moze!! :lol: :lol: :D :D
simi5

Post by simi5 »

IgorB. wrote:
Vojislav wrote:E da, i ako može mala ispravka, nije srpski nego srbijanski predsednik. Naime, nije predsednik Srba nego Srbije...hvala!!!
Ispravljeno!! Sad sam ga i EKAVICOM jos napiso pa vise se ispravit ne moze!! :lol: :lol: :D :D
A gde si ispravio? :-D
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

Pa na jednu stranu bi za kakvog radikala koji bi Srbiju odveo u "svetlu" budučnost ja mislim da je u paklu dovoljno svetlo. Na drugu ruku bi za nekog "demokrata" ako toga ima u Srbiji zato što je dosta više sranja na ovom Balkanu.
IgorB.

Post by IgorB. »

simi5 wrote:
IgorB. wrote:
A gde si ispravio? :-D
Naslov BREEE:D
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Posto nece biti medjunarodnih posmatraca...Pobjednik ce se znati tek nakon "Deal-a" koji se u ovom trenutku vodi izmedju Srbije na jednoj strani i EU/USA na drugoj strani...ukoliko EU i Amerika ostanu cvrsto na tome da ubrzano priznaju nezavisnost Kosovu..onda ce pobijediti Nikolic...ako EU/USA prolongiraju nezavisnost Kosova na jos jednu godinu..tad ce pobijediti Tadic....A kako znamo da EU hoce miran Balakan..pobijedit ce Tadic i prolongirat ce se nezavisnost koasova/prisilit ce se Albanci na Kosovu da samoproglase nezavisnost,.......sto je strateski interes Srbije..

Pobjednika izbora za predsjednika u Srbiji zna EU/USA....srbija samo ceka verifikaciju od navedenih.. :)
pesak

Post by pesak »

toliko o izborima, volji naroda, demokratiji... :-)
simi5

Post by simi5 »

Igore kod mene piše:

Ako si ispravio pa još na ekavici trebalo bi valjda da piše:

Koga bi vi voleli da vidite kao novog predsednika Srbije?

:-D

Naravno nije bitno
IgorB.

Post by IgorB. »

simi5 wrote:Igore kod mene piše:

Naravno nije bitno
lol, tek sam sad provalio da nisam promenio :D
IgorB.

Post by IgorB. »

IgorB. wrote:
simi5 wrote:Igore kod mene piše:

Naravno nije bitno
lol, tek sam sad provalio da nisam promenio :D
Jbg nece nesto :(
Vojislav

Post by Vojislav »

zavrzlama wrote:Posto nece biti medjunarodnih posmatraca...Pobjednik ce se znati tek nakon "Deal-a" koji se u ovom trenutku vodi izmedju Srbije na jednoj strani i EU/USA na drugoj strani...ukoliko EU i Amerika ostanu cvrsto na tome da ubrzano priznaju nezavisnost Kosovu..onda ce pobijediti Nikolic...ako EU/USA prolongiraju nezavisnost Kosova na jos jednu godinu..tad ce pobijediti Tadic....A kako znamo da EU hoce miran Balakan..pobijedit ce Tadic i prolongirat ce se nezavisnost koasova/prisilit ce se Albanci na Kosovu da samoproglase nezavisnost,.......sto je strateski interes Srbije..

Pobjednika izbora za predsjednika u Srbiji zna EU/USA....srbija samo ceka verifikaciju od navedenih.. :)
Daj zavrzlama ne zasmejavaj me. Izbori u Srbiji su uglavnom fer i pošteni (jedino se za vreme Miloševića kralo i to na Kosovu sa famoznim albanskim glasačima za SPS a i za referendum o Ustavu ne mogu baš da ti garantujem da je bio potpuno "čist"). Uglavnom, ako postoji zavera onda je u nju umešan i Čedomir Jovanović jer i on ima svoje posmatrače svuda što ipak nije vrlo verovatno. Suviše je ljudi upleteno u sve ovo (čitav birački proces) da bi se tako olako "prelivalo" sa jednog na drugog kandidata. Ne vidim što bi strateški interes Srbije bio da se nezavisnost Kosova odloži za godinu dana? Godina dana brzo prođe, nije to ništa...Uglavnom, bez obzira koga izaberu biće kako veliki odluče bez da nas pitaju (slažem se da bi pobeda Nikolića bila veliki podstrek nezavisnosti Kosova) jer je tako bilo i do sad. Ne zaboravi da su ovi izbori u dobrom delu pored Kosova (za čiji se ostanak u sastavu Srbije barem retorički zalažu oba glavna kandidata) ipak i veoma vezani za tešku socijalnu situaciju dela (najneobrazovanijeg i po ruralnim sredinama) stanovništva Srbije koje radikali pecaju na svoju demagogiju i šarene laže...Uglavnom, može da bude vrlo čipavo i neizvesno. Nadam se najboljem. E da, Nikolić nije pretnja, on je samo demagog, lajavi krelac, ništa posebno, daleko opasniji po nas same neko po okruženje. Veoma je ublažio retoriku. "Ovaj kao da se kandiduje za predsednika LDP-a" (komentar jednog mog prijatelja ne neki njegov skorašnji predizborni intervju)...
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

a što nije dozvoljeno pomatranje izbora USA i VB
IgorB.

Post by IgorB. »

Vojislav wrote:E da, Nikolić nije pretnja, on je samo demagog, lajavi krelac, ništa posebno, daleko opasniji po nas same neko po okruženje. Veoma je ublažio retoriku. "Ovaj kao da se kandiduje za predsednika LDP-a" (komentar jednog mog prijatelja ne neki njegov skorašnji predizborni intervju)...
Tacno, ali ubedjen sam da ce se Nikolic nakon izbora vratit odma staroj izvornoj retorici, siguran sam da je istina da mu amerikanci vode kampanju (ne znam vise kako se zove ta agencija sta li je vec, uglavnom je Blic o tome piso)
simi5

Post by simi5 »

Nadgledanje izbora dozvoljeno je EU, CESID-u, svim strankama koje učestvuju u izborima. Vrhovni sud je izričito proglasio neustavno odluku da se ne dopusti nadzor na izborima za SAD i VB ali se republička izborna komisija ponovo odlučila da ih ne pusti. Radikali su bili suzdržani(?!) dok su predstavnik DSS i predstavnik SPS glasali protiv čime su DS i LDP peglasani.
IgorB.

Post by IgorB. »

simi5 wrote:Nadgledanje izbora dozvoljeno je EU, CESID-u, svim strankama koje učestvuju u izborima. Vrhovni sud je izričito proglasio neustavno odluku da se ne dopusti nadzor na izborima za SAD i VB ali se republička izborna komisija ponovo odlučila da ih ne pusti. Radikali su bili suzdržani(?!) dok su predstavnik DSS i predstavnik SPS glasali protiv čime su DS i LDP peglasani.
Ma SRS i LDP su se zalili!! Zamisli?!?!??!! What the fuck?!?! :lol:
kicky

Post by kicky »

Vojislav wrote:Boris Tadić! :thumbup:
šta je reć! otkad su vojislavi za tadića :D vi imate velju i tomu :D
zezam se!
mislim da će se velja usrat - kandidaturu je kasno objavio, a DSSovci će za Tomu glasat, kao i SPSovci, ako nisu već svi pomrli...
Iznenadila me Čankova odluka, očito dvije egotropije ne mogu da se pomire (čeda i nenad)...
Kad bi birao iz srpskog političkog života osobu koju bi volio vidjeti na mjestu predsjednika - Vladan Batić definitvno :lol:
Vojislav

Post by Vojislav »

IgorB. wrote:
Tacno, ali ubedjen sam da ce se Nikolic nakon izbora vratit odma staroj izvornoj retorici, siguran sam da je istina da mu amerikanci vode kampanju (ne znam vise kako se zove ta agencija sta li je vec, uglavnom je Blic o tome piso)
Normalno da će da se vrati, em bi izgubio stare glasače (prešli bi u za njih tada ekstremniji DSS) em to više ne bi bio on, što će reći da ne može i suviše da se uzdrži a da bude fin i nešto ne lane (ogadiće se samome sebi). Problem je samo kud ćemo mi ako ova budala počne da laje sa funkcije predsednika Srbije!? Eto nas na CNN-u sa ludačkim izjavama ovog dijabolika svaki dan. Taman smo se malo oprali a eto ga ovaj da nas ukopa i sahrani...Podseća me u mnogome na Ahmedi-Nedžada iz Irana. Dobio je beznačajne izbore (svu vlast u Iranu drže verski poglavari) pa zbog svoje sopstvene javnoszti i birača mora da laje, da bi se pravio važan i kao nešto značajan. Samo, Iran ima naftu i velikoj Americi je problem da se zaleti a Srbija je suviše mala i beznačajna za jednu ovakvu budaletinu...
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Vojislav wrote:
zavrzlama wrote:Posto nece biti medjunarodnih posmatraca...Pobjednik ce se znati tek nakon "Deal-a" koji se u ovom trenutku vodi izmedju Srbije na jednoj strani i EU/USA na drugoj strani...ukoliko EU i Amerika ostanu cvrsto na tome da ubrzano priznaju nezavisnost Kosovu..onda ce pobijediti Nikolic...ako EU/USA prolongiraju nezavisnost Kosova na jos jednu godinu..tad ce pobijediti Tadic....A kako znamo da EU hoce miran Balakan..pobijedit ce Tadic i prolongirat ce se nezavisnost koasova/prisilit ce se Albanci na Kosovu da samoproglase nezavisnost,.......sto je strateski interes Srbije..

Daj zavrzlama ne zasmejavaj me. Izbori u Srbiji su uglavnom fer i pošteni (jedino se za vreme Miloševića kralo i to na Kosovu sa famoznim albanskim glasačima za SPS a i za referendum o Ustavu ne mogu baš da ti garantujem da je bio potpuno "čist"). Uglavnom, ako postoji zavera onda je u nju umešan i Čedomir Jovanović jer i on ima svoje posmatrače svuda što ipak nije vrlo verovatno. Suviše je ljudi upleteno u sve ovo (čitav birački proces) da bi se tako olako "prelivalo" sa jednog na drugog kandidata. Ne vidim što bi strateški interes Srbije bio da se nezavisnost Kosova odloži za godinu dana? Godina dana brzo prođe, nije to ništa...Uglavnom, bez obzira koga izaberu biće kako veliki odluče bez da nas pitaju (slažem se da bi pobeda Nikolića bila veliki podstrek nezavisnosti Kosova) jer je tako bilo i do sad. Ne zaboravi da su ovi izbori u dobrom delu pored Kosova (za čiji se ostanak u sastavu Srbije barem retorički zalažu oba glavna kandidata) ipak i veoma vezani za tešku socijalnu situaciju dela (najneobrazovanijeg i po ruralnim sredinama) stanovništva Srbije koje radikali pecaju na svoju demagogiju i šarene laže...Uglavnom, može da bude vrlo čipavo i neizvesno. Nadam se najboljem. E da, Nikolić nije pretnja, on je samo demagog, lajavi krelac, ništa posebno, daleko opasniji po nas same neko po okruženje. Veoma je ublažio retoriku. "Ovaj kao da se kandiduje za predsednika LDP-a" (komentar jednog mog prijatelja ne neki njegov skorašnji predizborni intervju)...
nisi mozda razumio sto sam zelio reci....ne radi se o tome da ce izbori biti namjesteni..nego o cinjenici ako EU/USA posalje ili je vec poslala signal u Srbiju da zaborave na Kosovo..tad ce Kostunica i Tadic iz osvete MZ da daju glasove Nikolicu..o tome ja pricam..
Post Reply