kog mobilnog operatera koristite???
Moderator: Benq
-
channel10
#226 Re: kog mobilnog operatera koristite???
Vidim nova tema ( za mene
--prvi put je vidim ) i hajd da vidim sta se pise. Vratim se na predzadnju stranicu i vidim neki Dzemo pita neke osnove. Predjem na sljedecu i vidim onaj post i veze nemam sta pise u njemu
. Pogledam ko pise, kad ono Dzemo
. Pogledam lokaciju, Istocno Sarajevo. Odmah mi je sve jasno 
- dzemaludin007
#227 Re: kog mobilnog operatera koristite???
channel10 wrote:Vidim nova tema ( za mene--prvi put je vidim ) i hajd da vidim sta se pise. Vratim se na predzadnju stranicu i vidim neki Dzemo pita neke osnove. Predjem na sljedecu i vidim onaj post i veze nemam sta pise u njemu
-
channel10
#228 Re: kog mobilnog operatera koristite???
Ja ih imam, a tebi nick Dzemo iz Istocnog Sarajevadzemaludin007 wrote:channel10 wrote:Vidim nova tema ( za mene--prvi put je vidim ) i hajd da vidim sta se pise. Vratim se na predzadnju stranicu i vidim neki Dzemo pita neke osnove. Predjem na sljedecu i vidim onaj post i veze nemam sta pise u njemu
Kakve predrasude imas jbt
Pa jbt diskusija, uporedjivanje medjusobno, racunica i ostalo
O cemu bi trebali da pisemo, samo sta koristimo i na tome da se zavrsava. U medjuvremenu dok je diskusija trajala, sam cituckao malo po BHT, Eronet i Mtel sajtu
Pises kako je Eronet najpovoljnijij za te pare, ali neces da predjes na njega
PS. Sad bih presao na MTEL da mogu. Problem mi pravi par rata na BHT za telefon. To ono da ne bude da sam ovakav ili onakav. Covjek treba da ide tamo gdje mu je povoljnije i pusti te brizonje oko tebe ( ili ostani brizonja ko sto su i oni ).
- dzemaludin007
#229 Re: kog mobilnog operatera koristite???
Ma to stavim nikove iz za*ebancije, TLN mi pada na pamet, Perajićuchannel10 wrote: Ja ih imam, a tebi nick Dzemo iz Istocnog Sarajeva.
Pises kako je Eronet najpovoljnijij za te pare, ali neces da predjes na njega. Bjezi bolan, pusti posten svijet na miru.
PS. Sad bih presao na MTEL da mogu. Problem mi pravi par rata na BHT za telefon. To ono da ne bude da sam ovakav ili onakav. Covjek treba da ide tamo gdje mu je povoljnije i pusti te brizonje oko tebe ( ili ostani brizonja ko sto su i oni ).
Eronet ima povoljniji taj paket pretplate jer ima vise ukljucenih minuta, poruka i interneta u sklopu BiH-a. A sta ako mislis nazvati nekoga mimo BiH, poslati poruku, koristiti Roaming. Na MTELu iz Srbije i Crne Gore zoves kao da nema roaminga. Jos kad sam vidio mapu 3G pokrivenosti, pokrili ROgaticu, Sokolac i slicne selendre a nisu npr Visegrad, Gorazde slabo nesto...
-
channel10
#230 Re: kog mobilnog operatera koristite???
Pa zato se nadjes u onome sto tebi odgovara. Kako neko ovdje moze znati da ti recimo pricas sa SCG-om svaki mjesec nekoliko poziva, da si malo sa ove, a malo sa one strane Drine itd ? Zato sam sebi izracunas i vidis sta ti odgovara. Eto ljudi ti nasli Eronet, tebi ne valja. BHT ti sigurno ne valja i sta ti onda jedino preostaje
? Odaberes mojmix i udri.