Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sta mislite ,da li je sarajevo zrelo za zakonsku regulaciju ovakvog objekta.......moralisti da vas cujem.......zasto da drzava ne uzme neku paru u vidu poreza ili je to rezervisano za dilere
Jooj, Free A'dam, koja je ovo rupa za turiste....
Obicno mozes vidjeti engleske football huligane kako se tu napusavaju i onda povracaju po trotoaru, divota!
Naravno, nisu svi coffeeshop-ovi tako posrani, ali ovaj je garant jedan od naj shit mjesta.
Za one koji zive u Amsterdamu ili za one koji namjeravaju posjetiti isti, najljepsi coffeeshop je De Rokerij i to onaj blizu Leidse trga (ima ih vise u gradu, pa zato izdvajam ovaj).
Naravno i to sto kazes, u citavoj BiH puno ih je koliko sam ja vidio, a da li je legalno, nije legalno ni u Holandiji nego se "tolerise".
BTW mr2, ako si raspolozen, ja sam u Kashmere u cetvrtak od 18:30 idem na cuganje, bilo bi super ako se hoces pridruzit. Mozes ili sa centralne uzet 7 ili 17.
meni je 36 i dalje najbolji koffe shop. I to 29.04. jao sto je taj dan tamo luda muzika!!
(A sto se te ideje za Sarajevo tice.. Hmm, to ce vjerovatno otvoriti prvi homoseksualni bracni par koji se vjenca u opcini Stari Grad, znaci nikad.. Mi smo se ubili za opijanje i tuce, nismo mi za opustanje..)
12.11.2004.
VISPAK OTVARA NOVI COFFEE SHOP U SARAJEVU
VISOKO, 12. novembar (Visoko.co.ba) - U ponedjeljak 15.novembra u 12.00 sati, bit će upriličeno svečano otvaranje Vispakovog ''Coffee shop-a No1'' u Sarajevu, u ulici Dženetića Čikma 2, iza pijace Markale.
Osim ovog Coffe shop-a kao i ranije otvorenog u Visokom, u planu je otvaranje novih širom BiH. ''Cofee shop No1'' mjesto je moderno opremljeno za shoping, ali i ugodan kutak za trenutke odmora, razgovora, predaha.
12.11.2004.
VISPAK OTVARA NOVI COFFEE SHOP U SARAJEVU
VISOKO, 12. novembar (Visoko.co.ba) - U ponedjeljak 15.novembra u 12.00 sati, bit će upriličeno svečano otvaranje Vispakovog ''Coffee shop-a No1'' u Sarajevu, u ulici Dženetića Čikma 2, iza pijace Markale.
Osim ovog Coffe shop-a kao i ranije otvorenog u Visokom, u planu je otvaranje novih širom BiH. ''Cofee shop No1'' mjesto je moderno opremljeno za shoping, ali i ugodan kutak za trenutke odmora, razgovora, predaha.
eto, ispuni se i vasa zelja. bice cofee schop uskoro pa navratite.
supertrip wrote:Dobra ti je poenta s opustanjem. Ja ne duvam, nego cugam pivo u coffeeshopu jer je opustenija atmosfera nego u kafanama gdje je samo alkohol.
A ne duvas nikako? ccccc, to je kao zivjeti na moru a mrziti ribu i kupanje.. A ova Vispakova ideja je super ako uvedu i Kafu Jack Herer ili bubble bubble.. (ili je u medjuvremenu izaslo nesto bolje?, daj preporucite nesto nama koji ne pijemo pivu)
supertrip wrote:MR2, jesi ti u A'damu? Moj omiljeni coffeeshop je Kashmere Lounge u J.P.Heijenst. iako ne duvam, cugam pive kad sam tamo.
Pa, ne mogu da vjerujem! Kashmer je i moj omiljeni kofisop ( zivim od istog minut hoda ) i cesto odem u isti. Uglavnom, meni je Kashmer nevidjeno ugodno mjesto. Toplo preporucujem svima onima koji namjeravaju posjetiti slobodarski Amsterdam.