Kodi/XBMC Media centar

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
The BEN10

#401 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by The BEN10 »

.
jasko__

#402 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by jasko__ »

Ljudi jel ko uspio uraditi update YATSE aplikacije na ovaj Unlocker???
Bez play-storea naravno :D :D
sencobih

#403 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by sencobih »

na kom se addonu mogu naći filmovi u 3D-u ?
irac300

#404 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

sencobih wrote:na kom se addonu mogu naći filmovi u 3D-u ?
Probaj u Phoenixu sekcija Staael, tamo sam meni se čini vidio neke 3D naslove, ali nisam provjeravao jer nemam 3D tv. Isto tako u MorePower add-onu bi trebalo biti.
kolegione

#405 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by kolegione »

Genesis hq iko niko??? :D Ozbiljno genesis lose radi samo meni ili?
sencobih

#406 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by sencobih »

irac300 wrote:
sencobih wrote:na kom se addonu mogu naći filmovi u 3D-u ?
Probaj u Phoenixu sekcija Staael, tamo sam meni se čini vidio neke 3D naslove, ali nisam provjeravao jer nemam 3D tv. Isto tako u MorePower add-onu bi trebalo biti.
hvala :thumbup:
hladan.preminger

#407 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by hladan.preminger »

.
Officer Crabtree

#408 Kodi/XBMC Media centar

Post by Officer Crabtree »

početničko pitanje...

imam ovaj beast, kako nakon što uklonim neki addon (tipa ovog robocop) da ga uklonim i iz menija jer mi smeta to nabacivanje linkova u meniju koje sami isklučio...

hvala
Tsubasa

#409 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Tsubasa »

Zna li neko kako da skinem zip file na android tv da bih instalirao addon? Preko Opere sam pokusavao ali nece da skine. Hvala
supercali

#410 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by supercali »

skini na usb pa sa usb-a instaliraj
hladan.preminger

#411 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by hladan.preminger »

Jel' moguće da postoji neki problem između SALTS-a i PHOENIX-a. Prvo sam instalirao SALTS i sve je radilo super. Nakon instalacije PHOENIX-a, SALTS mi koči i prekine traženje linkova (javi grešku neku) i trebam par puta kliknuti na naziv filma da izlista linkove. Radi se o novijim filmovima.
Tsubasa

#412 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by Tsubasa »

Meni oba rade ok. Probaj ih reinstalirati.
irac300

#413 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

Kod mene takođe oba rade bez greške, to je nešto do tebe. Probaj deinstalirati oba addona, pa ih ponovo instaliraj ili samo salts, pa provjeri opet.
joyjoy

#414 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by joyjoy »

Odustao sam od Kodi na PC,,,, izluđujeme audio setings , kako god podesim prekine mi audio i nakon što izađem iz Kodia , moram restart PC . Na android TV box to je puno bolje !
:twisted:
kolegione

#415 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by kolegione »

Imam jedno pitanje sta je sa genesis addon-om??? da li je do mene ili fakat ne radi i koji addon je dostojna zamjena ?? :=)
bdzs

#416 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by bdzs »

kolegione wrote:Imam jedno pitanje sta je sa genesis addon-om??? da li je do mene ili fakat ne radi i koji addon je dostojna zamjena ?? :=)
Radi verzija 5.1.4 bez problema. Do tebe je.
erotica

#417 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by erotica »

kolegione wrote:Imam jedno pitanje sta je sa genesis addon-om??? da li je do mene ili fakat ne radi i koji addon je dostojna zamjena ?? :=)
Radi Genesis ali više nema hd linkova i puno ucitavanja predmemorije ima vjerovatno što se više ne održava pošto je programer napustio taj addon tako da će vjerovatno i on uskoro prestati da radi. Pisali su ranije da imaš salts, na phoenix možeš naći isto dobre streamove. Ja koristim i neokino i filmovita 2. Inače i icefilms i onechannel ne rade više.

http://www.kodi.com.hr/topic/neokino-addon/

Evo link za neokino i filmovita2 pa ko hoće neki proba
Last edited by erotica on 13/01/2016 23:25, edited 1 time in total.
kolegione

#418 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by kolegione »

erotica wrote:
Radi Genesis ali više nema hd linkova i puno ucitavanja predmemorije ima vjerovatno što se više ne održava pošto je programer napustio taj addon. Pisali su ranije da imaš salts, na phoenix možeš naći isto dobre streamove. Ja koristim i neokino i filmovita 2. Inače i icefilms i onechannel ne rade više.
Tvoj odgovor mi se cini realnijim, samo šteta za genesis bio je fantastičan addon
weltschmertz

#419 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by weltschmertz »

erotica wrote:
Radi Genesis ali više nema hd linkova i puno ucitavanja predmemorije ima vjerovatno što se više ne održava pošto je programer napustio taj addon tako da će vjerovatno i on uskoro prestati da radi. Pisali su ranije da imaš salts, na phoenix možeš naći isto dobre streamove. Ja koristim i neokino i filmovita 2. Inače i icefilms i onechannel ne rade više.

http://www.kodi.com.hr/topic/neokino-addon/

Evo link za neokino i filmovita2 pa ko hoće neki proba
Daj @erotica mani NeoKina na KODI-u. Treba otići na site pa tamo gledati filmove, serije, crtane, da čovjek i zaradi šta za sav uložen trud. On od KODI addon-a nema ništa ;-)
erotica

#420 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by erotica »

Vjeruj mi ja sam za neokino čuo tek neki dan pošto sve gledam preko kodia(genesis,icefilms) na smart tv tako da ništa ne gledam preko neta a i da hoću ne mogu preko tv. Ali da treba podržati ljude posebno sada kada su se svi digli u borbi protiv piraterije treba
weltschmertz

#421 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by weltschmertz »

erotica wrote:Vjeruj mi ja sam za neokino čuo tek neki dan pošto sve gledam preko kodia(genesis,icefilms) na smart tv tako da ništa ne gledam preko neta a i da hoću ne mogu preko tv. Ali da treba podržati ljude posebno sada kada su se svi digli u borbi protiv piraterije treba
:thumbup:
probook

#422 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by probook »

erotica wrote:Vjeruj mi ja sam za neokino čuo tek neki dan pošto sve gledam preko kodia(genesis,icefilms) na smart tv tako da ništa ne gledam preko neta a i da hoću ne mogu preko tv. Ali da treba podržati ljude posebno sada kada su se svi digli u borbi protiv piraterije treba
Imas addon za Kodi! Jes da onda ne pomazemo vlasnicima sa reklamama za razliku od omoga kada gledas na pc, pa bi stoga dobro bilo da ubace neku mogucnost donacije par $ da se pomognu.
karanana

#423 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by karanana »

gledajte neokino direktno na sajtu. fini ljudi. aktivni su na ovom forumu.
irac300

#424 Re: Kodi/XBMC Media centar

Post by irac300 »

Nije do tebe, Genesis je mrtav addon, tj. više nema nikakvu podršku. Još se može po koji link naći, ali bit će ih sve manje i manje, do februara će biti rahmetli. Imaš stvarno mnogo addona koji dostojno zamjenjuju Genesis, SALTS, Icefilms (ne znam što neko napisa da ne radi, funkcioniše sasvim normalno, nije radio par dana jer su prelazili na drugi server), Phoenix, The Royal We, 1Chanel, a pojavljuju se konstantno i novi jako dobri filmski addoni kao što su 9Movies, 123Movies, PubFilm i jedan koji je izašao juče, kažu da mnogo obećava, Velocity. Znači nema zime, ja sam davno prebolio Genesis, samo treba roviti i tražiti zamjene.
Post Reply