Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
taureg71 wrote:mozete pricati da ja ne znam...ali na SALTS pokrenem seriju, prvo treba jedno 3-4x da ucita izvore s kojih se skida, pa onda krene serija, pa onda obavezno bar jednom se prekine tokom 50 min koliko traje epizoda, ne kazem da nije ok, ali..meni ipak lakse skinut sa torrenta..ali ok...ovo moze biti alternativa..
Nema to veze da li znaš ili ne znaš, nego očito imaš neki problem. Meni je od kada koristim box samo jednom prekinulo film i to zbog prekida interneta. Znači, u normalnim okolnostima, Kodi nikada ne prekida. Ako te zeza SALTS probaj sa Exodusom. Probaj odraditi ovaj tutorijal sa linka iznad, nekada pomogne.
Pod LiveTV - serbiaplus.club (ili sports-x.net) - imaju 3 SK kanala i 4 Arene, iako u SD ali odlična alternativa kada one HD verzije sa Live Mix ne rade!
Samo nikako da nađem sky bundesliga kanal, koji je bio jedno vrijeme na torrent-tv.ru ali ga već dugo vremena nema više!
i dalje kod nene tu ne ferceraju arene,a ni sport klub
Pod LiveTV - serbiaplus.club (ili sports-x.net) - imaju 3 SK kanala i 4 Arene, iako u SD ali odlična alternativa kada one HD verzije sa Live Mix ne rade!
Samo nikako da nađem sky bundesliga kanal, koji je bio jedno vrijeme na torrent-tv.ru ali ga već dugo vremena nema više!
i dalje kod nene tu ne ferceraju arene,a ni sport klub
Ni kod mene vala
Generalno ja jos nigdje nisam nasao da mi stabilno rade Sport klubovi..sve nesto sitno, dan dva i klapna
ja uradio po ovome postu od @irca samo sto je meni mimo onih apk instalirao i ace player kada sam ostvorio Plexus i sad mi izbacuje poruku kada pokusam da pokrenem Arene ili bilo koji sa torrent-TV.ru a
mozda u postavkama nisam nesto cekiro...ako nego ima ideju, bujrum
Koji uređaj koristiš, tj. na čemu ti je instaliran Kodi?
Edit:
Sad vidjeh da apk fajlove spominješ, znači na android boxu si. Probaj deinstalirati Plexus, pa ponoviti proceduru. Prije nego što uradiš, obavezno na box skini apk fajl acestream, instaliraj ga i pokreni, ostavi ga neka radi u pozadini. Onda odradi ovo sa Plexusom ponovo, pa probaj pokrenuti.
Last edited by irac300 on 09/04/2016 12:55, edited 1 time in total.
Nisam sa Fire stickom petljao, pa da možda nije šta drugačije. Probaj onda ovako, deinstaliraj sve, ostavi u pozadini da radi ace player, ali kada u Plexusu dobiješ upit da li želiš da ti se instalira ace player, odbij. Možda ga to zeza. Ako ni to ne upali, ponovo sve deinstaliraj, i plexus i ace stream player sa sticka, pa odradi preko plexusa sve, jer na windowsu npr. nema potrebe da posebno instaliraš acestream engine ili player, sve sam plexus odradi.
Meni i dalje Acestream cim ga pokrenem "uzme cijelu konekciju" i onda mi nijedan uredjaj u kuci nema interneta
I stagod sam pokusao nisam uspio da rijesim..isto mi se desava i kada ga pokrenem na laptopu
Zakljucak, pisham se na Telecomov Netflat 10 koji placam 30 KM a pruza mi nista...o bufferingu da ne pricam
evo neki dobar scarface live tv addon izaso, ali imam problem sa boxom.
kaze da je manual install. to znaci da moram otici na neku stranicu i fizicki skinuti zip file na moj hard disk i odatle ga pokrenuti. e to bi znao uraditi na kompjuteru snimiti na my downloads i onda ga aktivirati. ali kako to uraditi preko ovog android boxa.
karanana wrote:Aha. Nisam se nista bakcho sa boxom kad su te druge stvari mimo kodija u pitanju, ali valjda bi to moglo tako preko usb-a.
Fino skineš na USB stick, umetneš ga (usb stick) u box, odeš u settings, addons, install from zipp file, obično je u boxu usb drive označen kao sda1, tu nađeš addon i samo instaliraj.
jasko__ wrote:Meni i dalje Acestream cim ga pokrenem "uzme cijelu konekciju" i onda mi nijedan uredjaj u kuci nema interneta
I stagod sam pokusao nisam uspio da rijesim..isto mi se desava i kada ga pokrenem na laptopu
Zakljucak, pisham se na Telecomov Netflat 10 koji placam 30 KM a pruza mi nista...o bufferingu da ne pricam
Koji ruter? Acestream koliko znam radi na torrent principu sto moze biti jako stresno za rutere...
jasko__ wrote:Meni i dalje Acestream cim ga pokrenem "uzme cijelu konekciju" i onda mi nijedan uredjaj u kuci nema interneta
Koji ruter? Acestream koliko znam radi na torrent principu sto moze biti jako stresno za rutere...
Imam onaj standardni Telecomov bijeli TPlink TD8840-t
ali za wifi i ostale uredjaje (izmedju ostalog i za RPi2) koristim joa jedan koji je skopcan na ovaj bijeli..model tog drugog je D-Link GO-RT-N150