pritisni windows dugme na tastaturikakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:to ti je bila kliknuta opcija da pokrenes kodi nakon instalacije.
cudi me da ti nije bila ukljucena i opcija pravljenja shortcuta.
u svakom slucaju, nadji ga negdje ti je vec instaliran. idi na start pa ovtvori meni i mozda ga tu odmah vidis ili ga ukucaj u search.
hvala,ovo sa search je urodilo plodom,jos jedno pitanje,dva tacnije,mozda ih bude jos,laik sam oko ovoga,kad sam na kodiju,kako da spustim kodi da programsku traku a da ga ne gasim,i jos jedno,instalirao sam ga gledajuci na youtube,nemam arenaport 1 i 2,kako ih naci,srbijansku arenu?
Kodi/XBMC Media centar
Moderator: Benq
- Doda37
#1101 Re: Kodi/XBMC Media centar
-
kakavdanakneiskustvu
#1102 Re: Kodi/XBMC Media centar
Doda37 wrote:pritisni windows dugme na tastaturikakavdanakneiskustvu wrote:karanana wrote:to ti je bila kliknuta opcija da pokrenes kodi nakon instalacije.
cudi me da ti nije bila ukljucena i opcija pravljenja shortcuta.
u svakom slucaju, nadji ga negdje ti je vec instaliran. idi na start pa ovtvori meni i mozda ga tu odmah vidis ili ga ukucaj u search.
hvala,ovo sa search je urodilo plodom,jos jedno pitanje,dva tacnije,mozda ih bude jos,laik sam oko ovoga,kad sam na kodiju,kako da spustim kodi da programsku traku a da ga ne gasim,i jos jedno,instalirao sam ga gledajuci na youtube,nemam arenaport 1 i 2,kako ih naci,srbijansku arenu?
hvala,jios da mi je kako naci da ferceraju ove arene
-
masa2012
#1103 Re: Kodi/XBMC Media centar
zemtv addon instaliraj ima na njemu pak tv i onaj ispod arene rade ... zna tko za serije odakle najbolje uzimati titlove hvala
- irac300
#1104 Re: Kodi/XBMC Media centar
Titlovi.com i Opensubtitles.org, pokrivaju sve serije za koje postoje titlovi na našem jeziku.masa2012 wrote:zemtv addon instaliraj ima na njemu pak tv i onaj ispod arene rade ... zna tko za serije odakle najbolje uzimati titlove hvala
-
kakavdanakneiskustvu
#1105 Re: Kodi/XBMC Media centar
masa2012 wrote:zemtv addon instaliraj ima na njemu pak tv i onaj ispod arene rade ... zna tko za serije odakle najbolje uzimati titlove hvala
nema na pak. tv,na uni tv pise arena ali kad kliknem arapski kanali
titlovi.com,podnapisi.net valjda su najbolji
- Radar71
#1106 Re: Kodi/XBMC Media centar
meni arene na zem, castway, i još par addona ne rade
-
kakavdanakneiskustvu
#1107 Re: Kodi/XBMC Media centar
Radar71 wrote:meni arene na zem, castway, i još par addona ne rade
rade li ti igdje?
- Radar71
#1108 Re: Kodi/XBMC Media centar
zemtv nekakavdanakneiskustvu wrote:Radar71 wrote:meni arene na zem, castway, i još par addona ne rade
rade li ti igdje?
live mix ne
croatia on demand ne
castaway rade
- irac300
#1109 Re: Kodi/XBMC Media centar
Nigdje Arene niti bilo koji tv kanal nije pouzdan, osim ako ne kupuješ liste kanala. Danas rade, sutra ne. Ne zamarajte se time, ako vam se gleda utakmica, sopcast i acestream.
-
kakavdanakneiskustvu
#1110 Re: Kodi/XBMC Media centar
Radar71 wrote:zemtv nekakavdanakneiskustvu wrote:Radar71 wrote:meni arene na zem, castway, i još par addona ne rade
rade li ti igdje?
live mix ne
croatia on demand ne
castaway rade
pošto sam ja ovo tek isprobao i ne znam puno o ovome,moram te pitati gdje tacno na castaway?
- _Reds_
#1111 Re: Kodi/XBMC Media centar
Sta je potrebno za gledanje sopcast, koji addon ???
Ok aceplayer instaliram apk, i koji onda addon ide ?? Mislim na android box-ovima, ne na windowsu.
http://www.vidsoftware.ru/
Skinite aplikaciju odavde ovu, ima dosta sporstkih kanal vecinom na rruskih, ali rade.
Ok aceplayer instaliram apk, i koji onda addon ide ?? Mislim na android box-ovima, ne na windowsu.
http://www.vidsoftware.ru/
Skinite aplikaciju odavde ovu, ima dosta sporstkih kanal vecinom na rruskih, ali rade.
Last edited by _Reds_ on 11/03/2016 22:07, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#1112 Re: Kodi/XBMC Media centar
irac300 wrote:Nigdje Arene niti bilo koji tv kanal nije pouzdan, osim ako ne kupuješ liste kanala. Danas rade, sutra ne. Ne zamarajte se time, ako vam se gleda utakmica, sopcast i acestream.
ima li toga na kodiju?
- MaroonBrigade
#1113 Re: Kodi/XBMC Media centar
Je li android uredjaj u pitanju ili windows?kakavdanakneiskustvu wrote:ima li toga na kodiju?irac300 wrote:Nigdje Arene niti bilo koji tv kanal nije pouzdan, osim ako ne kupuješ liste kanala. Danas rade, sutra ne. Ne zamarajte se time, ako vam se gleda utakmica, sopcast i acestream.
-
kakavdanakneiskustvu
#1114 Re: Kodi/XBMC Media centar
MaroonBrigade wrote:Je li android uredjaj u pitanju ili windows?kakavdanakneiskustvu wrote:ima li toga na kodiju?irac300 wrote:Nigdje Arene niti bilo koji tv kanal nije pouzdan, osim ako ne kupuješ liste kanala. Danas rade, sutra ne. Ne zamarajte se time, ako vam se gleda utakmica, sopcast i acestream.
windows
- MaroonBrigade
#1115 Re: Kodi/XBMC Media centar
Probaj ovo...preskoci prve 2 i po minute, ovaj grk prica k'o navijenkakavdanakneiskustvu wrote:windows
-
kakavdanakneiskustvu
#1116 Re: Kodi/XBMC Media centar
karanana wrote:irac300 wrote:Jedan zanimljiv IPTV add-on. Juče se pojavio, međutim, nije mi radio, danas opet provjerim kada rade skoro svi tv kanali. Odlično vizuelano urađen. Imaju sve četiri Arene.
https://seo-michael.co.uk/how-to-install-live-mix-kodi/![]()
strasan addon. bumo videli koliko dugo ce raditi.
meni ovdje ne rade arene,ni bilo koji sportski kanal
-
masa2012
#1117 Re: Kodi/XBMC Media centar
live tv 365 taj je dobar imas linkove za sport i pise koji je jezik imas arene gdje pise croatian tu je arena ili sport klub gledao sam juve veceraskakavdanakneiskustvu wrote:masa2012 wrote:zemtv addon instaliraj ima na njemu pak tv i onaj ispod arene rade ... zna tko za serije odakle najbolje uzimati titlove hvala
-
kakavdanakneiskustvu
#1118 Re: Kodi/XBMC Media centar
masa2012 wrote:live tv 365 taj je dobar imas linkove za sport i pise koji je jezik imas arene gdje pise croatian tu je arena ili sport klub gledao sam juve veceraskakavdanakneiskustvu wrote:masa2012 wrote:zemtv addon instaliraj ima na njemu pak tv i onaj ispod arene rade ... zna tko za serije odakle najbolje uzimati titlove hvala
trenutno nema
- animus
#1119 Re: Kodi/XBMC Media centar
Moze li se gdje gledati Moja tv. Nisam do sada upratio da su je postavljali.
- joyjoy
#1120 Re: Kodi/XBMC Media centar
Dešava mi se da Kodi zamrzne , na PC ništa strašno alt+F4 , ali na android box (uglavnom dok je opening stream) zaledi i ne pomaže home tipka niti back, moram iz struje BOX vaditi i ponovo sve ! Malo me ovo iritira......... da li se ovo još nekome događa ? Kodi je 16 verzija i na pc i na tv box.
Ponekad ali..................

Ponekad ali..................
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1121 Re: Kodi/XBMC Media centar
koji je najbolji addeon za Pinkove... najvise Pink Soap, zena mi se na glavu natovarila, koristim Croatia demand ali mi puca stream imali koji da je stabilniji...hvaalaa
- irac300
#1123 Re: Kodi/XBMC Media centar
Teško je uganjati stabilne tv kanale, pogotovu sa ex Yu područja, a da je besplatno. Jesi išao unutar Croatia on Demand u sekciju Uživo, pa Bikers list. Tu sam našao dosta Pinkova, radili su. Doduše, ne gledam ih, pa ne znam jesu li stabilni.pici wrote:koji je najbolji addeon za Pinkove... najvise Pink Soap, zena mi se na glavu natovarila, koristim Croatia demand ali mi puca stream imali koji da je stabilniji...hvaalaa
-
jasko__
#1124 Re: Kodi/XBMC Media centar
Moze li nam ko pomoci??hladan.preminger wrote:jasko__ wrote:Raja ima li ko osim mene da fura Kodi na Raspberry pi 2
Sve fercera extra osim sporta preko Acestream-a i Sopcast-a...pa da vidim jel ko uspio riješiti???
Čitao sam ovdje da se instalira Acestream player samostalno pa da radi u bacground-u...ali kako to uraditi kad je na raspberry-ju instaliran samo Kodi na SD karticu i čim upalim TV on otvara početni Meni Kodija.....HELP
I u mene to steka nesto?!
Ni google haman ne zna
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1125 Re: Kodi/XBMC Media centar
irac300 wrote:Teško je uganjati stabilne tv kanale, pogotovu sa ex Yu područja, a da je besplatno. Jesi išao unutar Croatia on Demand u sekciju Uživo, pa Bikers list. Tu sam našao dosta Pinkova, radili su. Doduše, ne gledam ih, pa ne znam jesu li stabilni.pici wrote:koji je najbolji addeon za Pinkove... najvise Pink Soap, zena mi se na glavu natovarila, koristim Croatia demand ali mi puca stream imali koji da je stabilniji...hvaalaa
jesam odatle i gledam pa samo pitam imal kakav još neki add da je malo bolji... recimo pinkovi rade solidno al ovaj pink soap puca svakih pet minuta