Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

sumirprimus

#51 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by sumirprimus »

kako mislis pogotov sarajevo,pa i sarajevu su nacionalisti na vlasti?
sta je sda? konzervativna narodna stranka ne :D
kakavdanakneiskustvu

#52 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by kakavdanakneiskustvu »

Black swan wrote:za šta je čovjek kriv krstofobu i hrvatomrscu :D

reci

Zar je neko rekao da je za nesto kriv?,pitanje je da li pored antifasista trebamo davati imena ustanova,ulica po osobama koje su bile na strani fasista,ustasa,na strani hitlerove podguzne muhe pavelica?

Misluo sam da si pametniji,isto i ja za tebe mogu napisati da si hrvatomrzac,u sustini i jesi
kakavdanakneiskustvu

#53 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Black swan wrote:pokreni postupak kod suda da se vidi je li ovo ispravno nazvati

ja ću ti se prvi ispričati
To nije ljudski,jer znamo ko su ustase bile,e zamisli kakav je svecenik koji simpatise takvu gamad
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 08/06/2017 10:28, edited 1 time in total.
sumirprimus

#54 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by sumirprimus »

joj hrvatomrsac..krstofob :lol: :hitna: :navijacica:
pa zipa ba price...
kakavdanakneiskustvu

#55 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Black swan wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Black swan wrote:Poserem se na sergovica :thumbup: smiljenka :kiss:
I njemu slicne umjetnike-ludjake

ali zato ti je ovaj svećenik iz pakla koji je bio oduševljen ustaškim koljačima i hitlerovim podguznim muhama legenda

nisi ti dobar

pročitao sam sad detaljno tvoje unose na ovoj temi, mržnja se iščitava prema njoj a da bi se dokazao forumskom puku prečesto udaraš na mene osobno

negdje si napisao da si i militantni ateista na nekoj drugoj temi

žao mi je
uvrede si počeo pisati na osobnoj ravni stoga prestajem komunicirati s tobom

Da sam militantni ateista napisao sam u zajebanciji,da si pazljivije citao temu valjda bi to skontao

Ja iznosim svoje misljenje,kao i ti i svi drugi,najblaze receno je da je glupo i pomisliti da bi se bilo ko od nas htio sviditi bilo kome drugom ,ovo je samo forum

Ja tebe uvrijedio,cime,da se odmah izvinem,ozbiljno te pitam?
kakavdanakneiskustvu

#56 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

sumirprimus wrote:joj hrvatomrsac..krstofob :lol: :hitna: :navijacica:
pa zipa ba price...
Da,a oni koji simpatisu ustaski pokret su pravi hrvati
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 08/06/2017 10:40, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#57 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Truba »

eto kao
ceni se papa franjo danas u svetu... svi ga vole i cijene

koči se proglašenje svetim stepinca da bi se pravoslavni uvjerili kako čovjek nije kriv... i to traje pet godina i trajaće 55 ako treba dok se pravoslavnoj komisiji ne dokaže njegova nevinost

... mislite da bi se kardinal i diretktor caritasa brukali ako nisu 100% uvjereni u šarićevu nevinost

zar mislite da neko ne može poslati pismo u vatikan... njih nekoliko... njih 100-njak... o ovome događaju i o šariću

ljudi razmišljajte malo izvan crno bijelog

rat je bio nije bilo interneta niti izravnih prijenosa... svak se mogao zajebati u razmišljanju
bitno je da nije podsticao i činio zločine

molim kolege na ignoru da me ne smaraju
hvala
vrapcic

#58 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by vrapcic »

Black swan wrote:u njemačkoj jedan lik čitav život slobodan i taksista bio
duboku starost doživio
jedan od onih 15-ak likova koji su jedno večer podigli ruku za konačno rješenje na onom tajnom sastanku

ima i film o tome
conspiracy

sinovi wermaht generala u NATOu
koljači s kozare u UN-u

istinski ratni zločinci nikad nisu procesuirani

albert šper se ispričao

samo na balkanu i dalje verbalni delikt postoji
i to retroaktivno i to samo za pojedine :D
Mogu li te nesto pitati ali da iskreno odgovoris.

Zar ti se ne cini da postoji slicnost u liku i djelu doticnog i Busuladzica? Osim religijske pripadnosti i slicnih obiljezja - oba su bila proizvodi tog vremena, za oba mozemo reci da nisu znali sta se desava na terenu itd sto ih i dalje ne opravdava da pricaju o smradu jevreja i velicaju NDH i Pavelica a vidjeli su vjesala po Marijin Dvoru..

Ja cu ti dati svoje misljenje iako me nisi pitao za isto - meni su obojica isti i ne mislim da i jedan zasluzuje da se po njemu zove skola ili dom za stare i nemocne. Pored toliko velikana bosnjackih i hrvatskih i srpskih (ko se sjeca doma za studente na Palama :D ) nevjerovatan mi je taj nedostatak sluha prema drugima. Ili je namjerna provokacija.

PS ratni zlocinci iz WWII jesu procesuirani, dosta ih se naravno i provuklo pa su se izvukli, ali veliki broj njih jeste platio za svoje zlocine. Da li na vrijeme, ili nakon 30 pa i 40 godina (Artukovic) to je upitno i dali je kazna bila adekvatna, ali to je vec neka druga tema.
Alfons Kauders

#59 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Alfons Kauders »

Ukratko, kome smeta NDHazija - taj mrzi Hrvate

A evo i spiska nekih od tih izdajnika casnog hrvatskog roda, sram ih i stid bilo:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:P ... z_Hrvatske
Alfons Kauders

#60 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Alfons Kauders »

A ne zaboravimo Titina generala, notornog hrvatomrsca F.T.

Image
Truba

#61 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Truba »

@vrapcic

ne vidim sličnosti o njima dvojici osim da su obojica poliglote :D
s tim da o B. ne znam mnogo

evo tuđman je primjer pravog hrvata kojeg opet nazivaju ustašom

lik se borio za slobodu svih naroda i narodnosti i vidio gdje to sve vodi i na vrijem se povukao :thumbup:
Alfons Kauders

#62 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Alfons Kauders »

Na vrijeme se povukao - umro prije no sto su ga spengali u Hag :D

I Hitler se tako "na vrijeme" povukao i nije mu sudjeno
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#63 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Chmoljo »

sumirprimus wrote:kako mislis pogotov sarajevo,pa i sarajevu su nacionalisti na vlasti?
sta je sda? konzervativna narodna stranka ne :D
mmm, pogotovo Sarajevo u odnosu na: Bileću, Nevesinje, Široki Brijeg, Stolac... :D sve bastioni multikulturalnosti. :D

gdje nema odvojenih kafića, škola, gdje ne moraš strepiti zbog "pogrešnih" registracija ili imena.

inaf? :D
sumirprimus

#64 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by sumirprimus »

nisam jos razluciJo jel ti smijem odgovorit ko forumasu il ko moderatoru...
eeee sipak, dosta je meni banovica :lol:
al sad je malo jasnije..ko razvedrise mi se misli..
tacno tako,slazem,se...
chmoljo je sto posto u pravu.!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#65 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Chmoljo »

:lol:
kakavdanakneiskustvu

#66 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Black swan wrote:eto kao
ceni se papa franjo danas u svetu... svi ga vole i cijene

koči se proglašenje svetim stepinca da bi se pravoslavni uvjerili kako čovjek nije kriv... i to traje pet godina i trajaće 55 ako treba dok se pravoslavnoj komisiji ne dokaže njegova nevinost

... mislite da bi se kardinal i diretktor caritasa brukali ako nisu 100% uvjereni u šarićevu nevinost

zar mislite da neko ne može poslati pismo u vatikan... njih nekoliko... njih 100-njak... o ovome događaju i o šariću

ljudi razmišljajte malo izvan crno bijelog

rat je bio nije bilo interneta niti izravnih prijenosa... svak se mogao zajebati u razmišljanju
bitno je da nije podsticao i činio zločine

molim kolege na ignoru da me ne smaraju
hvala

Dovoljno je da je otvoreno slavio i pjevao ode hitlerovoj podguznoj muhi pavelicu
Alfons Kauders

#67 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Alfons Kauders »

Da rezimiramo i zakljucamo temu.

Svi kojim smeta ovo:

Image

...su nepopravljivi hrvatomrsci, sovinisti, islamisti, militantni ateisti i generalno supcine od ljudi.
Last edited by Alfons Kauders on 08/06/2017 10:40, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#68 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

vrapcic wrote:
Black swan wrote:u njemačkoj jedan lik čitav život slobodan i taksista bio
duboku starost doživio
jedan od onih 15-ak likova koji su jedno večer podigli ruku za konačno rješenje na onom tajnom sastanku

ima i film o tome
conspiracy

sinovi wermaht generala u NATOu
koljači s kozare u UN-u

istinski ratni zločinci nikad nisu procesuirani

albert šper se ispričao

samo na balkanu i dalje verbalni delikt postoji
i to retroaktivno i to samo za pojedine :D
Mogu li te nesto pitati ali da iskreno odgovoris.

Zar ti se ne cini da postoji slicnost u liku i djelu doticnog i Busuladzica? Osim religijske pripadnosti i slicnih obiljezja - oba su bila proizvodi tog vremena, za oba mozemo reci da nisu znali sta se desava na terenu itd sto ih i dalje ne opravdava da pricaju o smradu jevreja i velicaju NDH i Pavelica a vidjeli su vjesala po Marijin Dvoru..

Ja cu ti dati svoje misljenje iako me nisi pitao za isto - meni su obojica isti i ne mislim da i jedan zasluzuje da se po njemu zove skola ili dom za stare i nemocne. Pored toliko velikana bosnjackih i hrvatskih i srpskih (ko se sjeca doma za studente na Palama :D ) nevjerovatan mi je taj nedostatak sluha prema drugima. Ili je namjerna provokacija.

PS ratni zlocinci iz WWII jesu procesuirani, dosta ih se naravno i provuklo pa su se izvukli, ali veliki broj njih jeste platio za svoje zlocine. Da li na vrijeme, ili nakon 30 pa i 40 godina (Artukovic) to je upitno i dali je kazna bila adekvatna, ali to je vec neka druga tema.

Upravo ovo oko velikana,zar nije bilo drugih za koje niko ne moze naci nekakav prigovor,ne,mora se naci neko ko je otvoreno bio na strani ustaskog,fasistickog rezima?
kakavdanakneiskustvu

#69 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Alfons Kauders wrote:Ukratko, kome smeta NDHazija - taj mrzi Hrvate

A evo i spiska nekih od tih izdajnika casnog hrvatskog roda, sram ih i stid bilo:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Dodatak:P ... z_Hrvatske

Sve go hrvatomrzac
Alfons Kauders

#70 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Alfons Kauders »

Pogledajte samo te islamisticke horde sa istoka i zapada, kako se bore protiv nasih europskih vrijednosti!

Image

Image
Truba

#71 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Truba »

alfons stvarno si počeo podmetati

gadi mi se to što radiš i meni podvaljuješ

10 na jednoga
ja nisam sarajevoxxx da to mogu podnijeti
cyprus

#72 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by cyprus »

Alfons Kauders wrote:Da rezimiramo i zakljucamo temu.

Svi kojim smeta ovo:

Image

...su nepopravljivi hrvatomrsci, sovinisti, islamisti, militantni ateisti i generalno supcine od ljudi.
Izostavio si najvažnije - jugočetnici i orjunaši :)
sumirprimus

#73 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by sumirprimus »

kme kmeee :lol:
Truba

#74 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by Truba »

Alfons Kauders wrote:Na vrijeme se povukao - umro prije no sto su ga spengali u Hag :D

povukao se iz onoga što se zove nedemokratski totalitarni sustav

masjtor si spina s tobom raspravljati isto s nekom mašinom za izvrtanje
sumirprimus

#75 Re: Kod Kiseljaka se gradi dom za stare s imenom nacističke sluge Ivana Šarića

Post by sumirprimus »

Black swan wrote:
Alfons Kauders wrote:Na vrijeme se povukao - umro prije no sto su ga spengali u Hag :D

povukao se iz onoga što se zove nedemokratski totalitarni sustav

masjtor si spina s tobom raspravljati isto s nekom mašinom za izvrtanje
ma sta kazes? nova demokratska hrvatska je nedemokratski totalitarni sustav,al bez unutarnjeg sagorijevanja? :lol:
Post Reply