kod BH Telecoma sve za 1KM
Moderator: anex
-
Mustafapasa
#1 kod BH Telecoma sve za 1KM
www.bhtelecom.ba
baner fura i govori da je sad svaki prikljucak za uslugu (mojaTV,ADSL,mobilna,fiksna) za samo 1KM...
baner fura i govori da je sad svaki prikljucak za uslugu (mojaTV,ADSL,mobilna,fiksna) za samo 1KM...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
ušla voda u uši...džaba im cijena priključka kada su im usluge najskuplje, a podrška korisnicima očajna
samo radi usporedebe:
LOL flat 6Mbs = 22 KM + PDV vs. BiHnet flat 4Mbs = 45 + PDV
LOL flat 15 Mbs = 42 KM + PDV vs. Bihnet flat 10 Mbs 70 KM + PDV

PS
da ih hoće privatizovati nek i korisnici imaju neke koristi, a ne samo bebelguzi političari i njihova familija
samo radi usporedebe:
PS
da ih hoće privatizovati nek i korisnici imaju neke koristi, a ne samo bebelguzi političari i njihova familija
-
Mustafapasa
#3 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Jose, kakva ba voda u ušima...to je jedina firma koja valja ovoj drzavi i koja postuje BIH dane drzavnosti,nezavisnosti itd u vidu ovakvih akcija...
Po meni je ovo odlican potez, a ne voda u usima, jer se radi o najuspijesnijoj kompaniji koja vrti milione...
Po meni je ovo odlican potez, a ne voda u usima, jer se radi o najuspijesnijoj kompaniji koja vrti milione...
-
Mustafapasa
-
EUROBIH
#5 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Mustafapasa wrote:Jose, kakva ba voda u ušima...to je jedina firma koja valja ovoj drzavi i koja postuje BIH dane drzavnosti,nezavisnosti itd u vidu ovakvih akcija...
izvini,na čemu si ti?....
državnost,nezavisnost???????
Last edited by EUROBIH on 25/04/2011 16:46, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#6 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
ma ja ba državnost nezavisnost a meni bihnet svaki mjesec 53 KM derne za k.... od usluge
pravi potez bi reklamatoru bio da ona 4 Mbs net flat plaćam 25 Km sa PDVom a ne 53 KM...
a ti slavi i nezavisnost i državnost i svetog savu ako hoćeš...zaboli me neka stvar
i državnost i nezavisnost sam svojom krvlju platio...dosta više šuplje
samo čekam LoL-ovu optiku u ulici, a ubrzo će i adio bebelguzani nesposobni
pravi potez bi reklamatoru bio da ona 4 Mbs net flat plaćam 25 Km sa PDVom a ne 53 KM...
a ti slavi i nezavisnost i državnost i svetog savu ako hoćeš...zaboli me neka stvar
i državnost i nezavisnost sam svojom krvlju platio...dosta više šuplje
- O'zone
- Globalni moderator
#7 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Fakati si smješanMustafapasa wrote:Jose, kakva ba voda u ušima...to je jedina firma koja valja ovoj drzavi i koja postuje BIH dane drzavnosti,nezavisnosti itd u vidu ovakvih akcija...
-
neki
#8 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
adio bebelguzani i adio YoutubeJoseMujica wrote:
- JoseMujica
#9 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
malo je reći da je smiješan....ovo tek pokazuje sav jad i očaj nakupljen u toj firmi.
Ja samo još očekujem da izvade neki snimak iz arhive đe Alija rahmetli neku centralu otvara i naprave od toga reklamu umjesto da unapređuju infrastrukturu i obaraju cijene.
Ja samo još očekujem da izvade neki snimak iz arhive đe Alija rahmetli neku centralu otvara i naprave od toga reklamu umjesto da unapređuju infrastrukturu i obaraju cijene.
- shlauf
#10 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Infrastruktura katastrofa. meni ni na jedan od 2 telefonska broja ne može MojaTV. Na ovaj jedan broj se provukao ADSL ali parica ne zadovoljava tehničku mogućnost za MojaTV. O drugom tel. broju ili parici je suvišno pisati jer tu može samo da fercera telefon.
- O'zone
- Globalni moderator
#11 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Znači možemo te opet očekivati na temi o HS-ushlauf wrote:Infrastruktura katastrofa. meni ni na jedan od 2 telefonska broja ne može MojaTV. Na ovaj jedan broj se provukao ADSL ali parica ne zadovoljava tehničku mogućnost za MojaTV. O drugom tel. broju ili parici je suvišno pisati jer tu može samo da fercera telefon.
- shlauf
#12 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Jah. Dobio sam dvije pismene obavijeti o nemogućnosti priključka. Jad i čemer.
-
kone
#13 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Nego sta,vec voda u usima...Pogledaj koliko ljudi se zali na net otkako su uveli flat.A ovo sto se tice telefona;nigdje veze za ove fiksne telefone.Kad god se ode kupiti,kaze teta sa one strane saltera neeeema,nestalo.Kad god dodjes nestaloMustafapasa wrote:Jose, kakva ba voda u ušima...to je jedina firma koja valja ovoj drzavi i koja postuje BIH dane drzavnosti,nezavisnosti itd u vidu ovakvih akcija...
Edit:ja mislim da ne smiju ni objaviti koliko su izgubili net korisnika u zadnjih par mjeseci...Pucat ce oni stalno ovakve akcije kako je krenulo..Opet SDA jase telekomom i naredne 4 godine..Koliko ce biti donji u te 4 godine,to cemo tek da vidimo,jer ce u te cetiri godine morati spustiti cijene net,a Boga mi i ostalog,pa cemo vidjeti kako ce se sve to odraziti na ukupno poslovanje firme.Trenutni ih vade fiksni prikljucci i njihova pretplata,jer je non stop dizu i tu im je zagarantovana para..Ali i to dokle,jer se narod odavno odjavljuje i sa fiksnih...
- JoseMujica
#14 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
ma kome više fiksni treba osim penzionerima koji su navikli na to?!
-
kone
#15 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Ne znam kome treba,ali oni na tim fiksnim odnosno samo na pretplati,da ljudi ne dignu slusalice isplate svoje plate(a znamo kolike su)...Ne treba ti nista vise.Oni odredjena pojeftinjenja(odredjenih usluga) kompenziraju povecanjem fiksne pretplate..Ali dokle....JoseMujica wrote:ma kome više fiksni treba osim penzionerima koji su navikli na to?!
-
Mustafapasa
#16 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
e majka mu stara ja vidio sta su ljudi stavili i vi odmah...prosle godine sam na kucu uvodjenje telefona platio samo 1KM, inace kosta 70KM.
ali moram vas ispraviti:
pretplata je 9,xKM sada, ...
tu cijenu namece i regulise RAK,,,
oni daju uracunato u pretplatu 180min saobracaja sto kad pretvoris u pare dodje 4,20KM
oduzmi ovo i dobit ces pravu pretplatu.
MojaTV paket full je 55KM, u njemu imas ukljuceno 10KM za saobracaj prema mobili i kad to oduzmes dobijes 45KM
U mobilnoj pretplati imas ukljucen i najbrojeve, i internet i svasta...
Nebitno...
ali moram vas ispraviti:
pretplata je 9,xKM sada, ...
tu cijenu namece i regulise RAK,,,
oni daju uracunato u pretplatu 180min saobracaja sto kad pretvoris u pare dodje 4,20KM
oduzmi ovo i dobit ces pravu pretplatu.
MojaTV paket full je 55KM, u njemu imas ukljuceno 10KM za saobracaj prema mobili i kad to oduzmes dobijes 45KM
U mobilnoj pretplati imas ukljucen i najbrojeve, i internet i svasta...
Nebitno...
-
EUROBIH
#17 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
ja više vjerujem....
......... da je snježana bila najveća kurva koja se guzila sa sedam patuljaka
i da je građevinska mafija uništila tri prasića!!!! -NAROD ZNA!!!
i da je vuk je bio osvjedočeni pedofil i da je spavao sa crvenkapicom!!! baba je bila MAKRO!!!
a ta crvenkapica, kurva ko kurva,je bila najveći diler heroina u to doba!!
i da se trnoružica ubola na iglu onu heroinsku a ne nekakav trn
a tarzan- dokazani heteroseksualac-guzio sve redom..i majmunicu čitu i lijepu džejn i onog lava ...samo dok spava
a da IVICA I MARICA kao najbolji studenti dobiju poso u bh telekomu-
-i da mi taj telekom dadne nešto jeftino------------- e to je BAJKA

......... da je snježana bila najveća kurva koja se guzila sa sedam patuljaka
i da je vuk je bio osvjedočeni pedofil i da je spavao sa crvenkapicom!!! baba je bila MAKRO!!!
i da se trnoružica ubola na iglu onu heroinsku a ne nekakav trn
a tarzan- dokazani heteroseksualac-guzio sve redom..i majmunicu čitu i lijepu džejn i onog lava ...samo dok spava
-i da mi taj telekom dadne nešto jeftino------------- e to je BAJKA
- shlauf
-
zonbirile
#19 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
jednom za svagda BH Telecom je u 90% državno preduzeće,odnosno Federacije BiH.Politiku cijena vodi Vlada FBiH,a ne menađment.Sve se svede da se svima uzme koliko može i na kraju rastali 140 mil. čiste dobiti,Vlasti 90% i 10% dioničarima.
Last edited by zonbirile on 26/04/2011 12:48, edited 1 time in total.
-
HomeArt
#20 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Najbolje bi bilo onda da Logosoft kupi telekom pa da nas ne pati viseJoseMujica wrote:ušla voda u uši...džaba im cijena priključka kada su im usluge najskuplje, a podrška korisnicima očajna
samo radi usporedebe:
![]()
![]()
PS
-
Hendrix
#21 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Pametnije bi im bilo da su stavili :
JOŠ 5 DANA DO NEVJEROVATNE PONUDE BHTELECOMA, MOJATV PRIKLJUČAK U ROKU OD 24h OD DANA PRIJAVLJIVANJA....VIŠE NE MORATE ČEKATI MJESEC DANA I VIŠE NA NAŠE TEHNIČARE! JER MI VRTIMO MILIONE I SKONTALI SMO DA BI MOGLI I NABAVITI ONOLIKO OPREME KOLIKO NAM STVARNO TREBA, IDEMO PRVI NUDIMO VIŠE
JOŠ 5 DANA DO NEVJEROVATNE PONUDE BHTELECOMA, MOJATV PRIKLJUČAK U ROKU OD 24h OD DANA PRIJAVLJIVANJA....VIŠE NE MORATE ČEKATI MJESEC DANA I VIŠE NA NAŠE TEHNIČARE! JER MI VRTIMO MILIONE I SKONTALI SMO DA BI MOGLI I NABAVITI ONOLIKO OPREME KOLIKO NAM STVARNO TREBA, IDEMO PRVI NUDIMO VIŠE
- Tranquilizer
#22 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
EUROBIH wrote:ja više vjerujem....
......... da je snježana bila najveća kurva koja se guzila sa sedam patuljaka![]()
![]()
i da se trnoružica ubola na iglu onu heroinsku a ne nekakav trn![]()
![]()
-i da mi taj telekom dadne nešto jeftino------------- e to je BAJKA![]()
-
Mustafapasa
#23 Re: kod BH Telecoma sve za 1KM
Sve usluge su za 1KM,
nisam vidio da su svi mobilni telefoni kao i fiksni -10% od prodajne cijene paketa....
Dakle, ako je tel kostao 500KM, sad je 450...nije malo 50KM...
nisam vidio da su svi mobilni telefoni kao i fiksni -10% od prodajne cijene paketa....
Dakle, ako je tel kostao 500KM, sad je 450...nije malo 50KM...