Lako ti je Jokera zajebavati...
Koalicija SDP - SNSD
-
joker
Ja recimo to nikad ne bih smatrao licnom uvredom. Naprotiv, licnom satisfakcijom.Apos wrote:Nervira me što neki pitanja o određenim političkim kriminalcima tipa ZL shvataju kao ličnu uvredu.halo_ba wrote:Otpjevaj to kuci.Ako te nervira da zena ima pravo pricati i uz to imati drugacije misljenje od tebe, tvoj problem.
Sljedece obracanje meni cu prijaviti moderatorima.
Uzdravlje.
Evo obratio sam ti se pa BUJRUM.
oČEKUJEM DA URADIŠ ŠTO SI REKLA.
Ali pazi se. Znas ti ciji je ovo forum.
-
halo_ba
joker, to prelazi u domen licnog. Isto vazi i za tebe.joker wrote:Ja recimo to nikad ne bih smatrao licnom uvredom. Naprotiv, licnom satisfakcijom.Apos wrote:Nervira me što neki pitanja o određenim političkim kriminalcima tipa ZL shvataju kao ličnu uvredu.halo_ba wrote:Otpjevaj to kuci.Ako te nervira da zena ima pravo pricati i uz to imati drugacije misljenje od tebe, tvoj problem.
Sljedece obracanje meni cu prijaviti moderatorima.
Uzdravlje.
Ali pazi se. Znas ti ciji je ovo forum.
![]()
![]()
-
joker
Molim moderatora da neke forumase (npr. pod nikom halo_ba) upozna sa cinjenicom da ostali forumasi nisu obavezni da odgovaraju na njihove postove.
Tako ja ne zelim komunicirati sa forumasem/forumasicom pod nikom halo_ba, kojeg zbog niskog nivoa komunikacije (po pogledu kulture, ali i u svakom drugom pogledu) jednostavno vec neko vrijeme ignorisem i ne odgovaram na njegove/njene upite.
Unaprijed zahvalan.
Tako ja ne zelim komunicirati sa forumasem/forumasicom pod nikom halo_ba, kojeg zbog niskog nivoa komunikacije (po pogledu kulture, ali i u svakom drugom pogledu) jednostavno vec neko vrijeme ignorisem i ne odgovaram na njegove/njene upite.
Unaprijed zahvalan.
-
paldumđija
Ma ko je ružio??? Ko je sikiro??
-
joker
Apos, sve lose sto imas reci za kriminalce tipa ZL slobodno reci meni i ja obecavam da to necu shvatiti licno.Apos wrote:Nervira me što neki pitanja o određenim političkim kriminalcima tipa ZL shvataju kao ličnu uvredu.
U zdravlje. Ovo je slobodna zemlja, pa slobodno pisi...
-
halo_ba
joker, svako ko se malo potrudi moze u tvojim postovima naci more uvreda (idioti, budale, seljaci, nemoj da budes glup itd.). O kolicini suplje bez dokaza u tvojim postovima da ne govorimo. O izbjegavanju odgovorajoker wrote:A zbog cega? Niti sam koga dirao niti komuniciram sa onima koji me vrijedjaju i stalno prozivaju za nesto, a meni upozorenje pred ban?! (mislim na halo_ba)zoom66 wrote:apos, paldumdjija & joker: upozorenje pred ban!!!
na direktna pitanja (sto valjda vrijedja zdrav razum sagovornika) necu ni pocinjati. Kada je moderator obrisao neke postove (prije opomene tebi, tebi i aposu), izmedju ostalog i moje, trebao si shvatiti da je djavo odnio salu i da takav tok diskusije ne vodi nicemu. Ja sam shvatila.