OK, izvinjavam se, u pravu si, necu vise o tome.The 51st State wrote:valjda te.winabike wrote:Koje je, matere ti, Koldzo projekte realizovao, daj prosvijetli me?! Cak je i on sam ko mazlum po predizbornoj kampanji zahvaljivo Zeljku na tim projektima, a kod nas narod Bog dao pametan, pogotovo u onim dijelovima opcine gdje su ti projekti realizovani, pa valjda skonto da su Zeljko i glavonja u istoj stranci...The 51st State wrote:...realizovao te projekte? Koldzo jeste i to je valorizovao na izborima.
PS. Administratori, sorry na offtopic.
Koalicija SDP-Naša stranka
- winabike
#276 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
-
nikad_izvini
#277 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
@Judge_Dread
Da ti pokušam još jednom objasniti.Mada ko da pričam sa zidom.Neće biti efekta.Ali nejse, imam još malo vremena.
Tema je "Koalicija SDP-NS". Napisao sam da sumnjam u tu koaliciju zbog određenih razloga,te razloge sam naveo i obrazložio.
Onda si ti replicirao sa nebulozom da ja nekome nešto branim, da budem realan, Hjuston i tako
Onda sam te pitao da argumentuješ nebuloze koje si napisao.Umjesto argumenata, počeo si još više da lupaš, spominješ Dodika i tako.
Onda sam pokušao da ukažem na tvoju kulturu komunikacije.Tvoj odgovor je "sjedi jedan"
Da ti nešto objasnim.Ako repliciraš, imaj argumente.Ako nisi intelektualno sposoban, nemoj.Provaljuješ se bezveze.Nismo pred zgradom, pa da ispadaš lafac sa "sjedi jedan".To prolazi ako su ti sagovornici stari do 18 godina.Ako su stariji, ispadaš plitak.
Eto, nadam se da su ti neke stvari jasnije.Mada sumnjam da je to moguće.
Da ti pokušam još jednom objasniti.Mada ko da pričam sa zidom.Neće biti efekta.Ali nejse, imam još malo vremena.
Tema je "Koalicija SDP-NS". Napisao sam da sumnjam u tu koaliciju zbog određenih razloga,te razloge sam naveo i obrazložio.
Onda si ti replicirao sa nebulozom da ja nekome nešto branim, da budem realan, Hjuston i tako
Onda sam te pitao da argumentuješ nebuloze koje si napisao.Umjesto argumenata, počeo si još više da lupaš, spominješ Dodika i tako.
Onda sam pokušao da ukažem na tvoju kulturu komunikacije.Tvoj odgovor je "sjedi jedan"
Da ti nešto objasnim.Ako repliciraš, imaj argumente.Ako nisi intelektualno sposoban, nemoj.Provaljuješ se bezveze.Nismo pred zgradom, pa da ispadaš lafac sa "sjedi jedan".To prolazi ako su ti sagovornici stari do 18 godina.Ako su stariji, ispadaš plitak.
- nokia6170
#278 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
ljudi postoji pp za internu diskusiju i prepucavanjanikad_izvini wrote:@Judge_Dread
Onda si ti replicirao sa nebulozom da ja nekome nešto branim, da budem realan, Hjuston i tako![]()
Onda sam pokušao da ukažem na tvoju kulturu komunikacije.Tvoj odgovor je "sjedi jedan"![]()
-
Judge_Dread
#279 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:52, edited 1 time in total.
-
Judge_Dread
#280 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:51, edited 1 time in total.
-
nikad_izvini
#281 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Počelo je ovako

Onda se uključio gimnazijalac, ničim izazvan i nalupao hrpu glupostinikad_izvini wrote:vee-jay wrote:po nekoj logici i obecanjima jednih i drugih, valjda ce zajedno ici protiv SDA...
za ocekivati je ...
Nisam baš siguran.Sad ću objasniti i zašto.
Izvršni odbor
Edina Jahić, predsjednica IO, Sarajevo
Ozren Trišić, potpredsjednik IO, Banja Luka
Bojan Bajić, predsjednik Naše stranke, Rudo
Maja Marjanović, potpredsjednica Naše stranke, Sarajevo
Danis Tanović, potpredsjednik Naše stranke, Sarajevo
Boris Divković, potpredsjednik Naše stranke, Sarajevo
Fadil Šero, generalni sekretar Naše stranke, Sarajevo
Muamer Hodžić, organizacioni sekretar Naše stranke, Sarajevo
Denniz Gratz, Sarajevo
Haris Abaspahić, Sarajevo
Dino Mustafić, Sarajevo
Ermin Hajder, Bosanski Petrovac
Aida Volić, Sarajevo
Čedomir Glavaš, Bratunac
Maja Popovac, Mostar
Sabiha Hadžimuratović, Sarajevo
Predrag Kojović, Sarajevo
Kojović, to je onaj isti što je pisao pisma po Danima i prozivao Lagumdžiju, čuveno pismo počinje sa Dragi Zlaja ili Zlatko, ne mogu da se sjetim i nije baš afirmativno.Nije ga napisao Harisu ili Tihiću, napisao ga je opozicionaru![]()
Fadil Šero, GROZD, bivši SDP-ovac.Gdje se taj mota, tu ima para.Ima još tu negativnih konotacija, al nemam dokaza, pa ostaje na rekla-kazala.Također se motao oko sarajevskih protesta, gostovao po dnevnicima i stekao sam utisak da je pomalo nepismen.Ne zna da se ODRAZI kako treba.
Maju Marjanović sam lično pitao, dok su još bili u fazi formiranja, kakve veze ima Fadil Šero i Senad Pećanin sa Našom strankom.Odgovor je bio, "ovaj, pogrešna instanca"Žena je potpredsjednica NS-a
![]()
Dino Mustafić je gnjida od čovjeka koja se svađa po televiziji za dvije dnevnice-80,00 KMI koji se uvlači Emiru Hadžihafizbegoviću, nebil se ogrebao od kantona za koju kintu.
Bojan Bajić je dobio u rodnom mjestu Rudom cijelih 287 glasova, ili ti 7,20% a mijenjao bi BiH.Može da mijenja Federaciju-možda, a šta ćemo sa rs-om?
Vrlo bitno nacionalno pitanje što se tiče BiH, evo šta kažu u Našoj Stranci:
1.3. Nacionalni odnosi
Mi smo za punu jednakost i slobodu svih naroda.
Protivimo se svakoj politici koja odnose između bh. naroda gradi na bilo kakvoj podjeli; na većinske i manjinske, na one koji su kralješnica Bosne i Hercegovine i one koji to, navodno, nisu; ili na autohtone i neautohtone narode. Odbijamo svaku politiku koja bi društvene i nacionalne odnose gradila na ideji titularnih nacija i titularnih religija. Mi smo za punu jednakopravnost svih naroda, a protiv svake politike majorizacije, diskriminacije i segregacije u bilo kojem pogledu.
Mi se zalažemo za jednakopravnost svih ljudi (građana i građanki) BiH, za razvitak takvih društvenih odnosa koji će postupno eleminirati planski producirane strahove jednih od drugih. Nijedan građanin i građanka Bosne i Hercegovine ne smije biti diskriminiran/a zbog svog nacionalnog, religijskog, ateističkog, svjetonazornog ili seksualnog opredjeljenja.
Opredijelili smo se za potpunu jednakost svih građana i građanki, svih naroda i svih nacionalnih manjina Bosne i Hercegovine u svakom dijelu države. Konkretno i jasno, mi hoćemo punu jednakopravnost Srba u Federaciji BiH, Bošnjaka i Hrvata u Republici Srpskoj, te punu jednakopravnost svih nacionalnih manjina širom BiH.
Mi nismo ni anacionalna, ni nadnacionalna stranka.
Kao ljudska, svenacionalna i građanska bosanskohercegovačka politička opcija, mi priznajemo sve nacije i ustajemo u zaštitu svih individualnih i kolektivnih identiteta. Ali, ne političkim i ideološkim parolama, nego zakonskim procedurama, stajemo na stranu rasnih, nacionalnih, religijskih, spolnih, rodnih, političkih, kulturnih i drugih prava, kako bismo iz sadašnjeg stanja antagonističkih odnosa što prije došli do harmonične i istinski jednakopravne pluralnosti smišljeno podijeljenog bosanskohercegovačkog društva.
![]()
Malo demagogije, malo floskula.Odnosno, puj-pike ne važi šta se desilo do sada.I opet nemaju prođu u rs-u![]()
Kampanja Dana protiv SDP-a, pisma Kojovića, Šero, Pećanin.Ništa u BiH se ne dešava tek tako.To je barem moj osjećaj, imam nos za takve stvari.Al rekoh već, bumo vidli za dvije godine kad se bude formirala "prava vlast".
PS Volio bih da griješim
Onda počinje one man showJudge_Dread wrote:pa nikad izvini izvini prodji samo kroz ovaj forum i pogledaj brojne teme i gomile postova da se taj jad od NS treba maltene izvinjavat sto postoji i da SDP njih percipira kao opasnost, a ne obrnuto. Ako ti je stranka u nastanku i to nebulozno konfuznog djelovanja opasnost onda Huston imas problem i to veliki. Inace mi na dzigericu ide ta Dodikovska logika koju fura SDP po pitanju NS - kao eto sta se oni imaju osnivati, postojat i javljati. Zaveden danisnikad_izvini wrote:Jal ljudi ne čitaju štampu, jal nisu informisani, jal su zlonamjerni.Bilo kako bilo, ispade da se SDP ponaša bahato i da su oni napali NS.Nije tačno.Agresivna kampanja u Danima je počela sa pismom Kojovića(koji je bay the way u Izvršnom Odboru naše stranke).Pitanje je ko je koga napao kao i motivi napada.SDP je OPOZICIJA.Nisu idealni, al su manje zlo od ovih vladajućih.
Danisa cijenim kao reditelja i kao čovjeka.Ali i on može biti izmanipulisan.To niko ne može sa sigurnošću negirati.
PS Lijepo sam dao argumente kontra NS-a.Niko da odgovori konkretnoVolio bi da me neko ispravi ako griješim, da kaže taj i taj, imenom i prezimenom je uradio ili nije uradio, ili nije tačno.Bilo šta
)) jes jako je retardiran i podlozan tome cccccc
Pa hadzije kad ste toliko dobre sto se tavori tu gdje jest, u pet deka gore dole. Eto sad jadna i pateticna NS krivaDe ba mojne rende kora
![]()
![]()
naucit mest u vlastitoj avliji pa onda dalje je iskrena preporuka al ne samo SDP-u.
A ako je debeli i Dani krucijalan problem kao i NS onda fakat nemam nista rec nego se grohotom smijat. To isto kad bi se NS zalio na ignoranciju Fetve i njihovog IPP-a i drukanje za SDP. Ipak je to mnogo konkretnije nego debeli i njegovi tanki DANI.
Pozz & get real sa manje emocija![]()
Judge_Dread wrote:nisam bio uvjerenja da ja to trebam objasnjavatnikad_izvini wrote:[
Drago mi je što si demantovao ko je koga prvi napao![]()
Drago mi je što si prokomentarisao uspjehe Fadila Šere, Bojana Bajića, pisma Kojovića(kao građanina, ne kao stranačkog pripadnika) kontra SDP-a, Majine odgovore o Pećaninu i Šeri.
Drago mi je što si prokomentarisao pogled i stav o nacionalnom pitanju u BiH by NS.
Drago mi je što sam dobio konkretne odgovore, pored Hjustona, get real i cccc![]()
![]()
![]()
ptt informacije pa nek ti daju adresu i kontakt stranke i nek ti oni objasnjavaju.
Ocito si u krivom ubjedjenju da sam ja iz NS ili na bilo koji nacin povezan ili da me boli tuki za NS !?
Opet Huston
Dodik izvini sto te nisam prepozno
Stvar je principa - ne mozes biti kao Dodik i branit nekome da postoji. TACKA pa da si ne znam kakav *urcev SDP ili bilo ko. No ovdje ko da sam u familiju dirno
Za mene gotova diskusija a ko ne konta princip price meni zao al ne zelim trosit vise nergije na to. OT
Za mene EoD
Nagradno pitanje: ko je ovdje ludJudge_Dread wrote:JD Kultura dijaloga nedovoljno
Sjedi 1Judge_Dread wrote: Kultura dijaloga nedovoljno
Sjedi 1Judge_Dread wrote:
Kultura dijaloga dovoljno
Sjedi 2
- black
#282 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
a ko zbunjennikad_izvini wrote:
Nagradno pitanje: ko je ovdje lud
-
Stolac92
#283 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
u svom ovom ludilu i zbunjenosti znam da sam ja normalan...
-
Judge_Dread
#284 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:50, edited 1 time in total.
-
nikad_izvini
#285 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Most active topic:
Nebuloze a la Komsic
(29 Posts / 5.07% of user’s posts)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47919
Nagradno pitanje: o kome se radi
Nebuloze a la Komsic
(29 Posts / 5.07% of user’s posts)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=47919
Nagradno pitanje: o kome se radi
-
Judge_Dread
#286 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 14:51, edited 1 time in total.
-
nikad_izvini
#287 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Istina boli
Bilo je lijepo "diskutovati" sa tobom, vrlo si lucidan, selektivan i dokazao si da vrlo dobro znaš o čemu pišeš i pričaš.Argumentacija je nebitna
Pa-pa
Bilo je lijepo "diskutovati" sa tobom, vrlo si lucidan, selektivan i dokazao si da vrlo dobro znaš o čemu pišeš i pričaš.Argumentacija je nebitna
Pa-pa
- valterbranisarajevo
#288 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Možemo li malo analizirati samu temu. Prije nego što je „pala u zaborav“ rezultati ankete su pokazivali da pristalice ove koalicije imaju malu prednost (51%). Na osnovu toga sam došao do zaključka da predizborna koalicija nema baš previše pristalica, iako su se mnogi diskutanti izjasnili da ne bi imali ništa protiv da poslije izbora gdje je to moguće, ove dvije stranke budu okosnice neke građansko multietničke koalicije otvorene za sve stranke sličnog profila. Poslije reaktiviranja teme rezultati ankete su ipak mnogo ubjedljiviji. S obzirom da su političke stranke ipak u službi građana mislim da bi s, ako ništa trebao poslušati „glas naroda“ i na osnovu toga donijeti odluka. Naravno, ova anketa ne mora biti 100%-tno mjerilio raspoloženja, ali ipak nije za odbaciti, pogotovo ako se uzme u obzir pretpostavka da su NE glasali i oni koji nisu simpatizeri SDP ili Naše stranke,a kojima bi se ovom koalicijom uzdrmala fotelja...
Dakle, s obzirom da sam siguran da ovu temu čitaju i možda na njoj diskutuju i oni koji mogu donijeti takvu odluku, molim Vas da zbog naše bolje budućnosti poslušate i taj famozni „glas naroda“
Dakle, s obzirom da sam siguran da ovu temu čitaju i možda na njoj diskutuju i oni koji mogu donijeti takvu odluku, molim Vas da zbog naše bolje budućnosti poslušate i taj famozni „glas naroda“
- winabike
#289 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Valter, sve je to ok, ali ovo su opcinski izbori. NAcelnici se biraju direktno. Jedno tamo gdje SDP i NS imaju vecinu u Vijecu, a klocovi nacelnika (primjer Novo Sarajevo i Joe Cole, kako stvari sada stoje), vijecnici mogu do besvijesti blokirati svaku nacelnikovu odluku, pa cak i budzet, a to opet znaci vrcenje u krug i stagnaciju sljedece 4 godine.valterbranisarajevo wrote:Možemo li malo analizirati samu temu. Prije nego što je „pala u zaborav“ rezultati ankete su pokazivali da pristalice ove koalicije imaju malu prednost (51%). Na osnovu toga sam došao do zaključka da predizborna koalicija nema baš previše pristalica, iako su se mnogi diskutanti izjasnili da ne bi imali ništa protiv da poslije izbora gdje je to moguće, ove dvije stranke budu okosnice neke građansko multietničke koalicije otvorene za sve stranke sličnog profila. Poslije reaktiviranja teme rezultati ankete su ipak mnogo ubjedljiviji. S obzirom da su političke stranke ipak u službi građana mislim da bi s, ako ništa trebao poslušati „glas naroda“ i na osnovu toga donijeti odluka. Naravno, ova anketa ne mora biti 100%-tno mjerilio raspoloženja, ali ipak nije za odbaciti, pogotovo ako se uzme u obzir pretpostavka da su NE glasali i oni koji nisu simpatizeri SDP ili Naše stranke,a kojima bi se ovom koalicijom uzdrmala fotelja...
Ne znam. Ne mogu biti pametan.
-
klixober
#290 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Iako sam uvijek isticao da imam pozitivno misljenje o vecini ljudi u NS,moram ponoviti da mi se antisdpovska kampanja koju je vodio Pecanin toliko zgadila da najradije ne bih zelio vidjeti ovu koaliciju.Nadam se da ce SDP izabrati gradonacelnika i da ce vladati opstinama bez koalicije sa NS.Svjestan sam da je politika kurva i da se preko svega moze preci,ali meni su BH Dani toliko ogadili N. Stranku da ih ne zelim u koaliciji sa SDP-om.
- zgiba
#291 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
komeba wrote:Iako sam uvijek isticao da imam pozitivno misljenje o vecini ljudi u NS,moram ponoviti da mi se antisdpovska kampanja koju je vodio Pecanin toliko zgadila da najradije ne bih zelio vidjeti ovu koaliciju.Nadam se da ce SDP izabrati gradonacelnika i da ce vladati opstinama bez koalicije sa NS.Svjestan sam da je politika kurva i da se preko svega moze preci,ali meni su BH Dani toliko ogadili N. Stranku da ih ne zelim u koaliciji sa SDP-om.
Meni je Zlatko toliko ogadio SDP da ga ne zelim u koaliciji sa NS
-
pOZz
#292 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
zgiba wrote:komeba wrote:Iako sam uvijek isticao da imam pozitivno misljenje o vecini ljudi u NS,moram ponoviti da mi se antisdpovska kampanja koju je vodio Pecanin toliko zgadila da najradije ne bih zelio vidjeti ovu koaliciju.Nadam se da ce SDP izabrati gradonacelnika i da ce vladati opstinama bez koalicije sa NS.Svjestan sam da je politika kurva i da se preko svega moze preci,ali meni su BH Dani toliko ogadili N. Stranku da ih ne zelim u koaliciji sa SDP-om.
-
dijaliza
#293 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Matematički sasvim realna za većinu u OV u Centru i Novom Sarajevu!
Centar
SDP 32,11%
SDA 29,23 %
NS 10,46 %
SBIH 7,69 %
BPS 3,84 %
Novo Sarajevo
SDP 28,73%
SDA 28,03 %
NS 9,38%
SBIH 7,39 %
BPS 6,31 %
SP/U 3,69%
Čak i u Starom Gradu, ali malo teže!
SDA 29,70 %
SDP 23,33%
POKRET MLADIH 8,25%
NS 7,40%
SBIH 8,03 %
BPS 7,67 %
SP/U 3,15%
NSRZB 3,10%
Centar
SDP 32,11%
SDA 29,23 %
NS 10,46 %
SBIH 7,69 %
BPS 3,84 %
Novo Sarajevo
SDP 28,73%
SDA 28,03 %
NS 9,38%
SBIH 7,39 %
BPS 6,31 %
SP/U 3,69%
Čak i u Starom Gradu, ali malo teže!
SDA 29,70 %
SDP 23,33%
POKRET MLADIH 8,25%
NS 7,40%
SBIH 8,03 %
BPS 7,67 %
SP/U 3,15%
NSRZB 3,10%
-
klixober
#294 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Pa to i ja kazem.NS je nastala kao antisdpovska stranka,a ne nesto novo sto ce promijeniti stvari u BiH na bolje.Ja ne znam kako moze uspjeti koalicija SDP-a sa jednom u korijenu antisdpovskom strankom.Zato se najiskrenije nadam da ce SDP vladati bez koalicije u opstinama gdje ima vecinu i da ce iz SDP-a biti gradonacelnik Sarajeva,bez koalicija.zgiba wrote:komeba wrote:Iako sam uvijek isticao da imam pozitivno misljenje o vecini ljudi u NS,moram ponoviti da mi se antisdpovska kampanja koju je vodio Pecanin toliko zgadila da najradije ne bih zelio vidjeti ovu koaliciju.Nadam se da ce SDP izabrati gradonacelnika i da ce vladati opstinama bez koalicije sa NS.Svjestan sam da je politika kurva i da se preko svega moze preci,ali meni su BH Dani toliko ogadili N. Stranku da ih ne zelim u koaliciji sa SDP-om.
- madner
#295 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
NS je anti SBiH stranka, bar je to jasno poslje ovih izbora.
I neka je, jer mi trebamo jedno stranku desnije od SDP koja ce uradit nesto konkretno.
I neka je, jer mi trebamo jedno stranku desnije od SDP koja ce uradit nesto konkretno.
-
sophy
#296 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
sdp bi se trebao baviti sobom i pokusati analizirati sta je napravio krivo pa je opet pobijedio sda... a neka se mane price dodikove, koja je jeftina i ponizavajuca za gradjane... molim vas kako sdp moze znati za koga bi ti ljudi uopce glasali da nije bilo predstavnika NS i da li bi uopce izasli na izbore....... neka pokusaju ponuditi nesto gradjanima, ali ne mislim na komunjare koje za njih glasaju cisto iz tradicije, nego na ljude koji zele biti dio civilnog drustva.......
- madner
#297 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Ja se slazem da se SDP nema sta ljutit, i cestitam NS na velikom poslu.
Na kraju krajeva, ne moze ih niko uzet za ozbiljno ako ne pokazu da su u stanju uzet znacajan broj glasovna na svojoj platformi.
Na kraju krajeva, ne moze ih niko uzet za ozbiljno ako ne pokazu da su u stanju uzet znacajan broj glasovna na svojoj platformi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#298 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
pa dobron ja misljem da je i bebi na tuti a i ptici u letu jasno da je SDP-NS slicno ako nije i isto kosto SDA-SBiH....e sada ulaznice za tu tekmu cemo pratit za dvije godine.
......biti ce tu zanimljivih transfera 
-
Vozac
#299 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
komeba wrote:Pa to i ja kazem.NS je nastala kao antisdpovska stranka,a ne nesto novo sto ce promijeniti stvari u BiH na bolje.Ja ne znam kako moze uspjeti koalicija SDP-a sa jednom u korijenu antisdpovskom strankom.Zato se najiskrenije nadam da ce SDP vladati bez koalicije u opstinama gdje ima vecinu i da ce iz SDP-a biti gradonacelnik Sarajeva,bez koalicija.zgiba wrote:komeba wrote:Iako sam uvijek isticao da imam pozitivno misljenje o vecini ljudi u NS,moram ponoviti da mi se antisdpovska kampanja koju je vodio Pecanin toliko zgadila da najradije ne bih zelio vidjeti ovu koaliciju.Nadam se da ce SDP izabrati gradonacelnika i da ce vladati opstinama bez koalicije sa NS.Svjestan sam da je politika kurva i da se preko svega moze preci,ali meni su BH Dani toliko ogadili N. Stranku da ih ne zelim u koaliciji sa SDP-om.
Opet SDP ima sveto pravo na socijaldemokratiju koju ne da nikome. Ili si SDP ili si antisdp. Podsjeca malo poznate pokliche nacionlistickih stranaka. Iz ovog prethodnog posta se vidi tacno zelja za apsolutistickom vlascu. Ljudi (kandidati NS) od kojih vecina nije bila prije niti u jednoj stranci/partiji iz razloga sto sebe vide lijevo su rasipanje glasova, pomoc SDA, anti SDP.....
-
klixober
#300 Re: Koalicija SDP-Naša stranka
Ovdje sad ispade da je SDP napadao NS,a ne sjecam se da je iko ikada spomenuo tu stranku.Na drugoj strani,utemeljivaci NS...Tanovic,Kojovic,Pecanin....su 90% blacenja stranaka potrosili na SDP,umjesto da tu energiju potrose na nacionaliste.FUJ!Vozac wrote: Opet SDP ima sveto pravo na socijaldemokratiju koju ne da nikome. Ili si SDP ili si antisdp. Podsjeca malo poznate pokliche nacionlistickih stranaka. Iz ovog prethodnog posta se vidi tacno zelja za apsolutistickom vlascu. Ljudi (kandidati NS) od kojih vecina nije bila prije niti u jednoj stranci/partiji iz razloga sto sebe vide lijevo su rasipanje glasova, pomoc SDA, anti SDP.....