Koalicija koja ce spasiti Bosnu: SDA i SDP

joker

Post by joker »

sudnjidan wrote:
joker wrote:
sudnjidan wrote: Eufemizam za nepismenost. :lol: :lol:
Sta cu kad sam nepismen. :-)
Mozda da ti pozelim da budes citav zivot okruzen ovako nepismenima kao ja. Ali necu, jer bi ti onda zivotni standard bio veci i imao bi ugodnije mjesto za zivot medju pametnim ljudima. Ipak ti pripadas onim "pismenijim" kategorijama. Nemoj s nama nepismenima. :-)

P.S. Znas li ti sta znaci nepismenost, ili polupismenost, ili obrazovanost, ili elokventnost, ili... Onako pitam...
Nepismen forumas...
SDA-glasac...
vjerni citalac Avaza...
Zasto me to ne iznenadjuje? :roll:
Skontao sam te. Ti si jedan "inteligentan" i "pismen" forumas koji je pritom i SDS-ovac i koji svoju "inteligenciju" koristi da unese razdor medju "nas" Bosnjake. Citas Srpsku Rijec i slijepo joj vjerujes, a SB citas samo da bi prikupio info potrebne za unosenje razdora medju "nas" pomenute...

P.S. Ovaj osjecaj koji si ti imao dok si ovo citao, ja imam dok citam svaki tvoj post meni upucen. Smijesno je to sto pises. Najbolje je da se ignorisemo dok ne shvatis moje stavove.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DiplomataSaSela wrote:
Vodenjak wrote:
DiplomataSaSela wrote: Pa zasto se onda bore za vlast...iz licnih interesa ili sta
Ti si diplomata, morao bi skuziti na sta sam mislio...

Ako se udruze sa gospodom, onda ce sasvim sigurno biti to sto si ti naveo - licni interesi, a ne isteresi njihovih biraca!
Pa dobro zasto su se udruzili sa SBiH u alijansi...ne vidim veliku razliku izmedju SDA i SBiH...i onda su vjerovatno sa tim iznevjerili veliki dio biraca.Meni je svaka koalicija koja ce,ako ce,BiH podici iz ovog stanja dobrodosla.Ako gledas drugacije onda su to licni interesi,principi i sta ti ja znam
BTW sami(SDP) ce moci vladati od"Vjecne do Marindvora" a od toga drzava koristi nema,samo oni licno.Jebiga takvo nam je trenutno stanje
Potpuno si u pravu da je mnoge knedle neophodno progutati, kompromise napraviti..
Ali, imaju stvari preko kojih se ne moze preci a ako hoces i principi koji su sveti i koje se ne smije rusiti!
Koaliranje sa SDA-om kao predstavnikom politike koja je koaliranjem sa najvecim neprijateljima zemlje unistila Bosnu i Hercegovinu kao drzavu na svakom, ali svakom planu bilo bi ravno harakiriju!

Kad bih prihvatio tvoje stavove da je za ostvarenje cilja sve dozvoljeno, onda bih morao da prihvatim da sam bio u krivu sto sam napadao koaliranje stranki sestrica...
Oprosti, ali preko sebe ne mogu, jegi ba!
Bosanski Zmaj

Post by Bosanski Zmaj »

:-) Evo ja stojim iza banovanog nicka koji je kreirao ovu temu....

Pogledajte datum nastanka teme, pogledajte tadasnje ismijavanje, a na onoj drugoj temi,koja je mlađeg datuma, već se o tome ozbiljno raspravlja...
Bosanski Zmaj

Post by Bosanski Zmaj »

30/11/2005 00:51

Vrijeme otvaranja ove teme
davis.ba

Post by davis.ba »

Meni je to realna opcija, sad vidjećemo.
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

ma dajteee...ne bi zlaja ni za zivu glavu... :D:D:D
Bosanski Zmaj

Post by Bosanski Zmaj »

Ja sam bio pod nickom Medox, preko kojeg mi je danas zabranjen ulaz na Forum...

Ali vazno je reci, da sam ja ovu temu,pod tim nickom pokrenuo 30.11.2005.

Dobro se zapitajte malo...

Prvi odgovor na temu je bio :"ovo treba ici na podforum naucna fanatstika"

Sada,razmislite... nadam se da cete nakon ovoga poceti malo vise cjeniti moje skromno misljenje, buduci da cesto ignorirate moje realne pretpostavke, arguemntaciju i normalna pitanja...
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Bosanski Zmaj wrote: Sada,razmislite... nadam se da cete nakon ovoga poceti malo vise cjeniti moje skromno misljenje,
Necemo, jer sad vidimo koliko si iskompleksiran da ti moze pasti na pamet da vadis stare topice i tapses se po ledjima.

Procitah upravo ovaj topic jer me tvoj upis naveo, a ja budala te uzeo za ozbiljno. Topic je isto primljen kao i ovaj sad, sa po kojom pametnom, sa nevjericom i sa standardnim popratnim budalastinama svakog foruma... Ti si valjda imao toliku zelju da se dokazes pa si u sitnicama ocajno trazio dokaz svoje sposobnosti, ali sad si sa svojim upisom doveo do toga da te evo i ja, koji prvi put citam sta pises i veze nemam o tebi, u startu odbacim kao nekog koga treba ignorirati, zbog toga sto sam morao prelistati glup topic jer je nekome bio povrijedjen njegov ego.
capry

Post by capry »

mostarac wrote:
gavrilo wrote:
umro je mostar wrote:kadbi seto desilo ja bi istupio iz stranke i pokrenuo Komunisticku partiju :)
no pasaran 8)
mozda ovoj zemlji i treba cetvrta opcija (lijeva) koja je jednako radikalna kao ove tri fasisticke. Ipak na fasizma iz cetrdesetih je tesko odgovarati socijaldemokratijom
dje ti zivis matere ti
gledas li ti vijesti ikad?
novel

Post by novel »

tako ti je danasnje vrijeme....crveni brane crne, na TV su napravili propagandni film (crveno i crno, fuj....od crvenih niko ni repom da mrdne :oops: ) (zadnja epizoda :shock: )......sklapaju koaliciju :( , gaze sve sto je sveto......treci 10 godina na vlasti, korumpirani do bola...."Ipak na fasizma iz cetrdesetih je tesko odgovarati socijaldemokratijom"...jah tesko, tesko...
bpsang

Post by bpsang »

oni koji su je Razjebali tesko da ce je sastaviti :x :x :x :x
senada

Post by senada »

100_KA wrote:oni koji su je Razjebali tesko da ce je sastaviti :x :x :x :x
sve i da hoce oni ne mogu uciniti nista dobro za drzavu i narod... suvise su zaglibili u .... sve sto nisu ni trebali ni smjeli...
Post Reply