ko zeli da skine film grbavica link
Moderator: _BataZiv_0809
-
mr2
#1 ko zeli da skine film grbavica link
film je za promociju i ima eng sub.....
- Drvosjeca iz Dejcica
Imam broadband pristup internetu, plus na poslu imam ogroman internet link putem kojeg mogu skinuti fima, ali iz principa to ne zelim. Prvo "Grbavica" obradjuje tematiku koja je veoma potresna. Drugo, kao covjek koji druge domovine osim ove nema, ne zelim kupovati piratska izdanja pogotovo ne filmove koje su uradili domaci kinematografi. Nadam se da ce se i u ostalima probuditi barem malo ljudskog dostrojanstva i patriotizma te da nece skidati sa internet ili kupovati piratske verzije "GRBAVICE". Molim moderatora da zatvori ovu temu a ljude koji sire piratske linkove upozore i eventualno banuju sa ovog foruma. 
-
mr2
dosta nas ima koji nisu u prilici vidjeti film u kinu.....mislim vani je 1 000 000 ..... nemojete uvijek trazit dlaku u jajetuA wrote:Nasim vrlim umjetnicima, na koje smo tako ponosni, mozemo zahvaliti makar tako sto necemo piratizovati njihove filmove, nego posteno platiti kino ili dvd.
- wels
mr2 wrote:wels wrote:A ako bas nekon hoce Grbavicu sa neta mora racunat na vrlo los kvalitet ovog, navodno DVD-a.
Zar se Dvd vec pojavio u prodaji?Cisto sumnjam.
mpg1
I kad ove male slicice razvuces po ekranu moras dobro napregnut oci da prepoznas likove
-
dinash
ja bih ga skinuo da mi se da zajebavati s registracijom.
sto da ne?
film se nece pojaviti u kinima BAR jos pola godine, o DVDu da ne govorimo.
nisam ja kriv sto imaju ovako super distribuciju.
a kad jednom dodje u kino, kupicu kartu i moje pare ce ici direkt jasmili u djep kako i treba.
sto da ne?
film se nece pojaviti u kinima BAR jos pola godine, o DVDu da ne govorimo.
nisam ja kriv sto imaju ovako super distribuciju.
a kad jednom dodje u kino, kupicu kartu i moje pare ce ici direkt jasmili u djep kako i treba.
-
mamica papucarka
Iskoristit cu ovu temu za pitanje, da ne otvaram novu.
Jeste li vi u dijaspori pogledali film Grbavica u kinu.
U Austriji igra samo u Becu i to u jednom kinu
Nigdje vise...
Ne znam zbog cega je tako
Ima li neko kakve druge informacije?
Jeste li vi u dijaspori pogledali film Grbavica u kinu.
U Austriji igra samo u Becu i to u jednom kinu
Ne znam zbog cega je tako
Ima li neko kakve druge informacije?
-
Nesferatu
Ja sam samo jedan nas film za 8 godina pogledao u kinu i to je No man's land. Ovdje nema sanse, u USA, osim mozda u NYC da taj film prikazu. Nema zainteresovanja a sumnjam da ce biti i na DVDu za Americko traziste jer ko ce to distributirati ovdje?
Nista. Cekaj i gledaj u Bosni. Tako jedino...
Nista. Cekaj i gledaj u Bosni. Tako jedino...
- wels
Gledao samGrbavicu u Sarajevu dan nakon premijere.
Moji u porodici nisu gledali film.I nema sansi da ga zbog tog skinem s neta.
Mpg1(najlosija kvaliteta),znaci nije dvd kako se navodi.
Time bi im pokvario pravi filmski ugodjaj.
Dvd ce izac tek nakon vise mjeseci prikazivanja u kinima sto je inace praksa i pravilo.
Moji u porodici nisu gledali film.I nema sansi da ga zbog tog skinem s neta.
Mpg1(najlosija kvaliteta),znaci nije dvd kako se navodi.
Time bi im pokvario pravi filmski ugodjaj.
Dvd ce izac tek nakon vise mjeseci prikazivanja u kinima sto je inace praksa i pravilo.
-
mamica papucarka
ma ja ga cekam u kinu, ali ga nema.
nego, nije mi jasno kada je film dobio glavnu nagradu u Berlinu, a sada ga ne mozemo pogledat u Njemackoj i Austriji (izuzev nekoliko kina)
nego, nije mi jasno kada je film dobio glavnu nagradu u Berlinu, a sada ga ne mozemo pogledat u Njemackoj i Austriji (izuzev nekoliko kina)
- cHupjahalic@
Film "Gori Vatra" sam prvi put pogledala na norveskoj televiziji, zatim film "Nicija zemlja" sam iznajmila u videoteci u Norveskoj sto znaci da je najbolje stisnuti se malo sada i sacekati pa pogledati film i platiti cijenu na posten nacin.mr2 wrote:dosta nas ima koji nisu u prilici vidjeti film u kinu.....mislim vani je 1 000 000 ..... nemojete uvijek trazit dlaku u jajetuA wrote:Nasim vrlim umjetnicima, na koje smo tako ponosni, mozemo zahvaliti makar tako sto necemo piratizovati njihove filmove, nego posteno platiti kino ili dvd.
Mogu skinuti link, mogu pogledati film, ali ne hvala... Ostavljam za kasnije kad dobijem priliku da nabavim DVD ili ako bude prilike da ga ako Bog da pogledam i u kinu.
-
mamica papucarka
vidi sto su Norvezani fini
Ovi ovdje nista ne pustaju sto nije zesca komercijala.
- cHupjahalic@
@mama29 Film Gori Vatra sam imala priliku pogledati par puta na norveskoj televiziji.mama29 wrote:vidi sto su Norvezani fini![]()
Film Nicija zemlja je imao svoju premijeru po kinima u Norveskoj, raja je ustajala na kraju bez rijeci i sa spustenim glavama.
-
Vozdra_123
hajde ne serendaj te
hocu da vidim film i ako ga mogu skinuti to cu i uraditi
kada izadje na dvd odmah cu ga kupiti, ali ko ce to cekati
kad si u dijaspori treba vise od godine da dodje u neko independent kino ili da izadje na dvd
hocu da vidim film i ako ga mogu skinuti to cu i uraditi
kada izadje na dvd odmah cu ga kupiti, ali ko ce to cekati
kad si u dijaspori treba vise od godine da dodje u neko independent kino ili da izadje na dvd
-
mamica papucarka
U Austriji je trebao biti od 13 marta u kinima. Ali, evo nista...cHupjahalic@ wrote:@mama29 Film Gori Vatra sam imala priliku pogledati par puta na norveskoj televiziji.mama29 wrote:vidi sto su Norvezani fini![]()
Ovi ovdje nista ne pustaju sto nije zesca komercijala.A sto se tice filma Grbavica sad sam provjerila i nasla na jednoj norveskoj stranici da bi premijera filma trebala biti tek u septembru (sad cu bas provjeriti na ostalim stranicama pa bas da se uvjerim).
Film Nicija zemlja je imao svoju premijeru po kinima u Norveskoj, raja je ustajala na kraju bez rijeci i sa spustenim glavama.
Ja ga necu skidat sa interneta, jer bih ga bas voljela pogledat u kinu.
- SiSaJuMe
JA vec skidam. Prica da je kvalitet KAKA je smijesna. Tip koji je postavio ovaj film moze nam biti profesor u toj struci. On kaze: Film je u promotivne svrhe radi se o radnoj kopiji sa nalepljenim engleskim SUBTITEL.
Molimo kada pogledate film izbrisite ga iz vaseg Kompjutora. Verujemo da ce Vam se film svideti te preporucujemo Vama i Vasim prijateljima da se potrudite kupiti original.
DVD HOMEMADE
Ako film bude opravdao ocekivanja, mozda i kupim orginal.
Molimo kada pogledate film izbrisite ga iz vaseg Kompjutora. Verujemo da ce Vam se film svideti te preporucujemo Vama i Vasim prijateljima da se potrudite kupiti original.
DVD HOMEMADE
Ako film bude opravdao ocekivanja, mozda i kupim orginal.
-
Pusur
Zasto dupli arsini? Skinut cete nesto sto nije BIH (iako i to sigurno ima umjetnicku ili bilo koju drugu vrijednost) a BIH ne bi skinuli i svi bi isli gledat to u kino i ceklai po godinu dana da dode na tv, dvd...
Mislim ako imate vec neki princip ne treba da se drzite nasih i njihovih sve su to umjetnici. Ja ga licno necu skinuti ali eto kontam samo toliko toga se skida pa zasto ne i ovo i jos nesto sto je neko rekao da je Grbavica posebna tema upravo radi toga treba da ga sto vise ljudi gleda, ja bi djelio film raji pogotovo vani, da se siri istina, da se vidi sta se radilo u BIH.
Mislim ako imate vec neki princip ne treba da se drzite nasih i njihovih sve su to umjetnici. Ja ga licno necu skinuti ali eto kontam samo toliko toga se skida pa zasto ne i ovo i jos nesto sto je neko rekao da je Grbavica posebna tema upravo radi toga treba da ga sto vise ljudi gleda, ja bi djelio film raji pogotovo vani, da se siri istina, da se vidi sta se radilo u BIH.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kasno Angela, ja vec kupio DVDA wrote:Nasim vrlim umjetnicima, na koje smo tako ponosni, mozemo zahvaliti makar tako sto necemo piratizovati njihove filmove, nego posteno platiti kino ili dvd.
Da ga vratim?
-
EI Presidente
U potpunosti se slazem. OK je skinuti sve druge filmove, albume, video igre i sl. ali iz "patriotskih" razloga ovaj, eto, ne bi smjeli.Pusur wrote:Zasto dupli arsini? Skinut cete nesto sto nije BIH (iako i to sigurno ima umjetnicku ili bilo koju drugu vrijednost) a BIH ne bi skinuli i svi bi isli gledat to u kino i ceklai po godinu dana da dode na tv, dvd...