Ko vozi snowboard?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
kavabon
#1 Ko vozi snowboard?
Htio bi saznati, kako se u BiH taj sport prosirio i kakvi su uslovi, cijene karata i slicno... 
-
nexy
ja znam da tokom zime imas skolu bordanja na vlasicu.ali bolje ja da imas svoj bord nego da ga iznajmljujes to ce ti doci pravo skupo.ja bordam vec 5 godina pa znam.da naucis treba ti mozda 20 dana manje vise.zavisi koliko se ozbiljno zelis baviti bordanjem'?
-
kavabon
#3 daska
meni ne trba vise skola.
imam i komplet opremu.
htio sam samo znati kakvi su uslovi. more li se vozit pokraj piste ili je to opasno za zivot ili za noge?
je li ti mislis 2 ili 20 dana za nauciti? ja sam nakon 2-3 dana vec vozio stabilno i nakon jedne sedmice u austriji, ono pravo stabilno.
htio sam samo znati kakvi su uslovi. more li se vozit pokraj piste ili je to opasno za zivot ili za noge?
je li ti mislis 2 ili 20 dana za nauciti? ja sam nakon 2-3 dana vec vozio stabilno i nakon jedne sedmice u austriji, ono pravo stabilno.
-
Glumica
sto se bjelasnice tice, jer sam ja gore, uslovi su bezveze... nema odvojenih staza za boardere i skijase, tako da se staze za pola sata sjebu i ne valja nikome... pored staze je suma, tako da... ko voli nek izvoli... 
cini mi se da je za bordanja bolja bjelasnica...
cini mi se da je za bordanja bolja bjelasnica...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Glumo sad mi nije jasno , valjda si hotila rijeti Jahorina
-
seas of cheese
#8 Re: Ko vozi snowboard?
cijene karata ja sam cuo naplacuju vise ako imas bordkavabon wrote:Htio bi saznati, kako se u BiH taj sport prosirio i kakvi su uslovi, cijene karata i slicno...
-
kavabon
#9 daska
@glumica: ja sam vise mislio na nagazne mine (OZBILJNO!!!) nego na drvece. ako nije puno gusta suma, more se i kroz sumu voziti.
osim toga, nigdje nisu staze podiljene na skijase i daskase
@seas of cheese: zasto bi karta bila skuplja za daskase?
kakva je to diskriminacija???
@komi: ljudi cak u kadi ginu...
imali kakav bih-forum za skijase/daskase? nisam mogo dosad nista naci...
osim toga, nigdje nisu staze podiljene na skijase i daskase
@seas of cheese: zasto bi karta bila skuplja za daskase?
kakva je to diskriminacija???
@komi: ljudi cak u kadi ginu...
imali kakav bih-forum za skijase/daskase? nisam mogo dosad nista naci...
-
Glumica
nisam toliko prolupala...osim toga, nigdje nisu staze podiljene na skijase i daskase
staze se odvajaju i trebaju biti podijeljene...
moze se bordati sasvim fino pored stubova od lifta, ko vise voli tako... a osim toga na bjelasnici predlazem lift, pa do medjustanice.. znaju nekad i onaj gore lift upalit... lagano jos 15 minuta pjehe do opservatorije, popijes caj kod meteorologa i onda je dozivljaj spustanje...
-
elsa
@kavabon
Men' se chini da ti niko nije rekao cijenu i to. Ja vise nisam u Sarajevu ali sam bila proteklih godina. Na Jahorini je uvijek jeftinije za 2-3 marke kako bi vadili zivac Bjelasnici. KArta je bila oko 20 maraka. JAhorina je puno bolja...imas vise staza i bolje je opremljena. Sa zaljenjem to govorim, ali kad je bolja bolja je!
Mislim da karta nije skupa...Ja se spremam ovih dana u Val d'ISere. Dnevna klarta je 40 eura
Pa ima jarane da bordam i kad mi noge pocnu goriti, za te pare. Nema ono stati bordati prije kraja. Platila si, e sad vozi mala...
...dok ne padnes s nogu.
Men' se chini da ti niko nije rekao cijenu i to. Ja vise nisam u Sarajevu ali sam bila proteklih godina. Na Jahorini je uvijek jeftinije za 2-3 marke kako bi vadili zivac Bjelasnici. KArta je bila oko 20 maraka. JAhorina je puno bolja...imas vise staza i bolje je opremljena. Sa zaljenjem to govorim, ali kad je bolja bolja je!
Mislim da karta nije skupa...Ja se spremam ovih dana u Val d'ISere. Dnevna klarta je 40 eura
- Prince
Meni je Bjelašnica bolja, ko zna dobro bordati, jer je baš divlja planina. Na Jahorini je lakše i ljepše, ali ja kad vidim one face iz raznih dijelova Srbije, odmah mi muka... A i ne treba im davati pare. Tako onda odem na Jahorinu, ali ni marke ne potrošim, a neću da je se odreknem, jer je smatram svojom planinom
.
-
dinash
stan' ba glumo ... fakat nigdje nema podjeljenih staza ... sve bratstvo i jedinstvo ... ozbiljno ...Glumica wrote:nisam toliko prolupala...osim toga, nigdje nisu staze podiljene na skijase i daskase
staze se odvajaju i trebaju biti podijeljene...
- manijak1
Čega .............ili kogamozda je bas ovo poenta ...
- manijak1