Ko vozi našu dijecu. Lauda sa Toyota-kombijem
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1 Ko vozi našu dijecu. Lauda sa Toyota-kombijem
Jutros kad sam krenuo na posao umalo me ne izgura sa ceste bijelo-zeleni Toyota kombi reg tablica 150-M-647.
Budući da "pametniji popušta" prikočio sam i pustio ga da ide ispred.
Na narednoj raskrsnici tip je prošao kroz crveno. Od pet prestrojavanja koliko je obavio dok je vozio ispred mene ni jednom nije dao žmigavac.
To sve ga nebi činilo ničim posebnim u odnosu na ostale "vozačine" u ovom gradu da kombi nije bio djece, po uzrastu osnovaca.
Na kombiju nije bilo ni jedne oznake ustanove kojoj pripada.
Budući da "pametniji popušta" prikočio sam i pustio ga da ide ispred.
Na narednoj raskrsnici tip je prošao kroz crveno. Od pet prestrojavanja koliko je obavio dok je vozio ispred mene ni jednom nije dao žmigavac.
To sve ga nebi činilo ničim posebnim u odnosu na ostale "vozačine" u ovom gradu da kombi nije bio djece, po uzrastu osnovaca.
Na kombiju nije bilo ni jedne oznake ustanove kojoj pripada.
- cico x
taj ili je vehabi ili je ono djecije selo u mojmilu,oni imaju takve kombije
p.s.
jucer sam izbjegao 2 sudara,2x ista stvar,zena mi se samu uvali ko sva sretna,jer ONA MORA skrenuti na otoku,ni zmiugavca,ni ubrzanja,ni izvini.........ni habera,ja je gledam,ona bi se jos svadala?
p.s.
jucer sam izbjegao 2 sudara,2x ista stvar,zena mi se samu uvali ko sva sretna,jer ONA MORA skrenuti na otoku,ni zmiugavca,ni ubrzanja,ni izvini.........ni habera,ja je gledam,ona bi se jos svadala?
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Ne znam je li njihovo. Njihova su vozila sva obilježena, ovaj nije imao nikakvu oznaku. Tip koji je vozio nije imao bradu kao ni tip koji je sjedio do njega, a i curice u kombiju koliko sam vidio nisu bile pokrivene.
Mada Toyota kao marka kod naših lokalaca....
Mada Toyota kao marka kod naših lokalaca....
- burekodsira
dzaba ti sve da ko nije kidnapovo ciju djecu