Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ViTeZ93 wrote:Sarajevom vlada Allah dz.s.!
to neka vam je svima jasno!
on je bas VISOKI PREDSTAVNIK
...pa opet smo na istom...
Toozla znaj da nismo na istim, kad abi ostali na istom onako u globalu svi nebi bilo lose, no medjutim stvari se pogorsavaju !
Neka nam je ON na pomoci svima!
Amin ja Rabbi!
Ma ne bih to probao radije bih da me šuknu u ovu interesantnu provinciju Lobi pa da zavladam kao Fiki i Zike što po nekima vladaju ovdje.
P.S. Fiki je bio sinoć nervozan
Ako bude i večeras taki ja odok u Senufo da u Orodari mamim reket i da se provedem kao hadžo u Fada N'Gourmi.
Za Vas ostale ( sem Brazze i ponekih ) raj je Bobo provjerite šta možete učiniti u Bobo- Dioulasso na pitanju rasne i etničke netrpeljivosti
Nije vazno ko vlada u gradu, ko je najzajebaniji i voda najbolje zenske. Vazna je cinjenica da je u Sarajevu sila postala mjerilo vrijednosti. Sto si "zajebaniji" vishe vrijedis i bolje kotiras.
U Sarajevu je poremecen sistem vrijednosti i to je poruka koju treba izvuci, a ne celo sa ili bez repica. Njih ce uvijek biti.
to je pitenje koje kukavice , budale i dosljaci postavljaju .Ja se licno ne bojim ni jednog od tih navodno opasnoh jer znam da ako koji odnjih dirne mene ili bilo kog od moje familije je mrtav covjek , a za mene prave Sarajlije su ljudi kojima su djedovi ,babe i nane rodjeni u Sarajevu zato sto samo ti ljudi istinski gaje ljubav prema ovom gradu , a svi drugi to tek uce kako da rade . U Sarajevu vlada zakon mahale , ona te izdigne ali i pojede . Ja ne mrzim one koji dolaze ali mrzim to sto oni ne postuju nase obicaje i naturaju nam neke svoje glupe , seljacke i idiotske . Sarajevom vlada mahala a sve i jedan peravi Sarajlija vrlo dobro zna sta to znaci .
Ontario wrote:to je pitenje koje kukavice , budale i dosljaci postavljaju .Ja se licno ne bojim ni jednog od tih navodno opasnoh jer znam da ako koji odnjih dirne mene ili bilo kog od moje familije je mrtav covjek , a za mene prave Sarajlije su ljudi kojima su djedovi ,babe i nane rodjeni u Sarajevu zato sto samo ti ljudi istinski gaje ljubav prema ovom gradu , a svi drugi to tek uce kako da rade . U Sarajevu vlada zakon mahale , ona te izdigne ali i pojede . Ja ne mrzim one koji dolaze ali mrzim to sto oni ne postuju nase obicaje i naturaju nam neke svoje glupe , seljacke i idiotske . Sarajevom vlada mahala a sve i jedan peravi Sarajlija vrlo dobro zna sta to znaci .
Mislim da se to zove "presadjivanje seoske ruze na gradski asfalt" ili kako vec...
Ontario, zaboravio si navesti koja MAHALA vlada gradom...Mahala ili memli strana :D:D:D
Ontario wrote:to je pitenje koje kukavice , budale i dosljaci postavljaju .Ja se licno ne bojim ni jednog od tih navodno opasnoh jer znam da ako koji odnjih dirne mene ili bilo kog od moje familije je mrtav covjek , a za mene prave Sarajlije su ljudi kojima su djedovi ,babe i nane rodjeni u Sarajevu zato sto samo ti ljudi istinski gaje ljubav prema ovom gradu , a svi drugi to tek uce kako da rade . U Sarajevu vlada zakon mahale , ona te izdigne ali i pojede . Ja ne mrzim one koji dolaze ali mrzim to sto oni ne postuju nase obicaje i naturaju nam neke svoje glupe , seljacke i idiotske . Sarajevom vlada mahala a sve i jedan peravi Sarajlija vrlo dobro zna sta to znaci .