Ko unistava vozila GRAS-a
-
sanco
#1 Ko unistava vozila GRAS-a
Mozemo li reci da i oni dzidzani iz Lukavice imaju udjela u tome? 
- uvjek dobar gost
Imaju svi.... prste u tome...
A večeras je štrajk upozorenja u GRAS-u u 23.50h....
A večeras je štrajk upozorenja u GRAS-u u 23.50h....
- karanana
#3 Re: Ko unistava vozila GRAS-a
Zar oni dolaze u Tehe... grad?sanco wrote:Mozemo li reci da i oni dzidzani iz Lukavice imaju udjela u tome?
- repeater
#4 Re: Ko unistava vozila GRAS-a
sta ces, ostalo im u navici jos od rata.sanco wrote:Mozemo li reci da i oni dzidzani iz Lukavice imaju udjela u tome?
-
Hendrix
Uništavaju majmuni i nema to veze sa dijelom grada iz kojeg su,lično mislim da su dobre batine jedino riješenje za ove "čvrsne" momke a ima i cura ,lično sam vidio kad dvije djevojke krhaju poništavač,iz kojeg razloga ne znam 
Mislim da je raja u trolejbusima generalno agresivnija od onih u tramvajima,to sam prijmetio puno puta,da li možda što ima manje mjesta pa je sve naživciranije?
Mislim da je raja u trolejbusima generalno agresivnija od onih u tramvajima,to sam prijmetio puno puta,da li možda što ima manje mjesta pa je sve naživciranije?
-
Peca
Ma unistava stoka seljacak, eto ko!!!
I tu ne mislim na ljude koji su dosli u Sarajevo, nego na sve pa i na one kojima su pradede sa Vratnika!!!!!
I nema veze iz kojeg su dijela grada, jer danas svaka seljacina moze doci do para i kupiti stan u centru grada!!!:x
TUZNO!!!!
I tu ne mislim na ljude koji su dosli u Sarajevo, nego na sve pa i na one kojima su pradede sa Vratnika!!!!!
I nema veze iz kojeg su dijela grada, jer danas svaka seljacina moze doci do para i kupiti stan u centru grada!!!:x
TUZNO!!!!
-
Celicna_saka
Vecinom je to odraz nedostatka kucnog vaspitanja i elementarne gradjanske pristojnosti, ne preostaje nam nista osim da cekamo da neka "pravna" drzava pocne raditi ili jednostavno da vrijeme prodje potrebno za "kultivizaciju papaka".
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Jesi li se ikada kačio?Skyfox wrote:Koliko sam primjetio po "potpisima" radi se uglavnom o osmo i srednjoskolcima V2, VII8(konacno)... Nikad nisam vidio da se potpisuje neki srednovjecni tip, sto ne znaci da necu
Ja se kačio na 1 do Želj. stanice.
- Skyfox
No way I'm nicePipiDugaDevetka wrote:Jesi li se ikada kačio?Skyfox wrote:Koliko sam primjetio po "potpisima" radi se uglavnom o osmo i srednjoskolcima V2, VII8(konacno)... Nikad nisam vidio da se potpisuje neki srednovjecni tip, sto ne znaci da necu
Ja se kačio na 1 do Želj. stanice.(Poderalo me grmlje na okuci i nikada više)
- Dilan_dog
Slažem se a te junačine onako se grupno zavuku u poslijednji dio vozila i maltretiraju putnike i uništavaju vozila. Cim im se suprotstavi neko malo autoritativnbiji i normalno snažniji plaču kao mala djeca ti opasni momci. Gledao sam skoro kako jedan momak njih trojicu izveo ispred trolejbusa i namlatio kao stoku jer su mu tersali nesto srednjoškolci sve. Pokajali su se grdno u sekundi su bili krvaviHendrix wrote:Uništavaju majmuni i nema to veze sa dijelom grada iz kojeg su,lično mislim da su dobre batine jedino riješenje za ove "čvrsne" momke a ima i cura ,lično sam vidio kad dvije djevojke krhaju poništavač,iz kojeg razloga ne znam
- bpsang
Zamislite samo kako su oni tramvaji koji su bili poklonjeni iz Austrije bili cisti a vjerujem i stari kao oni nasi stari Vasingtonci, da bi za nepunih desetak dana bili svi isarani i totalno unisteni, ko se potpisao sa imenom i skolom cak i razredom koji pohadja treba snimiti i procesljati skolu i od roditelja mu uzeti toliko para da mu se dijete vise ne sjeti da udje u tramvaj trolejbus ili autobus 
- Arminovski
Rjesenje (doduse skupo ali jeftinije nego dopustiti unistavanje) bi bile kamere. Mnogi veci gradovi (pa i manji) na zapadu koriste minijturne kamere. Neke od njih su "lazne" (tu su samo da izgledaju kao kamere) ali sigurno zaustave mnoge pri pomisli da mogu da plate kaznu ako budu uhvaceni...
-
Svemirski_Jebach
tacno pitte...nevjerovatno je stvarno koliko smo pametniji od amerikanaca, oni cak ne svrljaju po sredstvima javnog prevoza i fino se odnose prema javnoj imovini...e jesu vala bas glupi