E hvala Pipi, ja cu se ipak truditi da ne pravim prekrsaje, za svaki slucaj, ako bas taj dan kad me zaustavis ustanes na lijevu nogu pa te ne budem mogla "kupiti" treptanjem

A sto se tice dimnjacara, s njegove strane je to nesto ovako, navodno je stavio prvu obavijest, ali je prije nego sto je dosao neko skinuo tako da prvi put servis nije ni odradjen, nego je dosao tek za mjesec dana pa je stavio novu obavijest i tada je koliko sam shvatila servis odradjen. On ima malo cudan naglasak pa ga se moze jako tesko razumjeti. Predpostavljam da je policija dolazila u prvom slucaju, a u drugom je bilo sve uredu. ovo samo da znas nije mahalanje, samo sam ti pokusala pomoci da shvatis sta se desilo!
I moram da ti kazem najvecu ironiju koju sam cula u zadnjih 5 godina. Jednoj od 4 vertikale u mojoj zgradi je iskljucen plin zbog povrata CO. Jedan od komsija iz te vertikale mi dosao na vrata ljut, uznemiren, da me Bog sacuva, napominjem nikada jednog KF nije dao za odrzavanje od uvodjenja Zakona o odrzavanju, lazem jeste jednom uplatio 22KM iz Bog zna kojeg razloga, pa takav ljut i iznerviran dosao kod mene da pita sto su morali i njemu iskljuciti plin, kako se opet moze ukljuciti (nedavno je kod njega pustao plin u stanu, iz Sa-Gasa mu iskljucili plin, a on se hairlija sam ukljucio, kad su ovi shvatili napisali mu kaznu koju je platio jos je plus sve zivo morao popraviti i izmijeniti u stanu kako bi ga opet ukljucili i kad je sve to zavrsio, za 5 dana mu opet iskljuce zbog ovog komsije kod kojeg je bio povrat CO), pa me BTW upita, "A sta je s nasim parama na racunu, na sta se to toliko trosi?"

S NASIM a nikada 1KF nije uplatio na NAS racun!!! Zamisli s kim ja dijelim zgradu!? Doduse, mi se jesmo zaduzili kod upravitelja sve zbog glupog novog pravila, novih, tzv. evropskih propisa, ali nema veze, dobra nam je naplativost, upravitelji nam izlaze u susret pa se ne brinem, ali me brine ovaj komsija, Bog zna sta ce mu sljedece pasti na pamet, mozda ce traziti da s komsijom preko puta uknjizi stan 1/2, ipak je ovo NASA zgrada i NASI stanovi

I da, obecao nam je tuzbu, protiv PEV i upravitelja, a sve zato sto sam ja bila maksimalno korektna pa tvojim kolegama iz MUP-a nisam prjavila niti jedan jedini njegov prekrsaj, ovako mi i treba! Ne plasim se ja, imam drugih 99% EV koji me podrzavaju i znaju da radim ispravno, nego iskreno da ti kazem, bit ce mi mrsko da se vozam po sudu, imam ja i svog posla, pametnijeg u svakom slucaju, a druga stvar je da on nema nikakvog osnova da podigne tuzbu ni protiv mene niti protiv upravitelja. Ja bih njega najradije iselila u tvoj ulaz pa neka vidi sta je pravi PEV
I jos da pitam, koja je rakija zastupljena u vasem ulazu, da ne ispecem i ja istu, pa da mi kazete da prepisujem, a zamisli zadese nam se isti kooperanti, pa ja im ponudim istu rakiju kao i vi, bas bih se osramotila