Ko stoji iza ubistva R.D.C.? Pomozimo policiji
-
kalimero10
kub lajkan wrote:Pa nisam ni znao da je postao hadzija![]()
Na mezaru pise HADzI RAMIZ DELALIC![]()
![]()
"dobra vakta za pogana insana"
c c c c c c
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Niko od vas nikad A napisao nije za one silne "vjernike" koji na hadzdz idu samo da nakupuju nakita jeftino pa ovdje preprodaju, a sveraju ko hadzije preko granice 
Niko nikad nije rekao da Alija I. nije sehid, i niko se zapitao nije zasto je on ukopan na Kovacima. Nesto nisam sigurna da su americki predsjednici ukopani na Arlingtonu, osim ove dvojice William Howard Taft i John Fitzgerald Kennedy.
Al dobro, ipak je ovo forum, mozete vi
:D:D:D
Hajd zdravo, pocinje mi OCC
Niko nikad nije rekao da Alija I. nije sehid, i niko se zapitao nije zasto je on ukopan na Kovacima. Nesto nisam sigurna da su americki predsjednici ukopani na Arlingtonu, osim ove dvojice William Howard Taft i John Fitzgerald Kennedy.
Al dobro, ipak je ovo forum, mozete vi
Hajd zdravo, pocinje mi OCC
-
kalimero10
bravo mirci
ipak je ovo forum a to znači....
navrati (J)opet

ipak je ovo forum a to znači....
navrati (J)opet
-
Ali_G
Svi oni mircerko mogu sve ovdje na forumu, a u stvarnosti ih je vecina garant manja od makova zrna, a garant su se pisali u gace kad bi prolazili pored Cele. Kako koja figura koja je iole znacila u odbrani grada umire, sve vise i vise kriticara se javlja da popljuje. U biti citave price je ljudska zavist, sto su se doticni na ilegalan nacin snasli u ratu i iz njega profitirali. Taman jebote da su oslobodili grad, ista bi se prica vrtila...
Al ko nas jebe, tako nam i treba.
Al ko nas jebe, tako nam i treba.
-
kalimero10
kome ba u lice?
ne bi mi baš imponovalo sa kriminalcem voditi ni dijalog, niti monolog.
gnušam se
a na mišljenje imam pravo.
ono glasi (koji put već):
ĆELO JE (BIO) OLOŠ I ŠLJAM, KRIMINALAC I NIJE MU MJESTO PORED ŠEHIDA
ne bi mi baš imponovalo sa kriminalcem voditi ni dijalog, niti monolog.
gnušam se
a na mišljenje imam pravo.
ono glasi (koji put već):
ĆELO JE (BIO) OLOŠ I ŠLJAM, KRIMINALAC I NIJE MU MJESTO PORED ŠEHIDA
-
zzzzz
I moja zelja su bili Kovaci, sto sam svom ocu i pomenuo, onako usput. Poslije mi je rekao da je bio siguran da sam nesto naslutio i da necu preteci a eto sudbina je htjela drugacije. Danas mi je svejedno gdje cu zavrsiti, jedino je bitno da je u Sarajevu.
Nego da se vratimo na temu.
O Delalicu znam ponesto iz ratnog perioda, vjerovatno nesto vise od vecine vas. Ja cu ga pamtiti po susretu na Igmanu u vrijeme one ofanzive u ljeto 93', kad smo se nakon desetodnevnog boravka u sumama Igmana trebali vratiti u Hrasnicu. Tada nam je Karavelic porucio da nema kamiona i da idemo pjeske. Odnekud se pojavio Delalic, otisao je u Karavelicev stab, porucio mu da ce ga baciti s krevetom odozgo ako ne obezbjedi kamione. Kamioni su bili spremni u roku od pola sata.
Sto se tice ove druge strane medalje, one kriminalne, o tome svi znamo sve, manje vise. Ni to se ne treba izuzeti iz ove price o Delalicu
Nego da se vratimo na temu.
O Delalicu znam ponesto iz ratnog perioda, vjerovatno nesto vise od vecine vas. Ja cu ga pamtiti po susretu na Igmanu u vrijeme one ofanzive u ljeto 93', kad smo se nakon desetodnevnog boravka u sumama Igmana trebali vratiti u Hrasnicu. Tada nam je Karavelic porucio da nema kamiona i da idemo pjeske. Odnekud se pojavio Delalic, otisao je u Karavelicev stab, porucio mu da ce ga baciti s krevetom odozgo ako ne obezbjedi kamione. Kamioni su bili spremni u roku od pola sata.
Sto se tice ove druge strane medalje, one kriminalne, o tome svi znamo sve, manje vise. Ni to se ne treba izuzeti iz ove price o Delalicu