Ko stoji iza ubistva R.D.C.? Pomozimo policiji

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Who killed RDC?

Gashi
21
34%
Lekicevi
15
25%
Murija (ali ona tajna)
22
36%
Neko od familije serbskog svata (vendeta)
3
5%

Total votes: 61

Ergot

Post by Ergot »

Da je pozivio bio bi naibu-reis.
kalimero10

Post by kalimero10 »

kub lajkan wrote:Pa nisam ni znao da je postao hadzija :shock:

Na mezaru pise HADzI RAMIZ DELALIC :shock: :shock: :shock:

"dobra vakta za pogana insana"

c c c c c c
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Niko od vas nikad A napisao nije za one silne "vjernike" koji na hadzdz idu samo da nakupuju nakita jeftino pa ovdje preprodaju, a sveraju ko hadzije preko granice :D

Niko nikad nije rekao da Alija I. nije sehid, i niko se zapitao nije zasto je on ukopan na Kovacima. Nesto nisam sigurna da su americki predsjednici ukopani na Arlingtonu, osim ove dvojice William Howard Taft i John Fitzgerald Kennedy.

Al dobro, ipak je ovo forum, mozete vi :D:D:D:D

Hajd zdravo, pocinje mi OCC :D
kalimero10

Post by kalimero10 »

bravo mirci
ipak je ovo forum a to znači....
navrati (J)opet :D :D :D
Ali_G

Post by Ali_G »

Svi oni mircerko mogu sve ovdje na forumu, a u stvarnosti ih je vecina garant manja od makova zrna, a garant su se pisali u gace kad bi prolazili pored Cele. Kako koja figura koja je iole znacila u odbrani grada umire, sve vise i vise kriticara se javlja da popljuje. U biti citave price je ljudska zavist, sto su se doticni na ilegalan nacin snasli u ratu i iz njega profitirali. Taman jebote da su oslobodili grad, ista bi se prica vrtila...
Al ko nas jebe, tako nam i treba.
kalimero10

Post by kalimero10 »

kome ba u lice?
ne bi mi baš imponovalo sa kriminalcem voditi ni dijalog, niti monolog.
gnušam se :!:

a na mišljenje imam pravo.
ono glasi (koji put već):
ĆELO JE (BIO) OLOŠ I ŠLJAM, KRIMINALAC I NIJE MU MJESTO PORED ŠEHIDA
zzzzz

Post by zzzzz »

I moja zelja su bili Kovaci, sto sam svom ocu i pomenuo, onako usput. Poslije mi je rekao da je bio siguran da sam nesto naslutio i da necu preteci a eto sudbina je htjela drugacije. Danas mi je svejedno gdje cu zavrsiti, jedino je bitno da je u Sarajevu.

Nego da se vratimo na temu.

O Delalicu znam ponesto iz ratnog perioda, vjerovatno nesto vise od vecine vas. Ja cu ga pamtiti po susretu na Igmanu u vrijeme one ofanzive u ljeto 93', kad smo se nakon desetodnevnog boravka u sumama Igmana trebali vratiti u Hrasnicu. Tada nam je Karavelic porucio da nema kamiona i da idemo pjeske. Odnekud se pojavio Delalic, otisao je u Karavelicev stab, porucio mu da ce ga baciti s krevetom odozgo ako ne obezbjedi kamione. Kamioni su bili spremni u roku od pola sata.

Sto se tice ove druge strane medalje, one kriminalne, o tome svi znamo sve, manje vise. Ni to se ne treba izuzeti iz ove price o Delalicu
Locked