Ko se brze zaljubi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fatamorgana

#76 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by fatamorgana »

Ma zene se zaljube ili odma' na prvi pogled ili na skroz zadnji pogled.
Smoki

#77 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by Smoki »

fatamorgana wrote:Ma zene se zaljube ili odma' na prvi pogled ili na skroz zadnji pogled.
zene ne vjeruju u ljubav, one samo gledaju kako bi odvukli muskarca u krevet.

nisu zene kao mi muskarci emotivne i osjecajne :)
zmaj56

#78 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by zmaj56 »

Smoki wrote: zene ne vjeruju u ljubav, one samo gledaju kako bi odvukli muskarca u krevet.

nisu zene kao mi muskarci emotivne i osjecajne :)

:thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
Skoro pa da Tvoj post moze konkurisati za post godine!
theTruePath

#79 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by theTruePath »

LONGMAN wrote:
ZIVAISTINA wrote:ja smatram da su zene samo foleri,kakvo njihovo zaljubljivanje,one jedno pricaju a skroz drugo rade.,i kad se kao zaljube,cim nije momak s njom,odmah gleda drugog i s drugim flertuje,nabacuje se.
Zaljubljena je ali bi mogla biti jos sa trojicom u vezi.Ko jos vjeruje u zensku zaljubljenost...uhhhh. :-)
Dok kad se muskarac zaljubi to je sigurno iskreno i bez folirtanja,a vecina zena to onda koristi,sto znaci da su bez duse.
Zene su promisljene u svemu i kad postave neka naizgled glupa pitanja muskarcu iza toga se krije prvolasna taktika.
Sve je ovo iz mog iskusva i one znaju da je tako ali ni jedna nece priznati.

Zaboravio sam reci;da je cinjenica da su zene psihicki dosta jace od muskaraca,pa se muskarci lakse slome (zaljube),dok zene tu zaljubljenost vecina foliraju,i kao kad su zaljubljene i ostavljene,pate i placu 2 dana i onda nakon te "tolike patnje" treci dan izadju s drugim momkom,kao da nikad nista nije bilo :razz:
A jesi l kad dosao na ideju da su to neke "crne ovce"?
Isto kao sto ti imas misljenje o djevojkama, imam i ja o momcima.
Eh, muskarci se prije zaljube ali i odljube. Dok kod djevojaka to malo duze traje dok se ne zaljube, ali kad se zaljube onda ih drzi dosta vremena.
Isto tako muskarci koji se tako brze zaljube, i lakse "ohlade", ako si ti iskreno bio zaljubljen i volio, ne moze te ohladiti nista na svijetu da ti odes sa drugom osobom nakon par dana, ili da "klin klinom izbijas".
Sve osobe i zenske i muske koje pocine to tako nisu osobe koje cijene ljubav i zaljubljenost, nego im je to samo "na papiru".
I zalosno je sto osobe koje su vrijedne ljubavi nemaju priliku da je pokazu, jer nalete na nekoga koji je "zaljubljen" na papiru, i na najmanjem belaju odmah okrenu glavu i odu traziti "ljubav" kod nekoga drugog.
Tako da... ne generaliziraj molim te.

Vala ja ne znam o cemu tp pricas..ti ovdje pripisujes muske osobine zenama i obrnuto

Ja koliko znam zene su te koje se brzo zaljube a brzo i odljube,,,muskarac se tesko zaljubi ali kad se zaljubi tad je ono bas iskreno zaljubljen i to ga teze prolazi
nista novo

#80 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by nista novo »

Ja se svaki put zaljubim, kad kakva naidje dobra pored mene :D inace sam strasnó zaljubiv, prvo se zaljubim u noge pa onda na gore, jos u ljeto kad su minice u prometu, umirem od ljubavi :D
PalaSa Marsa

#81 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by PalaSa Marsa »

nista novo wrote:Ja se svaki put zaljubim, kad kakva naidje dobra pored mene :D inace sam strasnó zaljubiv, prvo se zaljubim u noge pa onda na gore, jos u ljeto kad su minice u prometu, umirem od ljubavi :D
Jel' ovo ona tzv., fatalna ljubav? :-) :D
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#82 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by nevidljiva_ »

ja se najbrže zaljubim......... :oops:
citroen

#83 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by citroen »

nevidljiva_ wrote:ja se najbrže zaljubim......... :oops:
Primjeti se pravo :D :D :D :D :D :D
nista novo

#84 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by nista novo »

PalaSa Marsa wrote:
nista novo wrote:Ja se svaki put zaljubim, kad kakva naidje dobra pored mene :D inace sam strasnó zaljubiv, prvo se zaljubim u noge pa onda na gore, jos u ljeto kad su minice u prometu, umirem od ljubavi :D
Sta fatalna, to je prava ljubav, zaljubim se pet , sets puta u roku od tri min..volim, volim zene, ali one manje mene..
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#85 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by nevidljiva_ »

citroen wrote:
nevidljiva_ wrote:ja se najbrže zaljubim......... :oops:
Primjeti se pravo :D :D :D :D :D :D
kako si to primjetio :D?
Le_La

#86 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by Le_La »

Zene, sklone smo idealiziranju :-)
PalaSa Marsa

#87 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by PalaSa Marsa »

nista novo wrote:
PalaSa Marsa wrote:
Sta fatalna, to je prava ljubav, zaljubim se pet , sets puta u roku od tri min..volim, volim zene, ali one manje mene..
:D Blic ljubav. :D
Konjanik

#88 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by Konjanik »

cava wrote:
Budilica wrote:zavisi od horoskopskog znaka......rakovi se brzo zaljube....djevice kalkulisu.....skorpije misle samo na sex.....
Ja se brzo zaljubim, al samo u škorpije :lol: :lol:
Hej Cao mala sta ima?! 8-) Inace , Skorpija sma u horoskopu , eto nije da se hvalim samo da ti dam do znanja,...da ti javim...(ihihihihihihihi)
nevidljiva_

#89 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by nevidljiva_ »

Konjanik wrote:
cava wrote:
Budilica wrote:zavisi od horoskopskog znaka......rakovi se brzo zaljube....djevice kalkulisu.....skorpije misle samo na sex.....
Ja se brzo zaljubim, al samo u škorpije :lol: :lol:
Hej Cao mala sta ima?! 8-) Inace , Skorpija sma u horoskopu , eto nije da se hvalim samo da ti dam do znanja,...da ti javim...(ihihihihihihihi)
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
XL4

#90 Re: Ko se brze zaljubi?

Post by XL4 »

[quote="theTruePath"]Onako opcenito gledajuci,ko se lakse zaljubi,,muskarac ili zena?

moje isksutvo do sada je da su to zene[/quote

Nisam vojan u ovom momentu citati ostale postove, a vjerujem da je neko i ovo rekao. Dakle, nije bitno ko se lakse zaljubi, vec ko to bolje kontrolise.
Post Reply