Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy_The_Saint wrote:Jebo te, drag mi je Amer al'....
A ko je aVtor saradnje sa saradnicima?
I ko je direktor direkcije...
Nemam pojma, ko god im radi barometar, a evo jedno majstorsko reagovanje na dane izvuceno iz dana
B. Bujić, Kanada wrote:
Šaljem vam ovo reagiranje zbog besmislene upotrebe zagrada. Citat: "No, pošto smo svjedoci da one ne uspijevaju (iako imaju pravo glasa, izlaze na izbore i imaju sve mogućnosti samoorganizovanja) izboriti ni ravnopravno mjesto na političkoj (i ukupnoj društvenoj) sceni (svjedoci smo njihove uvredljive marginalizacije i čak i ne baš sofisticiranog šikaniranja), otkuda uvjerenje da bi to mladima moglo poći za rukom (osim ako se uvjerenje za to ne crpi iz patetičnih proklamacija o "našoj budućnosti" i prigodnih pjesmica za malograđansku klijentelu)?"
Lično mislim da je ovaj paragraf u ovom izdanju izuzetan po nepismenosti i nepotrebnoj frazeologiji. Četiri zagrade u jednoj rečenici! Aferim!
I majstorluk veterana "provala brigade" Belme Becirbasic. Bas sam se zacudio, nisam vidio niti jednu njenu provalu vec dugo, ali znao sam da me nece izdati, imao sam povjerenja. I evo je u svom svom blistavilu.
B.Becirbasic wrote:
Rahatlook
Jedinstvena sinergija plesa
Da ih ne zahebe BB trude se Vildana i Senad
Senad i Vildana wrote:
Federaciji. Glasači su svojim opredjeljenjem vjerovatno honorirali dvije stvari: osobnu tragičnu sudbinu Sefera Halilovića