Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mjesec u kojem najviše umiru penzioneri je mart. Uz val poskupljenja, nesigurnost u vezi sa isporukom zemnog plina i neodgovarajuće socijalne progarame koji prate uvodjenje PDV-a dovešće do toga da će mart 2006.g. biti rekordan.
Sinoć sam sanjao da me je predsjednik Mesić pozvao da zimujem u vili Kaboga u Dubrovniku.
ljetovala sam tamo davne 1990.godine...sjecam se skripavih kreveta na sprat, 25 curica u jednoj sobi...
----------------------------------------------
jedna lasta ne cini proljece....
----------------------------------------------
statistika smrti ce se izjednaciti...
I ja sam tamo ljetovao 1969.g. Hit pjesma te godine sa jedine ploče uz gramofon RR Niš je bila pobjednica sa Sa. šlagera '68., Mišo Kovač: Nemoj draga lagati.
Nego, mislio sam, ako si gledala "60. minuta", ima neki ljetuju po Mesićevom pozivu.
Last edited by PipiDugaDevetka on 30/11/2005 17:14, edited 1 time in total.
radeci u poljoprivrednom sektoru, nemam vise vremna ni da piskim svakodnevno, kamoli da gledam TV... jos jedan fazon koji nisam skontala...
blago meni...
PipiDugaDevetka wrote:I ja sam tamo ljetovao 1969.g. Hit pjesma te godine sa jedine ploče uz gramofon RR Niš je bila pobjednica sa Sa. šlagera '68., Mišo Kovač: Nemoj draga lagati.
Nego, mislio sam, ako si gledala "60. minuta", ima neki ljetuju po Mesićevom pozivu.
Gledajuci taj prilog, palo mi na pamet kako li momcina izgleda u kupacim...
Gospodin je član, pa drugi član i treći. K'o člankovita ... A dobar je, kako je samo imao, k'o nekad nepravedne sankcije, oštru reakciju na Hejzovu provokaciju. Skoro k'o Tito kad je rekao NJET. Mogu li se očekivati masovna izjašnjavanja po Partijskim ćelijama o tome ko je za američku tortu, a ko za politiku gosp. Tihića?
Muhamed Filipović, akademik wrote:....Nije moć i sila nikakva mjera za znanje i mogućnost, ukoliko se to znanje i mogućnost nalaze u rukama ljudi koji nemaju čiste i ispravne namjere i intendiraju u svojim postupcima silu kao kriterij u onim stvarima u kojima bi po prirodi stvari sve trebalo da se dogadja izvan dometa sile. A Dayton je pravljen pod pritiskom aktualne sile, ona koja nije bivala tri i pol godine onemogućena, a koja je donosila smrt nevinih, ai iz nje je trebalo izvesti neku iskru mira i slobode. Naša je zemlja dekomponirana, razbijena, osudjena na nesposobnost da normalno živi i na ogromne produžene patnje njenih stanovnika. Mi ne možemo da mislimo ni da živimo. Misliti nam ne da okolnost da nam je svako jutro prva, a time i posljednja misao, kako preživjeti taj dan. Za nas nema budućnosti i mi o njoj ne možemo da mislimo. Čovjek bijede je bio osnova za budućnost samo u Marksovoj viziji svijeta. Niste, gospodo demokrate, valjda postali marksisti kad od gladnih i nesretnih ljudi očekujete da misle o budućnosti. Zašto se niko od tih navodnih humanista, koji nam navodno svesrdno pomažu, ne zapita zbog čega to mi Bosanci toliko hametice umiremo od smrtnih bolesti izazvanih neprirodnim, zločinačkim održavanjem uvjeta života u apsolutno stresnoj situaciji. Smrt je smrt, dolazila ona od metka Mladićevih i Karadžićevih ubica (kojih je bilo, kako se to vidi, na desetine hiljada) ili od uvjeta života koji su bolest na smrt, malo odgodjenu, ali ipak smrt, odnosno život bez života, bez prava, u nametnutoj duhovnoj, kulturnoj, političkoj i socijalnoj klimi, ne mijenja mnogo na stvari i u konačnom ishodu....
aaaa eki vila kaboga
ja sam o njoj radio seminar na faksu
tamo ni vampiri više ne ljetuju, sve razvaljeno
a onaj ljetnikovac stay pored nje je obnovljen
mraVOjed wrote:aaaa eki vila kaboga
ja sam o njoj radio seminar na faksu
tamo ni vampiri više ne ljetuju, sve razvaljeno
a onaj ljetnikovac stay pored nje je obnovljen
Eh, progooglaj. Izgleda da nisi samo ti proučavao vilu Kaboga.