Ko ne zasluzuje nick koji nosi?
-
zoka
#1 Ko ne zasluzuje nick koji nosi?
Evo jedna vrlo prosta tema:
svi smo mi odabrali neki nadimak, neko po svome imenu tako da se na njih ova tema i ne odnosi. Mislim na sve ove "deskriptivne" nadimke koje ste sebi odabrali.
Ovo nije tema ko kakav nick zasluzuje da nosi? tako da vas molim da probamo da se drzimo kursa.
svi smo mi odabrali neki nadimak, neko po svome imenu tako da se na njih ova tema i ne odnosi. Mislim na sve ove "deskriptivne" nadimke koje ste sebi odabrali.
Ovo nije tema ko kakav nick zasluzuje da nosi? tako da vas molim da probamo da se drzimo kursa.
- DaysleepeR
Ja, jer se budim u pola 7 i lijezem u 00.

-
BigusDickus
Znao sam da ce se neko mog...khm...nicka uhvatiti...
...ja cu mudro da sutim...

...ja cu mudro da sutim...
-
BigusDickus
Jest vala, ne gasis se...

-
zoka
He he he The_Fluid ovo me je i ponukalo da otvorim ovu temuThe_Fluid wrote:sarajevska princeza
princeze ili one koje pretenduju da budu istima, zasigurno se ne ponashaju kako se ona, barem na forumu, ponasha (ovo bez zhelje za uvredom i nepotrebnim raspravljanjem)
-
BigusDickus
Uh zoka, sad ti je komi za vratom...

- mama32
Ja na trudnickom i ne mogu biti nista drugo nego mama..
Tako se osjecam i ponasam, a svi ostali "identiteti" u meni su baceni trenutno u drugi plan.. Pa dobro, mozda sam mogla biti i "forumasica", ali to mi je logicno kad sam vec ovdje.
Ono sto je zanimljivo, nick koji si brzopleto odabrao nalaze ti kako da se ponasas, iako sebe nekad uhvatis da bi reagovao drugacije da imas drugi nick...
Inace, ima nickova koji su mi bas bezze, ali necu reci koji...
Tako se osjecam i ponasam, a svi ostali "identiteti" u meni su baceni trenutno u drugi plan.. Pa dobro, mozda sam mogla biti i "forumasica", ali to mi je logicno kad sam vec ovdje.
Ono sto je zanimljivo, nick koji si brzopleto odabrao nalaze ti kako da se ponasas, iako sebe nekad uhvatis da bi reagovao drugacije da imas drugi nick...
Inace, ima nickova koji su mi bas bezze, ali necu reci koji...