Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nihoniho wrote:nemam dokaz ali meni 1997 drotovi dosli na vrata i utjerali dug za nedozvoljeno kretenje tokom policijskog sata 1995 godine. oteli mi dragocjenih 30 dm. razbojnici
pfff. 30 maraka, mene u zatvor strpali na jednu noc, zbog kretanja za vrijeme policijskog sata, mada se nisam kretala, sjedila u kaHvicu, nas tries, svi u jednu prostoriju
Ih dobra si...Moja ljubavna romansa je počela u stanici policije na socijalnom 94 godine... Prvi izlazak sa sadašnjom ženom i muriraše nas zbog policijskog sata
Ih dobra si...Moja ljubavna romansa je počela u stanici policije na socijalnom 94 godine... Prvi izlazak sa sadašnjom ženom i muriraše nas zbog policijskog sata
Ma jok ,u onom hodniku na klupici...a ja sav važan,galamio,viko,svadjo se al dobri su,nisu me slomili...valjda vide,kljakav,na štakama,64 kile...kontaju dje ova vakog nadje
HAVANA wrote:Ma jok ,u onom hodniku na klupici...a ja sav važan,galamio,viko,svadjo se al dobri su,nisu me slomili...valjda vide,kljakav,na štakama,64 kile...kontaju dje ova vakog nadje
ama idi jebi se probudih kobru a tako sam rahat bio do sad
ja shta, svi u jednoj celiji, ma nije celija, naka soba a na sredini bilijrski sto, i mi onako umorni povaljali se po onom stolu, udje drot zagalami na nas, mi se ukopali svi, mrtva tisina, samo ja progovaram :"Oca mi, streljace nas" cirkus
e tako ti je moja besi sU menom bilo svašta se nešto(u mladosti) po čaršiji radilo al nikad ne zaglavih vec u ratu mi tapija dodje heeej,nije ti šala vozit biciklo u kontra smjeru
muha_sa wrote:U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
E covjece, a danas svi voze bicikl u pogresnom smjeru. Neki dan sam se pravo iznerviro pa sam se derao kroz prozor auta: jestel vi imali OTO školiii!liii!
Last edited by gagy06 on 10/08/2014 20:57, edited 1 time in total.
muha_sa wrote:U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
Pa zamisli da je još jedan bicikl naletio,pa sudar pa belaj. Propisi su propisi.
moon_walker_90 wrote: ↑16/11/2023 19:55
@muha_sa de nam opet uploaduj sliku da i mi vidimo, ove prosle izlapile
Vrlo rado kad bih znao bilo je rješenje od sudije za prekršaje--evo mi ga u ladici al ne znam uslikat i okacit na forum ne mogu se sjetit ko je od forumaša tad usliko i poslo mi da okacim