ko me nece zaje*at'
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
r_faruk
#1 ko me nece zaje*at'
, kupio sam lamelu, tacnije i korpu i druck lezaj (ako se ovako pise), eh sad, trebalo bi to zamjeniti pa me interesuje ko me nece zajebati za to.................. auto je Fiat tipo................eto...........hvalla
-
Muatez
Ja sam te dijelove promijenio prije dva dana.Najveci problem kod ovoga ako ti je tipo iznad 1.8 motora sto ne moze obicni set vec ojacani marke "valeo"i uzasno je skup 320-380km za vozila koja su polako otisla u sjenu.Ovu operaciju ti moze svaki mehanicar uradit.Samo ako si kupio slab set morat ces ponovo radit.Dere ih talijanska zivotinja pravo.
-
r_faruk
ja ga vozim pola godine, a uzet je 1997, kad sam ja bio nesto mali da bih vozio
, ma ide ko lud, fakat,...............trecom uz bilo kakvo brdo
, sa masinom nisam nikada imao problema, neki sitni kvarovi su bili....... ali nikad neki veci belaj................. sto se limarije tice, iznad lijevog zadnjeg tocka je malo uhvatila hrdja pa sad to treba popravit, nekih 10 cm, ne znam koliko b to kostalo?, a sestra ga je kucnula par puta pa sam ispravljo vratra...............
, inace, planiram uloziti pare u njega i reparirati ga citavog..................... za nekih 4000 maraka bih ga mogao bas srediti..................od glave do pete...........