"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Slažete li se sa tim? Ljudi koji lažu spremni su na sve i svasta..Ukrasti, ocrniti,prevariti..da li su lažljivci zaista problem u drustvu..?
Izvolite, samo nemojte da lažete u temi ...
Sjecas li s mozda one afere, kada je zena ukrala komad mesa u supermarketu, i koju je sud oslobodio kazne - jer je bila "primorana ukrasti" i nahraniti ne sjecam se tacno koliko djece...u njenom slucaju nije bilo uopste laži..Iskrena do kraja bila -...insomnia78 wrote:A ko krade on i ubija
Sto bi Umpahpah rek'o
Ko ukrade pile ukrasce i bizona
Pa lakse je bilo prije ukrasti, nije bilo video nadzora..dječak sa šibicama wrote:Kad sam bio tinejdzer, dusa mi bila ukrasti kremu, gel, cokoladu iz prodavnice.
Ne sramim se toga, krao sam, hvatali me, kakav bi ja to bio mahalac da makar jednom nisam maznuo Seka i Bracu u granapu.
Danas vise nebi ni u snu, sramota brate, mozes misliti uhvate te u kradji.
a laganje, laze ko kaze da nikad ne laze.
Pa ni to ne ide bez laganja.dječak sa šibicama wrote:Najdraza pljacka mi je kad ukradem njeno srce, aaawwwwwwww![]()
![]()
![]()
Sephora wrote:Obično kažu :
"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Slažete li se sa tim? Ljudi koji lažu spremni su na sve i svasta..Ukrasti, ocrniti,prevariti..da li su lažljivci zaista problem u drustvu..?
Izvolite, samo nemojte da lažete u temi ...![]()
Samo iskreno, dzast nechuralRidjobrki wrote:Pa ni to ne ide bez laganja.dječak sa šibicama wrote:Najdraza pljacka mi je kad ukradem njeno srce, aaawwwwwwww![]()
![]()
![]()
Klasicni stereotip pod uticajem vjere.Sephora wrote:Obično kažu :
"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Kinesko prkno wrote:pita put za Mrkonjic a ja ga posaljem u Drvar....
Čuj laž dobra i potiče kreativnost! Ako ćeš tako i krađa je pozitivna jer potiče sposobnosti raznog tipa ali gdje je tu kraj onda pitam te? Na kraju najveći zločinci su bile jako iteligentnije osobe. Sve zavisi da li svoje sposobnosti koristš za zlo i dobro. Ti si vidi gdje si u tome ako laž smatraš pozitivnim djelom.Kinesko prkno wrote:Klasicni stereotip pod uticajem vjere.Sephora wrote:Obično kažu :
"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Meni je bilo dusa slagati da nekog zajebem,tipa naidje kamion ,pita put za Mrkonjic a ja ga posaljem u Drvar ali osim komsijinih jabuka nikad u zivotu nisam ukrao.
Laz je dobra i podstice kreativnost.
Ridjobrki wrote:Kinesko prkno wrote:pita put za Mrkonjic a ja ga posaljem u Drvar....![]()
![]()
Znam tačno raskrsnicu na kojoj se ovo radilo.

ko nema akvarijum taj je obicna pedercinaSephora wrote:Obično kažu :
"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Jel ti to hoces reci da lazem?nadžak wrote:Čuj laž dobra i potiče kreativnost! Ako ćeš tako i krađa je pozitivna jer potiče sposobnosti raznog tipa ali gdje je tu kraj onda pitam te? Na kraju najveći zločinci su bile jako iteligentnije osobe. Sve zavisi da li svoje sposobnosti koristš za zlo i dobro. Ti si vidi gdje si u tome ako laž smatraš pozitivnim djelom.Kinesko prkno wrote:Klasicni stereotip pod uticajem vjere.Sephora wrote:Obično kažu :
"Ko laže, on i krade!"
"Ko krade, on i laže"!
Meni je bilo dusa slagati da nekog zajebem,tipa naidje kamion ,pita put za Mrkonjic a ja ga posaljem u Drvar ali osim komsijinih jabuka nikad u zivotu nisam ukrao.
Laz je dobra i podstice kreativnost.