jel ti prva Svilena uteklaurbanagerila wrote:Predpostavljam Mr.Big iz Sex and the City-ja ...![]()
Vidim ja sve pametne su prezauzete formulisanjem i psihoanalizom .... valja meni opet u Tarcin po mladu
Ko kosi a ko vodu nosi ???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
-
urbanagerila
Nesto joj se (Z)dogodilio dok je cijepala atome ....mamica 31 wrote:jel ti prva Svilena uteklaurbanagerila wrote:Predpostavljam Mr.Big iz Sex and the City-ja ...![]()
Vidim ja sve pametne su prezauzete formulisanjem i psihoanalizom .... valja meni opet u Tarcin po mladu
-
mamica papucarka
evo za gerilcaurbanagerila wrote:@ perla
skola za dresuru cura u hadzicima .... nermin zurbrigen dreser
http://www.youtube.com/watch?v=BH2ItDQ4Sqk
-
urbanagerila
eh mamice da je Bogdo ovih iz ove stare generacije nebi trebalo ovoliko objasnjavati ... nego samo pogledom i sve bi se znalo ...
....Pitomice Seko stan´te u red .... 
-
Sogan
Gerilac, pretpostavljam da si ovo zadnje uputio i podebljao Gray-u, pa da vam razjasnim prije nego nastavite: Svedska dakle NIKAD nije imala premijerku.urbanagerila wrote:Pa Svensson ti zaboravio citati da malo podebljam .... ajde, ajde kupi Hush Puppies one su ti najtoplije ....urbanagerila wrote:Mislim da je prva Ana Lindh (ubio je srbin pshyco) a druga odma poslije nje ali ministar vanjskih poslova Laila "Something"... nesto je truhlo u drzavi Svedskoj.... ili Finskoj ...bem ti HamletaSogan wrote: Ma procitao veci dio zajebancije jos ranije... hepo-kocka-efekt i apsurdi na stranu, preporuka stoji... prvo, i sto prije, jednu a poslije sta Bog da...![]()
P.S. kad si vec podebljao u citatu, trebao si napomenuti da Svedska NIKAD nije imala premijera ljepseg spola.
Anna Lind je za vrijeme pogibije bila ministar spoljasnjih rabota... istina, vrlo vjerovatan kandidat za premijerku, ali je Mihailo Mihailovic alias Gavrilo, imao druge namjere...
P.S. Vidim da si i danas nastavio sa svojom nadahnutom misijom
- chinese_water
Ma ko je izmislio volta?
Johntra, Johntra
Johntra, Johntra
- BHG
gerilo jesi ti ikad cuo za "pas koji laje neujeda"? haj ti nama fino reci odkud kod tebe tolika isfrustriranost prema zenama? jel te to tvoj cvijet maltertira i moras stalno govoriti "da draga" a ujedno to isto misliti jer mogo bi dobit po frnjoci ako joj se suprostavis? pa onda dodjes vamo s tom pricom da SEBI dokazes kako si jak i snazan! 
-
urbanagerila
@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi
Dosao je i taj tuzni cas da vas napustim ali na kratko .... naime ova moja hanumen se zali sto evo vec 2 dana sama pakuje kofere dok ja palmudim po forumu ona nas sprema za odomor ....(jest da se ne pita ko ga je platio ali hajd, zemsko!) zao mi je ali cu se povuci sa foruma u cilju namirivanja zenke na suncu .....
Hvala za beskrajne trenutke razonode i potvrde da je zemska trvdoglavost i jezik beskonacan ....
Svima vam od srca zelim sretne praznike i sto bolji provod
vas gerilac
Dosao je i taj tuzni cas da vas napustim ali na kratko .... naime ova moja hanumen se zali sto evo vec 2 dana sama pakuje kofere dok ja palmudim po forumu ona nas sprema za odomor ....(jest da se ne pita ko ga je platio ali hajd, zemsko!) zao mi je ali cu se povuci sa foruma u cilju namirivanja zenke na suncu .....
Hvala za beskrajne trenutke razonode i potvrde da je zemska trvdoglavost i jezik beskonacan ....
Svima vam od srca zelim sretne praznike i sto bolji provod
vas gerilac
-
Pearl
šućur Allahu... inace ti ne bi imao o cem,u da razmisljas i naprezes svoje doktorske vijugiceurbanagerila wrote:@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi![]()
Dosao je i taj tuzni cas da vas napustim ali na kratko .... naime ova moja hanumen se zali sto evo vec 2 dana sama pakuje kofere dok ja palmudim po forumu ona nas sprema za odomor ....(jest da se ne pita ko ga je platio ali hajd, zemsko!) zao mi je ali cu se povuci sa foruma u cilju namirivanja zenke na suncu .....![]()
Hvala za beskrajne trenutke razonode i potvrde da je zemska trvdoglavost i jezik beskonacan ....![]()
Svima vam od srca zelim sretne praznike i sto bolji provod![]()
vas gerilac
fino se provedi i dovedi nam i "cvijet" na forum da mi onako zeMski s njom popricamo, da vidimo ko je pravi gazda u kuci
- BHG
sta vam ja rekoh!urbanagerila wrote:@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi![]()
Dosao je i taj tuzni cas da vas napustim ali na kratko .... naime ova moja hanumen se zali sto evo vec 2 dana sama pakuje kofere dok ja palmudim po forumu ona nas sprema za odomor ....(jest da se ne pita ko ga je platio ali hajd, zemsko!) zao mi je ali cu se povuci sa foruma u cilju namirivanja zenke na suncu .....![]()
Hvala za beskrajne trenutke razonode i potvrde da je zemska trvdoglavost i jezik beskonacan ....![]()
vas gerilac
-
mamica papucarka
ma zajebava se lik cijelo vrijemeBHG wrote:sta vam ja rekoh!urbanagerila wrote:@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi![]()
vas gerilac
-
Pearl
ma skontali smo, samo malo pretjeruje.. onaj ko ne shvata da represija zene nije zezancija nego stvarni problem ima neke issues... zato se i "upalimo" toliko kad su ovakve teme u pitanju...mamica 31 wrote:ma zajebava se lik cijelo vrijemeBHG wrote:sta vam ja rekoh!urbanagerila wrote:@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi![]()
vas gerilac
moze se zezati do neke granice.. kad se pretjera, to postaje neumjesno...
- dacina_curica
Potpisujem.....Pearl wrote:ma skontali smo, samo malo pretjeruje.. onaj ko ne shvata da represija zene nije zezancija nego stvarni problem ima neke issues... zato se i "upalimo" toliko kad su ovakve teme u pitanju...
moze se zezati do neke granice.. kad se pretjera, to postaje neumjesno...
- Michun
Jao nek ode vise.urbanagerila wrote:@ sogan & svi ostali dobronamjerni forumasi![]()
vas gerilac
Boldirano - ne mogu da vjerujem da je to napisao i ne mogu da vjerujem da ima NEKA negdje koja dijeli zrak s njim.
Vecina ovakvih je u dijaspori i onda smatraju bosance i hercegovce primitivcima - pa imaju ljudi pravo
-
nestasna
Da, mislim da se nismo bas najbolje razumjeli. To sto ti je Svenson dao neke primjere kako se zivi u Svedskoj, i koja prava imaju zene i muskarci, ne znaci da ti moras odmah kopati po arhivi, i izvlaciti crnu hroniku Svedske. Ja te samo pitam, jel to kod nas nema takvih slucajeva? Jel to u zemljama gdje vlada serijat nema ubistava, silovanja, zlostavljanja, itd? Ma daj....urbanagerila wrote:@nestasna
mislim da se bas nismo bas najbolje razumjeli .... opstina Centar, Sarajevo, KS, BiH...