Ko je tip pokraj Doma Armije?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

totmast

#1 Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

Jel zna iko u ovom gradu šta predstavlja onaj tip kraj Doma Armije cija slika u ogromnom formatu visi vec godinama? Nema koga ja nisam pitao za njega i niko ne zna odgovor...
TitoKoSuBosanaci

#2 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by TitoKoSuBosanaci »

totmast wrote:Jel zna iko u ovom gradu šta predstavlja onaj tip kraj Doma Armije cija slika u ogromnom formatu visi vec godinama? Nema koga ja nisam pitao za njega i niko ne zna odgovor...
To je nas Evropski brat koji nas cuva od Srba sa istoka.
windom earle

#3 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by windom earle »

Znas li ti ko je Sejla Grac??? :lol:
HAVANA

#4 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by HAVANA »

Šahbaz :D slučajni prolaznik
karanana

#5 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by karanana »

ne zna shahbaza
totmast

#6 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

windom earle wrote:Znas li ti ko je Sejla Grac??? :lol:
Za Sejlu Grac je dobar fol bio... Pricalo se o tome i na kraju dobra reklama za FDR... Ali ovaj stoji najmanje 5-6 godina,da nekog reklamira na isti fol,procurilo bi vec jednom koga...
HAVANA

#7 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by HAVANA »

Karanana
:shock: :lol:
Last edited by HAVANA on 21/10/2009 10:19, edited 1 time in total.
totmast

#8 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

HAVANA wrote:Šahbaz :D slučajni prolaznik
Govorio mi je neko da je slucajni prolaznik,ali nije siguran zbog cega,zasto,sta,koga?
kakav nered

#9 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by kakav nered »

totmast wrote:Jel zna iko u ovom gradu šta predstavlja onaj tip kraj Doma Armije cija slika u ogromnom formatu visi vec godinama? Nema koga ja nisam pitao za njega i niko ne zna odgovor...
meni su rekli da je slučajni prolaznik, ali da je slikao neki poznati lik..ne mogu se sad sjetiti tko..i meni zapne za oko svaki put kad prođem..
finansijska kriza

#10 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by finansijska kriza »

"Slučajni prolaznik" by Braco Dimitrijević
http://www.gagisa.de/raja/iigimnazija/1 ... ijevic.php
SOMA

#11 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by SOMA »

Ta "Zgrada pored Doma Armije" je Umjetnicka galerija Bosne i Hercegovine.

http://www.ugbih.ba

Udji ponekad, ne boli!
totmast

#12 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

SOMA wrote:Ta "Zgrada pored Doma Armije" je Umjetnicka galerija Bosne i Hercegovine.

http://www.ugbih.ba

Udji ponekad, ne boli!
Znamo ti i ja šta je i gdje je umjetnička galerija,ali zna li neko drugi? Neki ne bi znala ni gdje je Dom Armije da nema komercijale za okolna brda...

Ne trži dlaku u jajetu!
totmast

#13 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

finansijska kriza wrote:"Slučajni prolaznik" by Braco Dimitrijević
http://www.gagisa.de/raja/iigimnazija/1 ... ijevic.php
Napokon neko,svako čast :D Sad mogu mirno spavati :P
Vainglorious

#14 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by Vainglorious »

Neki performans, neshto :D
Alhemicarkaa

#15 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by Alhemicarkaa »

totmast wrote:
Znamo ti i ja šta je i gdje je umjetnička galerija,ali zna li neko drugi? Neki ne bi znala ni gdje je Dom Armije da nema komercijale za okolna brda...

Ne trži dlaku u jajetu!
:-? Inace su oni koji redovno posjecuju umjetnicke galerije puni predrasuda i gadjaju se ovakvim opaskama :run:
Utokkha

#16 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by Utokkha »

De nek ga pomjere malo... Nek prošeta čoek. Može biti prolaznik i na Dvoru, Skenderiji, a što da ne i da prošeta malo Bosnom.
Mislim, ne znam zašto, ali i mene je užasno počeo nervirati. Naročito nakon provoda subotom uveče :D
totmast

#17 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

Alhemicarkaa wrote:
totmast wrote:

Ne trži dlaku u jajetu!
:-? Inace su oni koji redovno posjecuju umjetnicke galerije puni predrasuda i gadjaju se ovakvim opaskama :run:
Nisam ja ništa mislio protiv nekoga,Sarajevo je grad u kotlini i noramalno da postoje naslja na brdu i kotlini i nije nista vrijednije jedno od drugog... Nije nikakva predrasuda,već objektivno naše ljude ne zanimaju takve stvari i Bože moj... ali da sam napisao "slika na umjetničkoj galeriji",vjerovatno ne bi neko(vecina bi) shvatio na šta ciljam...
totmast

#18 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

Alhemicarkaa wrote:
totmast wrote:

Ne trži dlaku u jajetu!
Nisam ja ništa mislio protiv nekoga,Sarajevo je grad u kotlini i noramalno da postoje naslja na brdu i kotlini i nije nista vrijednije jedno od drugog... Nije nikakva predrasuda,već objektivno naše ljude ne zanimaju takve stvari i Bože moj... ali da sam napisao "slika na umjetničkoj galeriji",vjerovatno ne bi neko(vecina bi) shvatio na šta ciljam...
totmast

#19 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

Alhemicarkaa wrote:
totmast wrote:

Ne trži dlaku u jajetu!
totmast

#20 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by totmast »

Alhemicarkaa wrote:
totmast wrote:

Ne trži dlaku u jajetu!
encian

#21 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by encian »

ne znam ko je, ali glasam da ga skinu sa zida. ili barem da stave neku drugu anonimnu facu, ali svaki mjesec drugu :D .
Ma.Le.Na

#22 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by Ma.Le.Na »

encian wrote:ne znam ko je, ali glasam da ga skinu sa zida. ili barem da stave neku drugu anonimnu facu, ali svaki mjesec drugu :D .
:thumbup: :D
1941.

#23 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by 1941. »

To je umjetnik valjda i želio...da se zamislimo nad djelom,da nas isprovocira :zzzz:
respo

#24 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by respo »

nadgleda parking :D
umjesto video nadzora
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#25 Re: Ko je tip pokraj Doma Armije?

Post by Pera Trta »

Eh, da je još komunizam... :roll:
Visio bi on...ali na banderi :D
Post Reply