Ma znas sta necu vise da raspravljam o ovome budala sam upste sto pisem. Sto se tice Tinke ja nisam pljuvao ni po njoj ni po njenoj pijesmi za razliku od vas jedino sto sam komentariso na racun Tinke je da se ona ismijava sa ovim tuzilastvom posto sama zna da nece nista od toga biti. U svakom slucaju joj zelim srece druge godine ako uopste bude nastupala pa sada kako bude. A ove budalestine sto si napisala necu ni da komentarisem.renBa 999 wrote:Tornjak wrote: ... mi nemamo nikakvog razloga da unaprijed optuzujemo
sto li ti onda unaprijed optuzujes ljude koji niti znas niti su ti sta zlonamjerno uradili?
... nije posteno od nas da pokazujemo svoju primitivnost na takav nacin
ko bi rekao da i tornjak ima duple standarde; ona moze pljuvati po drugima a po njoj i njoj dragim, niko
... nesmijemo da taj dio odbacujemo ili bilo koji dio
ne znam sto toliko branis te cure izuzev cinjenice da se dopisujes mailom s njima, ali one su odbacile nasu drzavu davnih dana, ko i vecina hercika koji su dokazano veci hrvati i od samih zagrepcana
... bar trebamo sa ovim normalnim Hrvatima i Srbima koji vide BIH kao svoju drzavu bar bi sa njima trebali komunicirati na jedan normalan nacin ko sto ja vidim ove cure
e ovdje si upravu, "normalni hrvati i srbi koji vide BiH kao svoju drzavu", konacno rece nesto pametno. ali znas i sama da je ovo sto nam sad one i vos vos bling bling serviraju, cisto pretvaranje, nemaju one identifikaciju s BiH, kao ni BiH s njima.
Ko je ovo?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Tornjak
#26 Re: Ko je ovo?
-
renBa 999
http://www.signonsandiego.com/gallery/v ... d=jdbosniasilence_is_sexy wrote:http://www.signonsandiego.com/gallery/v ... d=jdbosnia
mozda nema veze sa aktualnim prepucavanjem oko ovog retardiranog takmicenja ali pogledajte ovaj link i komentare koje su amerikanci ostavili nakon gledanja fotke koju je tornjak postavio na pocetku...
Tinka definitivno ima"ono" nesto sto i sami amerikanci ocigledno znaju
Last edited by renBa 999 on 21/03/2005 13:08, edited 4 times in total.
-
mizzo
#28 Re: Ko je ovo?
Od njihove ljubavi me podilazi jezaTornjak wrote:Da vam kazem jednu stvar one vole Bosnu i Hercegovinu
-
mizzo
#29 Re: Ko je ovo?
U potpunosti si u pravuAlen_ wrote:Slušaj, ja nisam nipošto za linč tih sirotica i mislim da treba podržati zemlju BiH, jer će se one tamo ipak takmičiti pod našom zastavom, ali činjenica je da i one dolaze otamo gdje se leđa okreću himni i pljuje na istu.Yepiga.
-
renBa 999
#30 Re: Ko je ovo?
Vidis to i jeste problem sto ti vec unaprijed "znas" da nista od tuzilastva nece biti.Tornjak wrote: ... jedino sto sam komentariso na racun Tinke je da se ona ismijava sa ovim tuzilastvom posto sama zna da nece nista od toga biti. U svakom slucaju joj zelim srece druge godine ako uopste bude nastupala pa sada kako bude.
Pa kome mi pricamo sedmicama o pravima i pravilima i sudskim procesima?
Jel to nisi nista procitala i naucila od svega onog sto smo pisali?
Ponavljam, vrlo lako ce joj biti dobiti tu parnicu i tuzbu ako odluci da tuzi a vidim da je valjda vec tuzila. Sve je na njenoj strani.
To sto ti nemas muda da uradis isto sto i ona da si na njenom mjestu, to je druga stvar.
Ali njena muda su za svaku pohvalu.
-
renBa 999
Ne, nego zato sto je Direkcija BH Eurosonga prekrsila pravilnik i pravila koja su sami pisali.scarface32 wrote:Nisam gledao takmicenje.Neznam kakve su pjesme ni od Tinke a ni od Feminema.Po vasim izjavama treba Tinka da ide na evroviziju zato sto je patriota i zato sto su te djevojke ucestvovale u Idolima u hrvatskoj.
Ne kontam vas uopste.Pa edo majka,pusenje,jabuka su u hrvatskoj pa ih opet dozivljavamo kao bosanske grupe.E sad da li je razlog sto su djevojke iz mrske nam Hercegovine?Izgleda da jeste.sto su zastavu okrenule naopako,kakva je,cudo bi bilo da su je pravilno okrenule.
Zakon iznad svega.
Ko ne ispostuje a pogotovo jer ga je sam pisao, treba ga odmah u zatvor.
"Vidite, u nekim zemljama demokracije gdje je zakon iznad svega, licnosti ma kako bile kvalitetne, postaju zanemarljive. Nazalost, ne postivanjem bilo kakvog zakona, jaca licna vlast pojedinca. Tako je to i na vrhu drzave, a onda se to preljeva i na nize ljestvice."
(Stjepan Kljuic, izjava)
-
renBa 999
Djevojka koja nema naše državljanstvo je bila prijavljena kao bek-vokal. Redakcija je napravila grešku u startu što je uopšte dopustila učešće. Njihovo objašnjenje je taj drugi dio pravila da oni o svemu mogu odlučivati. Pa dokle??
Ako već piše da izvođač mora biti Bosanac ili Hercegovac, normalno da redakcija ne može sebi davati za pravo da to mijenja. "Mi imamo pravo da o svemu odlučimo pa možemo odlučiti i da je pravilnik sranje i vi tu ne možete ništa!"
Komentar Vesne Andree "Ploče su 30 km od BiH, tako da cura iz Femminema itekako ima veze sa BIH!" je sumanut i ona, kao odgovorna osoba koja je plaćena da svoj posao radi kako treba, ne može provoditi takve budalaštine.
Ne s našim parama.
Svaka čast Tinki koja se usprotivila samovolji neodgovornih ego-manijaka koji zloupotrebljavaju svoj položaj i štete ugledu tv-kuće za koju stanovnici od kućnog budžeta odvajaju lovu za pretplatu. I onda naveče gledaju kako su "Bosanke i Hercegovke" iz Feminema slavile pobjedu u Zagrebu..čitaju u hrvatskim novinama naslove "Hrvatski bend Feminem predstavljat će BiH"....
Ako već piše da izvođač mora biti Bosanac ili Hercegovac, normalno da redakcija ne može sebi davati za pravo da to mijenja. "Mi imamo pravo da o svemu odlučimo pa možemo odlučiti i da je pravilnik sranje i vi tu ne možete ništa!"
Komentar Vesne Andree "Ploče su 30 km od BiH, tako da cura iz Femminema itekako ima veze sa BIH!" je sumanut i ona, kao odgovorna osoba koja je plaćena da svoj posao radi kako treba, ne može provoditi takve budalaštine.
Ne s našim parama.
Svaka čast Tinki koja se usprotivila samovolji neodgovornih ego-manijaka koji zloupotrebljavaju svoj položaj i štete ugledu tv-kuće za koju stanovnici od kućnog budžeta odvajaju lovu za pretplatu. I onda naveče gledaju kako su "Bosanke i Hercegovke" iz Feminema slavile pobjedu u Zagrebu..čitaju u hrvatskim novinama naslove "Hrvatski bend Feminem predstavljat će BiH"....
-
Tornjak
Ne seri vise!renBa 999 wrote:Djevojka koja nema naše državljanstvo je bila prijavljena kao bek-vokal. Redakcija je napravila grešku u startu što je uopšte dopustila učešće. Njihovo objašnjenje je taj drugi dio pravila da oni o svemu mogu odlučivati. Pa dokle??
Ne s našim parama.
Cure su prva liga i nemas se sta ljutiti vise Tinka ce sigurno dobiti sansu druge godine i gotova prica.
-
code
mene samo cudi zasto se nisu prijavile na Doru!
vjerovatno su znale da tamo nemaju sanse, pa ko veli, kad ne moze ovdje( u hrvatskoj) znamo gdje je sve moguce, pa u Sarajevo!
njima je vazno sto idu, a koga predstavljaju to im je najmanje bitno, (dobro, da predstvaljaju hrvatsku vjerovatno bi im nesto znacilo, a ovako...)
dajte ljudit otvorite malo oci!!!
vjerovatno su znale da tamo nemaju sanse, pa ko veli, kad ne moze ovdje( u hrvatskoj) znamo gdje je sve moguce, pa u Sarajevo!
njima je vazno sto idu, a koga predstavljaju to im je najmanje bitno, (dobro, da predstvaljaju hrvatsku vjerovatno bi im nesto znacilo, a ovako...)
dajte ljudit otvorite malo oci!!!
-
whatattitudeproblemjerk?
stvarno, sta to nije bilo uredu sa onim komentarima? samo smo njih citirali? bas bezveze...Alen_ wrote:A ko nam izbrisa one komentare od sinoć u vezi njihovog foruma i zašto?
Moderatori?
freedom of speech and press, anyone?