Zna li neko ko je ova spikerica Televizije Sarajevo? Fotografija je iz 1980. godine.
Evo linka (posto ne znam kako umetnuti fotku u komentar)
http://images.google.ba/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
Ko je ova spikerica TV Sarajevo?
Moderator: anex
-
semso poplava
Zrinka Jovanovic jedno 90%
-
sanel76
#5 Ipak je Zrinka Jovanović
Izgleda da je u pitanju ipak Zrinka Jovanović. Saznajem od starijih kolega s RTV Mostar. (Ja je se baš i ne sjećam)
-
sanel76
#7 spikeri TVSA
A da li je ova gospođa živa?
Inače, znam da je Mebrura umrla negdje u inostranstvu tokom rata, da je Radinka Kapetanović (prijašnja spikerica) prešla na TV Beograd, a Ljiljana Blagojević (takođe spikerica TVSA) na Televiziju Crne Gore u Podgoricu. Rinko Golubović je na Radiju Slobodna Evropa a Mithad Paravlić čita za dokumentarne programe BHT1 i FTV. Od te "stare garde" spikera Televizije Sarajevo, koliko znam, još je aktivna i Jasminka Šipka.
Inače, znam da je Mebrura umrla negdje u inostranstvu tokom rata, da je Radinka Kapetanović (prijašnja spikerica) prešla na TV Beograd, a Ljiljana Blagojević (takođe spikerica TVSA) na Televiziju Crne Gore u Podgoricu. Rinko Golubović je na Radiju Slobodna Evropa a Mithad Paravlić čita za dokumentarne programe BHT1 i FTV. Od te "stare garde" spikera Televizije Sarajevo, koliko znam, još je aktivna i Jasminka Šipka.
-
semso poplava
Branko Klubicka je ja mislim na Radiju BiH
Mufid Memija je na TVSA--kantonalnoj
Mufid Memija je na TVSA--kantonalnoj