Meni je (da probijem led)hoponoopo, jednostavno masu njenih postova ne mogu desifrovat,nakon nje to je respo lik koji ne moze odolit ni jednoj zeni na forumu
Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
- radiša
#1 Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Blizi se kraj ove godine pocinje nova pa da malo podjelimo iskustva-misljenja
Koji je (bez ljutnje,vrijeđanja) po vama forumas ili forumasica citajuci njene ili njegove postove bas ono "zabrinjavajuci" ili je pak ostavio na vas degutantan utisak
Meni je (da probijem led)hoponoopo, jednostavno masu njenih postova ne mogu desifrovat,nakon nje to je respo lik koji ne moze odolit ni jednoj zeni na forumu
- sheilak
#2 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
i ja ostavio na tebe degutantan utisak?
sto jer te nisam zvao na kafu?
(r)
sto jer te nisam zvao na kafu?
- radiša
#3 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Nije to ba,svaki me tvoj ulet nekoj nasmije pravo 
- ho oponopono
#4 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
...hvala, hvala strijelac-boj, znaci ostavila sam traga...kineski macak... 
- walter kurtz
#5 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
zastavnik definitivno 
- radiša
#6 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Kao sto vec rekoh 80% onog sto pises ne mogu desifrovat sto mi je isto u neku ruku smijesno a u neku zabrinjavajuceho oponopono wrote:...hvala, hvala strijelac-boj, znaci ostavila sam traga...kineski macak...
- dzejkej
#7 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
da te neko u sred noci opali mokrom carapom po glavi, koji bi bio tvoj odgovor na XY

-
kakavdanakneiskustvu
#8 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
ima jedan,u sve se miješa,a o puno toga bas i ne zna puno pa se provali prilicno
-
dječak sa šibicama
#9 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Sta je sad, respo i sheila jedno te isto?
- Njanjavi
#10 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Madner definitivno, potenciranjem stava pisanje po sirotinji i ostalima, glumeci superiornost degutantnu bez pokrica.
Onakvi jako cesto najnize padnu, karma je blesava stvar, blesava al jako ucinkovita.
Ima ih jos al su vecinom ono izvale ljudi, provale sami sebe kad udju u diskurs, tako da takve i ne smatram nesto malicioznima i degutantnima.
Onakvi jako cesto najnize padnu, karma je blesava stvar, blesava al jako ucinkovita.
Ima ih jos al su vecinom ono izvale ljudi, provale sami sebe kad udju u diskurs, tako da takve i ne smatram nesto malicioznima i degutantnima.
- radiša
#11 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Kad sam se tek ovde registrovo primjetio sam da tog madnera gotivi zenska populacija,sigurno lik ima para ili neki dobar posao pa zbog toga jer me njegovi postovi nisu uopste dojmili,barem oni na koje sam nailazio u temama koje su me interesovale,u kojima sam pisao...
- Njanjavi
#12 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Pa to je sve sto i potencira, da je kao snasao se, da je kao sposoban na nivou kromanjonca u plemenskoj hijerarhiji, provajder ovo ono, lovina i tako te usporedbe kojih se ni sam ne libi koristit pocesto.
Prejadno mi nekako citat katkad takve stvari, pogotovo u ovakvoj drzavi, to mi nekako dodje kao djete ratnog profitera u sred rata kad namaze krisku nuttele i ide kroz mahalu jeduci i rugajuci se ostaloj djeci.
Mislim ako si se snasao svaka cast, snasao si se za sebe, ali je krajnje degutantno to u svakom drugom postu potencirat, promovisat, piskit po sirotinji tim stavom.
Prejadno mi nekako citat katkad takve stvari, pogotovo u ovakvoj drzavi, to mi nekako dodje kao djete ratnog profitera u sred rata kad namaze krisku nuttele i ide kroz mahalu jeduci i rugajuci se ostaloj djeci.
Mislim ako si se snasao svaka cast, snasao si se za sebe, ali je krajnje degutantno to u svakom drugom postu potencirat, promovisat, piskit po sirotinji tim stavom.
- radiša
#13 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Tacno tako, mislim lika neznam nemam protiv njega nista ali ako se tako po forumu hvali dize to je i bezveze.Ne samo on nego bilo ko.
-
dezurni_ucenik
#14 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
A bilo je svakakvih likova. Od onih sto se hvale da zive na Ciglanama do onih koji se ovdje predstavljali ko najveci jebaci pri tom potencirajuci kako kupuju najnovije mobitele svojim djevojama. Ruzno je fakat hvalisat se u ovom cemernom vremenu pa i na forumu.
- walter kurtz
#15 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
madner je institucija 
- dale cooper
#16 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Onaj ko uzima za ozbiljno sve što madner govori, nema smisla za humor. 
- walter kurtz
#17 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
dale cooper wrote:Onaj ko uzima za ozbiljno sve što madner govori, nema smisla za humor.
-
dezurni_ucenik
#18 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Nemam nista protiv bettermana, ali ono njegovo vjecno hvalisanje kako ide u Londonu je krajnje iritantno. Vidim u zadnje vrijeme redovno se hvali kako opet ide tamo da gleda Chris Cornella. Nista protiv, nek ide, sam zaradio, nek uziva ali naporan je, previse snobovskog kurcenja.
- radiša
#19 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Generalno ljudi koji se hvale 90% baci u vodu jer kome je idila on uziva, nema potrebe da se dize a pogotovo preko foruma,trazi preko istog trebe i slicno...
Primitivci koji su prije bili bjeda a sad se dokopali nekog dinara oni se mogu dizat na te nacine.Normalan ti nece to dat do znanja uopste.
Primitivci koji su prije bili bjeda a sad se dokopali nekog dinara oni se mogu dizat na te nacine.Normalan ti nece to dat do znanja uopste.
-
dječak sa šibicama
#20 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Madner je forumska Jelena Golubovic.
- Bloo
- Globalna šefica
#21 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
dale cooper wrote:Onaj ko uzima za ozbiljno sve što madner govori, nema smisla za humor.
- Saian
#22 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
kako mislis zabrinjavajuce? Brines se za sebe jer nisi mogao deshifrovat ili ?radiša wrote:Kao sto vec rekoh 80% onog sto pises ne mogu desifrovat sto mi je isto u neku ruku smijesno a u neku zabrinjavajuceho oponopono wrote:...hvala, hvala strijelac-boj, znaci ostavila sam traga...kineski macak...
- Saian
#23 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
evo. da ne bude da oftopicharim

- Bloo
- Globalna šefica
#24 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
Saian wrote:evo. da ne bude da oftopicharim

-
Mohamad Sissoko
#25 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?
I sama Eleanor na neki nacin, ovdje is "discussing" peopleSaian wrote:evo. da ne bude da oftopicharim