Ko je odbranio SARAJEVO

Pravda30

#1 Ko je odbranio SARAJEVO

Post by Pravda30 »

?Bio je ovdje topic koji otori osoba sa nadimkom "Komi". ustvari tu se vis radilo o nekom "niskom udarcu" i pkusavnjui podmetanja kamena spoticanja izmedu Bosnjaka.

No ne ogvori Komi koliko je to Srba poginulo u Sarajevu braneci ga(a rece da zna)..Ja znam odgovor ali necu ga reci vec vam preporucujem sljedece:

http://www.interliber.com/catlistdetail ... uctID=6301

Ovdje mozete procitati ko je BRANIO Sarajevo.
Imena sehida, mjesto rodenja, godiste, familijarni status, skolstvo itd....
violentjack

Post by violentjack »

Ko je odbranio Travnik

''Travnicki trgovci''pobacali puske kad je HV0 Bio tamo i pisao im po 20 i kusur Dzamija!!!!!!!!!!

Jes u susnju, sve Krajisnicii, pogledaj Travnicka mezarja, na kraju su ti krajisnici uzeli pola Srednje Bosne, sa Donjim Vakufom, uz udio nekih jedinica srednje Bosne

Iako ja mislim da su ga branile patriote, znaci svako ko je osjecao Bosnu u srcu, ber obzira jel on bio Sandzaklija, Hercegovac, Posavac, ili bilo ko drugi
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

komijev tata srbin je iskopao najviše rovova za armiju bih

i nije uzeo pušku u ruke i iz rata izašao čist...

kao i moja obitelj
Ergot

Post by Ergot »

Komi, Srbine, Komi, Srbine...!!! :D :D :D

Btw, sto si se uopce javljao, sta ti treba da se pravdas budalama?
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 21/08/2004 03:30, edited 1 time in total.
zlata

Post by zlata »

Komi

Ne uzbijaj soviniste, Cetnike, VelikoHrvate, Muslimanske nacionaliste i Balkanske Panislamiste (koji se najcesce kriju iza "Bosnjaka"). Ostani Bosanac-Hercegovac. SVOJ na SVOM.

Mnogi "ostali" su se ocito dosli boriti za necije. Kakvi su im razlozi? Ko ce znati?
Grci su "branili pravoslavlje" i "bracu" Srbe. Sandzaklije "majku Bosnu". Hej..nemaju svoje zemlje? Crnogorci. Srbijanci. Ukrajinci. Rumuni. Mudzahedini. Svi su branili nekakvu "bracu".

Jebo te..kraj tol'ko "vojske" i bratije...cudo..da je iko ost'o ziv?

ALI..Crnogorci i Sandzaklije (pa da, braca)..to nekako najuspjesnije znadose unovciti.

Jebo te..mi domorodci ispadosmo kilav narod...SVI se borili za nas, a
nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH!
violentjack

Post by violentjack »

:lol: :lol: :lol: Zlato providna si
zlata

Post by zlata »

Jel'da sam trebala biti lukavija i prepredenija? Sta ces? Glupa Bosanka?
morti

Post by morti »

drž se komi...
podrška stanovnika pejtona,lijepog sarajevskog(ilidžanskog) naselja...

REVOLUCIJA!
morti

Post by morti »

još nešto...
sarajevo su odbranili ljudi koji vole ovaj grad i ljude u njemu,ovu zemlju i ljude u njoj...
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Ko je odbranio Sarajevo?
HM...
Ja a sto pitas... (Ma dobro,Valter je prije mene al' to je bilo davno)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ja znam ko nije branio Sarajevo.Likovi koji postavljaju ovakve teme!
BigusDickus

Post by BigusDickus »

HVO
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

pkusavnjui podmetanja kamena spoticanja izmedu Bosnjaka.
hahaha, nedajte se, bosnjaci, da vas komi zavadi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH!
Malo si preterala, ali nema veze. Svest pocela da radi.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

BigusDickus wrote:HVO
:D :D :D
ja bih rekao

HOS :D
Shoba

Post by Shoba »

Sarajevo smo svi odbranili....Zelju nije niko :-D :D :razz: :-) :)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

komi wrote:
BigusDickus wrote:HVO
:D :D :D
ja bih rekao

HOS :D
Aaaaaaaaaaaa, vratio se komi. :-D :-D :-D
Kaiser

Post by Kaiser »

Zlato, kako te nije stid ovo pisati? Jel uopce vidis kakve gluposti pises!? Ne znam odakle si, ali ovo sto pises je sranje da ne moze biti gore. Stidi se! Sada su ti Sandzaklije cetnici, jel to? Sada su ti ljudi koji su dolazili deblokirati Sarajevo "...ostali koji su se borili za necije" "Kakvi su im razlozi?"

Pa, slusaj, deriste jedno, postojalo je nesto sto se zvalo Armija RBIH, i ta Armija je imala komandante koji su dovodili vojsku iz cijele BIH da pomognu ljudima u Sarajevu. I naravno da je tako bilo, i trebalo je tako biti! E pa, onda su dolazili borci 3. korpusa iz Zenice, 5. korpusa iz Krajine, 2. korpusa iz Tuzle, 4. korpusa iz Hercegovine i sastajali se na Igmanu i krvarili gace pokusavajuci da udju u Sarajevo. mnogi ljudi su tamo poginuli. I ti se deriste jedno pitas koji su razlozi? Sram te bilo, ma ko si i ma odakle da se javljas.

Ne uzbijaj soviniste, Cetnike, VelikoHrvate, Muslimanske nacionaliste i Balkanske Panislamiste (koji se najcesce kriju iza "Bosnjaka"). Ostani Bosanac-Hercegovac. SVOJ na SVOM.

Mnogi "ostali" su se ocito dosli boriti za necije. Kakvi su im razlozi? Ko ce znati?
Grci su "branili pravoslavlje" i "bracu" Srbe. Sandzaklije "majku Bosnu". Hej..nemaju svoje zemlje? Crnogorci. Srbijanci. Ukrajinci. Rumuni. Mudzahedini. Svi su branili nekakvu "bracu".

Jebo te..kraj tol'ko "vojske" i bratije...cudo..da je iko ost'o ziv?

ALI..Crnogorci i Sandzaklije (pa da, braca)..to nekako najuspjesnije znadose unovciti.

nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH![/quote]
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Sta ima veze ko je branio Sarajevo. Prije svega branili su ga ljudi koji su smatrali da ga je trebalo braniti od najezde Huna u obliku cetnickih formacija. ImageTaman da su ga branili i pingvini treba im dici spomenik od Sarajeva do Pekinga.
zlata

Post by zlata »

Kaiser

Iz koje ti je drzave to "DERISTE"? Domovine SCG?

Velis: "ma ko si i ma odakle da se javljas"

Sta sad? Saljes SVOJU mafiju da me ULOVI? Pa da Cetnik u dusi...namah bi metkom "usutio" nekog skim se ne slazes! Siledzija si ti, dragi Kaiser...isto k'o tvoji brdjani?
zanzibar

Post by zanzibar »

S obzirom da sam u ratu bio u Sarajevu i vucarao pusku po blatnjavim rovovima i transeima, mnogo stvari sam i vidio i cuo. Sada deset godina kasnije znam samo jednu istinu: Oni koji se busaju da su branili Sarajevo i sada pisu knjige o tome, najmanje su ga branili. Grad je branio obican svijet. Samo obican svijet.
Qwert

Post by Qwert »

zlata wrote:Kaiser

Iz koje ti je drzave to "DERISTE"? Domovine SCG?

Velis: "ma ko si i ma odakle da se javljas"

Sta sad? Saljes SVOJU mafiju da me ULOVI? Pa da Cetnik u dusi...namah bi metkom "usutio" nekog skim se ne slazes! Siledzija si ti, dragi Kaiser...isto k'o tvoji brdjani?
Zlato nista protiv tebe, ali non-stop pominjes i kritikujes neke nacionaliste, soviniste i statijaznamjos.. Samo se osvrni svojim komentarima, dobro ih procitaj. Toliko 'obrazovane' zlobe, mrznje... je u tvojim komentarima :( Vi ste bar bili u mogucnosti proglasiti autonomiju, drugi ni to.. :shock:
Hart

Post by Hart »

izmedju ostalih i ja... i izasao cist (sta ti to znaci Komi), kao nesto nije u redu sto sam branio Sarajevo s puskom u ruci???
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hart wrote:izmedju ostalih i ja... i izasao cist (sta ti to znaci Komi), kao nesto nije u redu sto sam branio Sarajevo s puskom u ruci???
Po mnogima nije prijatelju. Treb'o si k'o Kusturica evoluirati u Eskimsko-Bantu-hriscanina, tada bi bio "cist".
Locked