Ko je odbranio SARAJEVO
-
Pravda30
#1 Ko je odbranio SARAJEVO
?Bio je ovdje topic koji otori osoba sa nadimkom "Komi". ustvari tu se vis radilo o nekom "niskom udarcu" i pkusavnjui podmetanja kamena spoticanja izmedu Bosnjaka.
No ne ogvori Komi koliko je to Srba poginulo u Sarajevu braneci ga(a rece da zna)..Ja znam odgovor ali necu ga reci vec vam preporucujem sljedece:
http://www.interliber.com/catlistdetail ... uctID=6301
Ovdje mozete procitati ko je BRANIO Sarajevo.
Imena sehida, mjesto rodenja, godiste, familijarni status, skolstvo itd....
No ne ogvori Komi koliko je to Srba poginulo u Sarajevu braneci ga(a rece da zna)..Ja znam odgovor ali necu ga reci vec vam preporucujem sljedece:
http://www.interliber.com/catlistdetail ... uctID=6301
Ovdje mozete procitati ko je BRANIO Sarajevo.
Imena sehida, mjesto rodenja, godiste, familijarni status, skolstvo itd....
-
violentjack
Ko je odbranio Travnik
''Travnicki trgovci''pobacali puske kad je HV0 Bio tamo i pisao im po 20 i kusur Dzamija!!!!!!!!!!
Jes u susnju, sve Krajisnicii, pogledaj Travnicka mezarja, na kraju su ti krajisnici uzeli pola Srednje Bosne, sa Donjim Vakufom, uz udio nekih jedinica srednje Bosne
Iako ja mislim da su ga branile patriote, znaci svako ko je osjecao Bosnu u srcu, ber obzira jel on bio Sandzaklija, Hercegovac, Posavac, ili bilo ko drugi
''Travnicki trgovci''pobacali puske kad je HV0 Bio tamo i pisao im po 20 i kusur Dzamija!!!!!!!!!!
Jes u susnju, sve Krajisnicii, pogledaj Travnicka mezarja, na kraju su ti krajisnici uzeli pola Srednje Bosne, sa Donjim Vakufom, uz udio nekih jedinica srednje Bosne
Iako ja mislim da su ga branile patriote, znaci svako ko je osjecao Bosnu u srcu, ber obzira jel on bio Sandzaklija, Hercegovac, Posavac, ili bilo ko drugi
-
_BaykoNoor_
-
zlata
Komi
Ne uzbijaj soviniste, Cetnike, VelikoHrvate, Muslimanske nacionaliste i Balkanske Panislamiste (koji se najcesce kriju iza "Bosnjaka"). Ostani Bosanac-Hercegovac. SVOJ na SVOM.
Mnogi "ostali" su se ocito dosli boriti za necije. Kakvi su im razlozi? Ko ce znati?
Grci su "branili pravoslavlje" i "bracu" Srbe. Sandzaklije "majku Bosnu". Hej..nemaju svoje zemlje? Crnogorci. Srbijanci. Ukrajinci. Rumuni. Mudzahedini. Svi su branili nekakvu "bracu".
Jebo te..kraj tol'ko "vojske" i bratije...cudo..da je iko ost'o ziv?
ALI..Crnogorci i Sandzaklije (pa da, braca)..to nekako najuspjesnije znadose unovciti.
Jebo te..mi domorodci ispadosmo kilav narod...SVI se borili za nas, a
nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH!
Ne uzbijaj soviniste, Cetnike, VelikoHrvate, Muslimanske nacionaliste i Balkanske Panislamiste (koji se najcesce kriju iza "Bosnjaka"). Ostani Bosanac-Hercegovac. SVOJ na SVOM.
Mnogi "ostali" su se ocito dosli boriti za necije. Kakvi su im razlozi? Ko ce znati?
Grci su "branili pravoslavlje" i "bracu" Srbe. Sandzaklije "majku Bosnu". Hej..nemaju svoje zemlje? Crnogorci. Srbijanci. Ukrajinci. Rumuni. Mudzahedini. Svi su branili nekakvu "bracu".
ALI..Crnogorci i Sandzaklije (pa da, braca)..to nekako najuspjesnije znadose unovciti.
nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH!
-
rajvosa4ever
Ko je odbranio Sarajevo?
HM...
Ja a sto pitas... (Ma dobro,Valter je prije mene al' to je bilo davno)
HM...
Ja a sto pitas... (Ma dobro,Valter je prije mene al' to je bilo davno)
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja znam ko nije branio Sarajevo.Likovi koji postavljaju ovakve teme!
-
BigusDickus
HVO
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hahaha, nedajte se, bosnjaci, da vas komi zavadipkusavnjui podmetanja kamena spoticanja izmedu Bosnjaka.
-
BigusDickus
Aaaaaaaaaaaa, vratio se komi.komi wrote:BigusDickus wrote:HVO![]()
![]()
![]()
ja bih rekao
HOS
- Kaiser
Zlato, kako te nije stid ovo pisati? Jel uopce vidis kakve gluposti pises!? Ne znam odakle si, ali ovo sto pises je sranje da ne moze biti gore. Stidi se! Sada su ti Sandzaklije cetnici, jel to? Sada su ti ljudi koji su dolazili deblokirati Sarajevo "...ostali koji su se borili za necije" "Kakvi su im razlozi?"
Pa, slusaj, deriste jedno, postojalo je nesto sto se zvalo Armija RBIH, i ta Armija je imala komandante koji su dovodili vojsku iz cijele BIH da pomognu ljudima u Sarajevu. I naravno da je tako bilo, i trebalo je tako biti! E pa, onda su dolazili borci 3. korpusa iz Zenice, 5. korpusa iz Krajine, 2. korpusa iz Tuzle, 4. korpusa iz Hercegovine i sastajali se na Igmanu i krvarili gace pokusavajuci da udju u Sarajevo. mnogi ljudi su tamo poginuli. I ti se deriste jedno pitas koji su razlozi? Sram te bilo, ma ko si i ma odakle da se javljas.
nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH![/quote]
Pa, slusaj, deriste jedno, postojalo je nesto sto se zvalo Armija RBIH, i ta Armija je imala komandante koji su dovodili vojsku iz cijele BIH da pomognu ljudima u Sarajevu. I naravno da je tako bilo, i trebalo je tako biti! E pa, onda su dolazili borci 3. korpusa iz Zenice, 5. korpusa iz Krajine, 2. korpusa iz Tuzle, 4. korpusa iz Hercegovine i sastajali se na Igmanu i krvarili gace pokusavajuci da udju u Sarajevo. mnogi ljudi su tamo poginuli. I ti se deriste jedno pitas koji su razlozi? Sram te bilo, ma ko si i ma odakle da se javljas.
nama srca kamena! Bas smo pogan narod. Nije ni cudo sto nas skoro nestade..i nas i BiH![/quote]
- Drvosjeca iz Dejcica
Sta ima veze ko je branio Sarajevo. Prije svega branili su ga ljudi koji su smatrali da ga je trebalo braniti od najezde Huna u obliku cetnickih formacija.
Taman da su ga branili i pingvini treba im dici spomenik od Sarajeva do Pekinga.
Taman da su ga branili i pingvini treba im dici spomenik od Sarajeva do Pekinga.-
zlata
Kaiser
Iz koje ti je drzave to "DERISTE"? Domovine SCG?
Velis: "ma ko si i ma odakle da se javljas"
Sta sad? Saljes SVOJU mafiju da me ULOVI? Pa da Cetnik u dusi...namah bi metkom "usutio" nekog skim se ne slazes! Siledzija si ti, dragi Kaiser...isto k'o tvoji brdjani?
Sta sad? Saljes SVOJU mafiju da me ULOVI? Pa da Cetnik u dusi...namah bi metkom "usutio" nekog skim se ne slazes! Siledzija si ti, dragi Kaiser...isto k'o tvoji brdjani?
- zanzibar
S obzirom da sam u ratu bio u Sarajevu i vucarao pusku po blatnjavim rovovima i transeima, mnogo stvari sam i vidio i cuo. Sada deset godina kasnije znam samo jednu istinu: Oni koji se busaju da su branili Sarajevo i sada pisu knjige o tome, najmanje su ga branili. Grad je branio obican svijet. Samo obican svijet.
-
Qwert
Zlato nista protiv tebe, ali non-stop pominjes i kritikujes neke nacionaliste, soviniste i statijaznamjos.. Samo se osvrni svojim komentarima, dobro ih procitaj. Toliko 'obrazovane' zlobe, mrznje... je u tvojim komentarimazlata wrote:Kaiser
- Drvosjeca iz Dejcica
Po mnogima nije prijatelju. Treb'o si k'o Kusturica evoluirati u Eskimsko-Bantu-hriscanina, tada bi bio "cist".Hart wrote:izmedju ostalih i ja... i izasao cist (sta ti to znaci Komi), kao nesto nije u redu sto sam branio Sarajevo s puskom u ruci???