KO JE NAJVISE PROFITIRAO...
-
herbion
#1 KO JE NAJVISE PROFITIRAO...
Kao sto znate iduce godine su opstinski izbori kada cemo gledati ZACESLJANE likove koji ce nas pozivati putem medija da im ukazemo povjerenje.Bicemo prevareni kao i obicno ali imali kraja nasoj naivnosti kada svi znamo i vidimo kako nasi nacelnici od skromnih gradjana u toku samo jednog mandata postaju ugledni,bogati i lijepi politicari koji sto vise uzimaju imaju veci autoritet.Mozemo li ikoga navesti kao svijetli primjer? 
- uvjek dobar gost
Ja živim ,radim i rodio sam se u Sarajevu... ali ja bih naveo primjer načelnika Tuzle.... iz medija ... mi se čini da je čiko regulara... i da radi...
Ako se varam nek me tuzlaci demantiraju.
-
jugoistocnjak
Zeljko Komsic.
Beriz Belkic, ali da je samo malo manje stranacki disciplinovan.
-
jugoistocnjak
Ups, greska, radi se o opstinskim/opcinskim izborima.jugoistocnjak wrote:Zeljko Komsic.
Misljenje ipak ostaje.
- chuchumbamayumbe
Damir Hadzic je imao dobru perspektivu, ali je sve uprskao...
Mozda se umorio, mozda su mu pare zamirisale, ali je opstina (da ne kazem opcina) Novi Grad ruznija i nakaradnija nego je bila prije 10 godina!
FUJ!
Mozda se umorio, mozda su mu pare zamirisale, ali je opstina (da ne kazem opcina) Novi Grad ruznija i nakaradnija nego je bila prije 10 godina!
FUJ!
-
herbion
Za njega cuo od tuzlaka da je najcitaniji pisac u Sloveniji,preko merkatora se prodavale njegove pjesme.uvjek dobar gost wrote:Ja živim ,radim i rodio sam se u Sarajevu... ali ja bih naveo primjer načelnika Tuzle.... iz medija ... mi se čini da je čiko regulara... i da radi...
- uvjek dobar gost
POred merkatora... ima par lijepih stvari u Tuzli..., a kod nas sve sami trđni centri.... i vjerski objekti....