Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Moderator: anex
-
VjecitiStudent
#1 Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Na uzavreloj medijskoj sceni Bosne i Hercegovine predizborno vrijeme nam svakog dana donosi nova iznenadjenja, jer sve je manje jasno gdje ce se necija kolumna pojaviti sljedeceg jutra. Mora se priznati da ni zadnjih godina zanimljivosti na ovom polju nije nedostajalo, nakon dugog perioda stagnacije, u kojem se uglavnom znalo ko je ko, tj. ko je za koga.
Ko su najvece zvijezde novinarskog prelaznog roka, ko se skupo, a ko jeftino prodao, koga biste sve stavili na listu najvecih novinarskih prostituki (= oni novinari koji pisu iskljucivo za novac) Bosne i Hercegovine i zasto?
Predlazite i glasajte!
Nazalost, zbog tehnickih ogranicenja, ova ce lista biti ogranicena na 10 imena, anketa ce biti aktivirana tek nakon sto kompletiramo svih 10 prijedloga, svi glasovi nacinjeni prije toga ce biti ponisteni!
Bit ce prihvaceni samo argumentovani prijedlozi.
Prvi prijedlog: Fahrudin Radoncic (predlagac Seln)
Ko su najvece zvijezde novinarskog prelaznog roka, ko se skupo, a ko jeftino prodao, koga biste sve stavili na listu najvecih novinarskih prostituki (= oni novinari koji pisu iskljucivo za novac) Bosne i Hercegovine i zasto?
Predlazite i glasajte!
Nazalost, zbog tehnickih ogranicenja, ova ce lista biti ogranicena na 10 imena, anketa ce biti aktivirana tek nakon sto kompletiramo svih 10 prijedloga, svi glasovi nacinjeni prije toga ce biti ponisteni!
Bit ce prihvaceni samo argumentovani prijedlozi.
Prvi prijedlog: Fahrudin Radoncic (predlagac Seln)
Last edited by VjecitiStudent on 23/02/2010 14:36, edited 2 times in total.
- arzuhal
#2 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Bilo bi još bolje da, pored liste prostitutki, staviš i listu najvećih djevica bh novinarstva...da ima za svačiji ukus 
- ŠefketRamadani
#3 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Pa među rijetkim djevicama bh. novinarstva mogu se nabrojati Senka Kurtović i Vildana Selimbegović
a Radonćić Fahro bi mogao poradit na tom pitanju
samo njih su dvije a on ima samo jedan toranj 
Last edited by ŠefketRamadani on 23/02/2010 12:37, edited 1 time in total.
- karanana
#4 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
studente, red je da i postavljac teme da svoje misljenje.
gdje je ta lista?
gdje je ta lista?
- Željezničar
#5 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Ima onaj toranj pun prostitutki, Vele, ona Almasa, Profesor Ugo, ima li kraja.....
-
malamia
#6 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Ja znam za Vildanu Selimbegovic i Senku K.
- ŠefketRamadani
#7 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
A tek da vidiš Sivi Dom a redakcija crvenih fenjera kodnog imena "60 minuta" je poznata kod raznih reketaških finansijerskih krugova to su prostitutke za sada već odrasle titove pionire.. kad Bakir Hadžiomerović, Avdo Avdić, Arijana Saračević-Helać, Anisa Četka zaplešu trbušni i zatresu guz..om Lagumdžiji sve voda na usta i plaća čovjek sve kešom...Željezničar wrote:Ima onaj toranj pun prostitutki, Vele, ona Almasa, Profesor Ugo, ima li kraja.....
-
VjecitiStudent
#8 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Krajnje je vrijeme da se na ovoj temi malo uozbiljimo i da prestanemo vrijedjati istinske casne pripadnice "najstarijeg zanata", ova tema nije ni u kakvoj vezi sa njima vec iskljucivo ce se baviti onim novinarima koji su pristali da zrtvuju svoj profesionalni ugled zarad nesto novca ili necega cime su ih vec njihove mecene pripazile.
- seln
#9 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Bordel po imenu "Avaz" i madamme Fahro...
- seln
#10 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Evo: Pedja Kojovic, Senad Pecanin.VjecitiStudent wrote:Krajnje je vrijeme da se na ovoj temi malo uozbiljimo i da prestanemo vrijedjati istinske casne pripadnice "najstarijeg zanata", ova tema nije ni u kakvoj vezi sa njima vec iskljucivo ce se baviti onim novinarima koji su pristali da zrtvuju svoj profesionalni ugled zarad nesto novca ili necega cime su ih vec njihove mecene pripazile.
-
VjecitiStudent
#11 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Jest da vecini auditorijoma obrazlozenje jedva da je i potrebno, ali moze li ipak nekoliko recenica o tome zasto Fahro zasluzuje da dodje na ovu listu.seln wrote:Bordel po imenu "Avaz" i madamme Fahro...
- seln
#12 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Oj, junace, Njihovi Stranace,VjecitiStudent wrote:Jest da vecini auditorijoma obrazlozenje jedva da je i potrebno, ali moze li ipak nekoliko recenica o tome zasto Fahro zasluzuje da dodje na ovu listu.seln wrote:Bordel po imenu "Avaz" i madamme Fahro...
jel se salis il ozbiljno bijes?
Onaj kome treba objasnjenje zasto je Fahro kurva je obicno i obozavalac istog.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#13 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
koliko vas misheva ima muda to isto u lice reći tim ljudima? čuj molim te, prostitutke...
jako ste hrabri
jako ste hrabri
- seln
#14 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Nisam imao necas vidjeti se s radoncicem licem u tjeme, ali bih mu isto rekao. Ili da napisem na papir pa spustim na konopcu?Chmoljo wrote:koliko vas misheva ima muda to isto u lice reći tim ljudima? čuj molim te, prostitutke...
jako ste hrabri
- Chmoljo
#15 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
zaboli me ćošak. tema je degutantna u svakom pogledu i ništa pametno od nje.seln wrote:Nisam imao necas vidjeti se s radoncicem licem u tjeme, ali bih mu isto rekao. Ili da napisem na papir pa spustim na konopcu?Chmoljo wrote:koliko vas misheva ima muda to isto u lice reći tim ljudima? čuj molim te, prostitutke...
jako ste hrabri
- Ridjobrki
#16 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Jel se računaju samo novinari ili mogu svi sa sklonošću ka pisanju kombiniranom sa elastičnim intelektualno-moralnim standardima? Ako mogu onda ja kandidiram Tunju Filipovića - Ćiru Blaževića naše intelektualne scene.
-
VjecitiStudent
#17 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Moze li obrazlozenje, pliz.seln wrote:Evo: Pedja Kojovic, Senad Pecanin.VjecitiStudent wrote:Krajnje je vrijeme da se na ovoj temi malo uozbiljimo i da prestanemo vrijedjati istinske casne pripadnice "najstarijeg zanata", ova tema nije ni u kakvoj vezi sa njima vec iskljucivo ce se baviti onim novinarima koji su pristali da zrtvuju svoj profesionalni ugled zarad nesto novca ili necega cime su ih vec njihove mecene pripazile.
Zar je PK novinar, zar nije karijeru pravio ko snimatelj?
-
VjecitiStudent
#18 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Bojim se da cuvena fraza nekih od doajena istrazivackog bh. novinarstva "zna se", nije prihvatljiv argument.seln wrote: Oj, junace, Njihovi Stranace,
Pa valjda znas sam sebi sastaviti nekoliko recenica zasto ti je Fahro na vrhu liste, nije valjda da ti je ruzan osjecaj u stomaku kad ga vidis, citas, cujes, osnovni razlog?
A onda, ako znas objasniti sebi, znat ces i nama.
- seln
#19 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Zato sto vise nisu istinska socijaldemokratija, postali su paratcici, umijesani su u kriminal...je li dosta?VjecitiStudent wrote:Moze li obrazlozenje, pliz.seln wrote:Evo: Pedja Kojovic, Senad Pecanin.VjecitiStudent wrote:Krajnje je vrijeme da se na ovoj temi malo uozbiljimo i da prestanemo vrijedjati istinske casne pripadnice "najstarijeg zanata", ova tema nije ni u kakvoj vezi sa njima vec iskljucivo ce se baviti onim novinarima koji su pristali da zrtvuju svoj profesionalni ugled zarad nesto novca ili necega cime su ih vec njihove mecene pripazile.
- seln
#20 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Slusaaj, lagano mi se penjes na Pravdu sa tvojim pametovanjem. Ni Hitler nije optuzen ni osudjen.VjecitiStudent wrote:Bojim se da cuvena fraza nekih od doajena istrazivackog bh. novinarstva "zna se", nije prihvatljiv argument.seln wrote: Oj, junace, Njihovi Stranace,
Pa valjda znas sam sebi sastaviti nekoliko recenica zasto ti je Fahro na vrhu liste, nije valjda da ti je ruzan osjecaj u stomaku kad ga vidis, citas, cujes, osnovni razlog?
A onda, ako znas objasniti sebi, znat ces i nama.
Je li prihvatljiv argument da je zlocinac? Ako nemas nista drugo osim jeftine polemike, nemoj se ni javljati, Ugo.
- seln
#21 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Pa je fino zatvoris. Ili ne komentarises.Chmoljo wrote:zaboli me ćošak. tema je degutantna u svakom pogledu i ništa pametno od nje.seln wrote:Nisam imao necas vidjeti se s radoncicem licem u tjeme, ali bih mu isto rekao. Ili da napisem na papir pa spustim na konopcu?Chmoljo wrote:koliko vas misheva ima muda to isto u lice reći tim ljudima? čuj molim te, prostitutke...
jako ste hrabri
- Chmoljo
#22 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
da se pitam zatvorio bih, ali se ne pitam, to je samo moje lično mišljenje. i kao što vidiš, ne komentarišem.seln wrote: Pa je fino zatvoris. Ili ne komentarises.
-
VjecitiStudent
#23 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Ko sto vec napisah, "zna se" nije prihvatljiv argument.seln wrote:Zato sto vise nisu istinska socijaldemokratija, postali su paratcici, umijesani su u kriminal...je li dosta?VjecitiStudent wrote: Moze li obrazlozenje, pliz.
Ako imas problema sa metodologijom, npr. neki od jutrosnjih opisa i analiza prebjega V. Mijovica u D.Avaz su primjeri korektne i prihvatljive argumentacije u ovom slucaju.
PS. SP je jedan od mojih favorita za ovu listu, no ja cu svoj prijedlog nesto poslije pristojno argumentovati.
-
VjecitiStudent
#24 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Ne trazim pravomocnu presudu vec obicne argumente za kandidaturu, nekoliko korektno logicki uredjenih recenica.seln wrote: Slusaaj, lagano mi se penjes na Pravdu sa tvojim pametovanjem. Ni Hitler nije optuzen ni osudjen.
Je li prihvatljiv argument da je zlocinac? Ako nemas nista drugo osim jeftine polemike, nemoj se ni javljati, Ugo.
Zar je to tako fucking tesko?
-
VjecitiStudent
#25 Re: Ko je najveca novinarska prostitutka u BiH?
Ja cu poslije dati i par svojih prijedloga, jer nije red da monopolisem ovu aktuelnu i vjerujem, zanimljivu temu.karanana wrote:studente, red je da i postavljac teme da svoje misljenje.
gdje je ta lista?