Ko je minirao mezar Alije Izetbegovica?
-
Jastreb35
Ovdje se Sasa Karadzic moze uclaniti i pisati sta zeli, tako da ne cudi ni prvo ni drugo. Ono sto je bitno jeste argumentacija, odnosno nedostatak iste. Na primjer, cinjenicu da je Bakir Izetbegovic odlucio stvar prepustiti policiji, a situaciju ne iskoristavati u politicke svrhe, se koristi upravo kao indiciju njegove i upletenosti SDA u citav slucaj. A da je odlucio dignuti graju do neba i petljati se policiji u posao, to bi opet bilo iskoristeno kao indicija njegove i upletenosti SDA jer eto, pokusava kapitalizirati na nesreci. Isto tako, onaj ko zeli optuziti Izetbegovica za izdaju ili o njemu pjevati kaside, taj ce neko to raditi bez obzira na argumente i okolnosti. Argumenti su takvim ljudima nebitni.kako ovdje ima 30% ljudi koji se zalazu za podjelu BiH, onda nije cudo sto se ovakve insinuacije podmecu...
- danas
sad me zadeverapitt wrote:Ma jok bona....smanjili su kvotu kao goodwill gesture zbog moguce koalicijedanas wrote:morebit i da nije... centrala veli -- minimum 80% da je bio neki komunjarapitt wrote:jel ovo friska statistika iz centrale?:D
:D
-
Grom iz vedra neba
Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...danas wrote:kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijateljiLarry3 wrote: Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...![]()
i njima je alija najmanje smetao
Inace, ova informacija o SDA umjesanosti je prvo plasirana iz RS-a, tako da je dalja diskusija bezpredmetna...a znamo da je prema njima i Hanka Paldum optuzena za ratni zlocin...
- Vodenjak
I zato, @Danas, ne lupaj!Grom iz vedra neba wrote:Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...danas wrote:kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijateljiLarry3 wrote: Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...![]()
Inace, ova informacija o SDA umjesanosti je prvo plasirana iz RS-a, tako da je dalja diskusija bezpredmetna...a znamo da je prema njima i Hanka Paldum optuzena za ratni zlocin...
Samo zbunjujes ljude!
Na svu srecu tu je @Grom koji to tako lijepo i kostruktivno razjasni, razlozi, obrazlozi, poslozi...
- danas
procitaj bolan prije nego sto se zaletis da odgovoris po defaultu... valjda su cetnici i ustase najmanji neprijatelji 'onima' koji im daju svega 20% sanse da su oni oskrnavili mazar...Grom iz vedra neba wrote:Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji.danas wrote:kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijateljiLarry3 wrote: Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...![]()
-
Grom iz vedra neba
Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...Vodenjak wrote:I zato, @Danas, ne lupaj!Grom iz vedra neba wrote:Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...danas wrote: kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji![]()
Samo zbunjujes ljude!
Na svu srecu tu je @Grom koji to tako lijepo i kostruktivno razjasni, razlozi, obrazlozi, poslozi...![]()
![]()
- Vodenjak
Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...Grom iz vedra neba wrote:Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...Vodenjak wrote:I zato, @Danas, ne lupaj!Grom iz vedra neba wrote: Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...
Samo zbunjujes ljude!
Na svu srecu tu je @Grom koji to tako lijepo i kostruktivno razjasni, razlozi, obrazlozi, poslozi...![]()
![]()
@Grome, definitivno nabavljam gromobran!
-
Grom iz vedra neba
Sta si rekao jel mozes ponovit?Vodenjak wrote:Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...Grom iz vedra neba wrote:Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...Vodenjak wrote: I zato, @Danas, ne lupaj!
Samo zbunjujes ljude!
![]()
- Vodenjak
Grom iz vedra neba wrote:Sta si rekao jel mozes ponovit?Vodenjak wrote:Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...Grom iz vedra neba wrote: Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...
-
Grom iz vedra neba
I kako je u Svedskoj? Imal vehabija?Vodenjak wrote:Grom iz vedra neba wrote:Sta si rekao jel mozes ponovit?Vodenjak wrote: Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...
@Grome, definitivno nabavljam gromobran!![]()
![]()
-
Gnjuscic
A sta se to neko "iscudjava" kako aliji cetnici & ustase nisu nedragi.
Lik je cmizdrio nad sudbinom svoje kccccerke ( supertvrdo tsch ) dok su ga zarobili na erodromu, kad mu dlaka falila nije. O hiljadama tudjih kcerki i sinova nije brinuo, vec je njihove zivote trosio rasipnicki za svoje budalastine i fiks ideje.
Zar tudjmanin nije bio saveznik svog okupatora
?
Lik je cmizdrio nad sudbinom svoje kccccerke ( supertvrdo tsch ) dok su ga zarobili na erodromu, kad mu dlaka falila nije. O hiljadama tudjih kcerki i sinova nije brinuo, vec je njihove zivote trosio rasipnicki za svoje budalastine i fiks ideje.
Zar tudjmanin nije bio saveznik svog okupatora
-
Grom iz vedra neba
Evo upravo vijest, u Visegradu ponovo oskrnavljeni mezari tek ukopanih ekshumiranih zrtava genocida, garant su to SDA-ovci uradiliGnjuscic wrote:A sta se to neko "iscudjava" kako aliji cetnici & ustase nisu nedragi.
Zar tudjmanin nije bio saveznik svog okupatora?
-
Larry3
Ma cetnici i ustase jesu najveci neprijatelji ali ipak mislim da je veca sansa da ce autonomas s bosnjackim imenom il neki bosnjacki komunjara ovo uradit jer cete i uje sad se drze svojijeh tvorevina. Mada nije iskljuceno.danas wrote:procitaj bolan prije nego sto se zaletis da odgovoris po defaultu... valjda su cetnici i ustase najmanji neprijatelji 'onima' koji im daju svega 20% sanse da su oni oskrnavili mazar...Grom iz vedra neba wrote:Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji.danas wrote: kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji![]()
-
Gnjuscic
" Komunjare " !? Kad se vec gruhamo kamenicama u glawu, necu ni ja da sjedim. A sta mislis na " balijandere " ? Ha !?
Zao mi je zbog skrnavljenja u Visegradu. A izetbegovicevog mi nije ni najmanje. Dok god je u mojim mozdanim celijama sadrzan zapis " Pa gdje ste vi, mi smo vas odavno ocekivali " ( Ilidza '90 ).
Zao mi je zbog skrnavljenja u Visegradu. A izetbegovicevog mi nije ni najmanje. Dok god je u mojim mozdanim celijama sadrzan zapis " Pa gdje ste vi, mi smo vas odavno ocekivali " ( Ilidza '90 ).