Ko je minirao mezar Alije Izetbegovica?

Post Reply

Ko je minirao mezar Alije Izetbegovica?

Iza toga stoji SDA da bi prikupila poene pred izbore i homogenizirala Bosnjake
29
45%
Cetnici, ali MZ zabranjuje da se to objavi da ne bude nereda i osvete
18
28%
Niko, jer je POLICIJA totalno nesposobna da nadje krivce
17
27%

Total votes: 64

Larry3

Post by Larry3 »

JA BIH SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA!!!!!

Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...
danas

Post by danas »

Larry3 wrote: Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...
kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji :oops: :roll: i njima je alija najmanje smetao :oops:
Jastreb35

Post by Jastreb35 »

kako ovdje ima 30% ljudi koji se zalazu za podjelu BiH, onda nije cudo sto se ovakve insinuacije podmecu...
Ovdje se Sasa Karadzic moze uclaniti i pisati sta zeli, tako da ne cudi ni prvo ni drugo. Ono sto je bitno jeste argumentacija, odnosno nedostatak iste. Na primjer, cinjenicu da je Bakir Izetbegovic odlucio stvar prepustiti policiji, a situaciju ne iskoristavati u politicke svrhe, se koristi upravo kao indiciju njegove i upletenosti SDA u citav slucaj. A da je odlucio dignuti graju do neba i petljati se policiji u posao, to bi opet bilo iskoristeno kao indicija njegove i upletenosti SDA jer eto, pokusava kapitalizirati na nesreci. Isto tako, onaj ko zeli optuziti Izetbegovica za izdaju ili o njemu pjevati kaside, taj ce neko to raditi bez obzira na argumente i okolnosti. Argumenti su takvim ljudima nebitni.
pitt

Post by pitt »

jel ovo friska statistika iz centrale? :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:jel ovo friska statistika iz centrale? :D:D
morebit i da nije... centrala veli -- minimum 80% da je bio neki komunjara :oops:
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
morebit i da nije... centrala veli -- minimum 80% da je bio neki komunjara :oops:
Ma jok bona....smanjili su kvotu kao goodwill gesture zbog moguce koalicije :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
Ma jok bona....smanjili su kvotu kao goodwill gesture zbog moguce koalicije :D:D
sad me zadevera :oops: :oops: :oops:
pitt

Post by pitt »

trazi se novi dusman..... :D:D Cudi me da jos niko nije uporo prst u kineze :D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:trazi se novi dusman..... :D:D Cudi me da jos niko nije uporo prst u kineze :D:D
iJope ce pleme u nas biti krivo :oops: :D
amrino

Post by amrino »

JA BIH SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA!!!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

amrino wrote:JA BIH SVJETLO YVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA!!!
Ispravi ovo makar... :D
amrino

Post by amrino »

amrino wrote:JA BIH SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA!!!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

amrino wrote:
amrino wrote:JA BIH SVJETLO ZVAO MRAKOM DA TE NIJE ALIJA!!!
;-) :)
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

danas wrote:
Larry3 wrote: Inshalla bice krivci ufaceni, samo valja cekat, 40% je neki autonomas, 40% komunjara a 20% cetnik/ustasa...
kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji :oops: :roll: i njima je alija najmanje smetao :oops:
Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...

Inace, ova informacija o SDA umjesanosti je prvo plasirana iz RS-a, tako da je dalja diskusija bezpredmetna...a znamo da je prema njima i Hanka Paldum optuzena za ratni zlocin...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Grom iz vedra neba wrote:
danas wrote:
Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...

Inace, ova informacija o SDA umjesanosti je prvo plasirana iz RS-a, tako da je dalja diskusija bezpredmetna...a znamo da je prema njima i Hanka Paldum optuzena za ratni zlocin...
I zato, @Danas, ne lupaj!
Samo zbunjujes ljude!

Na svu srecu tu je @Grom koji to tako lijepo i kostruktivno razjasni, razlozi, obrazlozi, poslozi... :oops:

:D :D
danas

Post by danas »

danas wrote:
Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji.
procitaj bolan prije nego sto se zaletis da odgovoris po defaultu... valjda su cetnici i ustase najmanji neprijatelji 'onima' koji im daju svega 20% sanse da su oni oskrnavili mazar...
Grom iz vedra neba

Vodenjak wrote:
danas wrote: kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji :oops: :roll: i njima je alija najmanje smetao :oops:

Samo zbunjujes ljude!

Na svu srecu tu je @Grom koji to tako lijepo i kostruktivno razjasni, razlozi, obrazlozi, poslozi... :oops:

Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Vodenjak wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji. A koliko su ustase i cetnici voljeli Aliju govori i cinjenica da je na SRNI i HTV koristena sintagma "Alijina vojska", Alijini Srbi", Alija fundamenatlista, "Islamska deklaracija" itd. Al i mozda je bolje pogledati sudski proces Herce-Bosni i srpskom rukovodstvu u Hagu, pa vidjeti koliko isti "vole" Izetbegovica...

Samo zbunjujes ljude!

Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...
Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...
@Grome, definitivno nabavljam gromobran! :oops:
Grom iz vedra neba

Vodenjak wrote:
Vodenjak wrote: I zato, @Danas, ne lupaj!
Samo zbunjujes ljude!

Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...
Sta si rekao jel mozes ponovit?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Vodenjak wrote:
Grom iz vedra neba wrote: Pa ruku na srce, ta izjava: Da su nam cetnici i ustase najmanji neprijatelji, moze uci u antologiju ljudske gluposti, nakon barem 100.000 pobijenih, milion i po raseljenih, 22.000 silovanih, 1500 srusenih vjerskih objekata, ukratko nakon genocida vodjenog iz Zagreba i Beograda. Ali eto neka si nam ti iz Svedske tako duhovito obrazlozio ono sto sam ja htio reci...
:zzzz: :roll:
:run:
Grom iz vedra neba

Vodenjak wrote:
Vodenjak wrote: Covjek stvarno mora biti idiot, kao sto sam to vec gore rekao, da ne shvati ono sto je @Danas napisala...
:zzzz: :roll:
:run:
I kako je u Svedskoj? Imal vehabija? :D
Gnjuscic

Post by Gnjuscic »

A sta se to neko "iscudjava" kako aliji cetnici & ustase nisu nedragi.
Lik je cmizdrio nad sudbinom svoje kccccerke ( supertvrdo tsch ) dok su ga zarobili na erodromu, kad mu dlaka falila nije. O hiljadama tudjih kcerki i sinova nije brinuo, vec je njihove zivote trosio rasipnicki za svoje budalastine i fiks ideje.

Zar tudjmanin nije bio saveznik svog okupatora :-) ?
Grom iz vedra neba

Gnjuscic wrote:A sta se to neko "iscudjava" kako aliji cetnici & ustase nisu nedragi.
Lik je cmizdrio nad sudbinom svoje kccccerke ( supertvrdo tsch ) dok su ga zarobili na erodromu, kad mu dlaka falila nije. O hiljadama tudjih kcerki i sinova nije brinuo, vec je njihove zivote trosio rasipnicki za svoje budalastine i fiks ideje.

Zar tudjmanin nije bio saveznik svog okupatora :-) ?
Evo upravo vijest, u Visegradu ponovo oskrnavljeni mezari tek ukopanih ekshumiranih zrtava genocida, garant su to SDA-ovci uradili :-)
Larry3

Post by Larry3 »

danas wrote:
danas wrote: kao sto znamo -- cetnici i ustase su nam najmanji neprijatelji :oops: :roll: i njima je alija najmanje smetao :oops:
Zavisi kome "nama"? Mozda tebi nisu, meni jesu neprijatelji.
procitaj bolan prije nego sto se zaletis da odgovoris po defaultu... valjda su cetnici i ustase najmanji neprijatelji 'onima' koji im daju svega 20% sanse da su oni oskrnavili mazar...
Ma cetnici i ustase jesu najveci neprijatelji ali ipak mislim da je veca sansa da ce autonomas s bosnjackim imenom il neki bosnjacki komunjara ovo uradit jer cete i uje sad se drze svojijeh tvorevina. Mada nije iskljuceno.
Gnjuscic

Post by Gnjuscic »

" Komunjare " !? Kad se vec gruhamo kamenicama u glawu, necu ni ja da sjedim. A sta mislis na " balijandere " ? Ha !?

Zao mi je zbog skrnavljenja u Visegradu. A izetbegovicevog mi nije ni najmanje. Dok god je u mojim mozdanim celijama sadrzan zapis " Pa gdje ste vi, mi smo vas odavno ocekivali " ( Ilidza '90 ).
Post Reply