Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Topla voda

#26 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by Topla voda »

:D
bas me interesuje odgovor :lol:
cuj.. tatlane :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#27 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by ladyblue18 »

zenicaone wrote:
dobro - ovo sto kazes stoji al je to stvar licnog dozivljaja kao i ovo moje - ti ustvari po meni a nemora znaciti da sam ja u pravu - zelis nastaviti svjesno zivjeti u iluziji da je on bio fin sa tobom taj jedan period kolko vam je bilo fino zato sto je on stvarno fin bio a ne zato sto je sve to glumio samo da ti se uvuce u gace ili sta vec a da se onda u jednom momentu samop tek tako promjenio i postao druga osoba

to kao da ja mislim za neku recimo da je ona mene stvarno volila al eto omaklo joj se pa se opalila tatlane al to ne znaci da ona mene nije volila - ma ja licno objesim to macku o rep ( da ne budem prostiji :D )
:lol: :lol: :lol:
Nisi u pravu. :mrgreen:
Koje crno zivljene u iluziji nakon 3 godine. :mrgreen: Njega sam uzela samo za primjer, mogla sam bilo koga drugog, ali on mi je bio najprikladniji. :mrgreen:
Ja samo kazem da uspomene stvorene bilo u tom ili nekom drugom periodu pripadaju samo meni, drugoj strani ocigledno nista to nije znacilo, i da ja nemam namjeru da spaljujem nesto tako divno zbog nekoga tako...ne mogu naci pravu rijec. :mrgreen:

Lijepo se je sjetiti nekada bilo kojeg trenutka u zivotu a da ti je znacio, zadnje sto mi treba je da mislim kako se neko ponio prema meni, svakome na dusu ba. :mrgreen:
Za mene su uspomene jedno, a necija osobnost nesto drugo.

Btw nije mi se uvukao u gace. :oops: :mrgreen:
Topla voda

#28 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by Topla voda »

nije ovo tema o donjem vesu..ovo je ozbiljna tema..de se malo uozbiljite :lol:
ladyblue18

#29 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by ladyblue18 »

Topla voda wrote:nije ovo tema o donjem vesu..ovo je ozbiljna tema..de se malo uozbiljite :lol:
Nemoj mene kriviti. :mrgreen:
Topla voda

#30 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by Topla voda »

ma znas ove iz zenice...malo..malo pa o toj temi...valjda im zraka fali :D :lol:
ladyblue18

#31 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by ladyblue18 »

Topla voda wrote:ma znas ove iz zenice...malo..malo pa o toj temi...valjda im zraka fali :D :lol:
:lol: :lol: :lol: oplakah :mrgreen:
zenicaone

#32 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by zenicaone »

ladyblue18 wrote: :lol: :lol: :lol:
Nisi u pravu. :mrgreen:
Koje crno zivljene u iluziji nakon 3 godine. :mrgreen: Njega sam uzela samo za primjer, mogla sam bilo koga drugog, ali on mi je bio najprikladniji. :mrgreen:
Ja samo kazem da uspomene stvorene bilo u tom ili nekom drugom periodu pripadaju samo meni, drugoj strani ocigledno nista to nije znacilo, i da ja nemam namjeru da spaljujem nesto tako divno zbog nekoga tako...ne mogu naci pravu rijec. :mrgreen:

Lijepo se je sjetiti nekada bilo kojeg trenutka u zivotu a da ti je znacio, zadnje sto mi treba je da mislim kako se neko ponio prema meni, svakome na dusu ba. :mrgreen:
Za mene su uspomene jedno, a necija osobnost nesto drugo.

Btw nije mi se uvukao u gace. :oops: :mrgreen:
:-D nisam ni reko da sam upravu - nego da je to licni dozivljaj kako ti odlucis da ga sagledas i da iz moje perspetktive to izgleda tako kao da nastojis zadrzati tu iluziju i jos uvijek tako mislim - ti ocito ne vezes uspomene za osobu s kojom su te uspomene stvorene tako jako kao ja.

nisam ni rekao da ti se uvukao u gace vec da bi se uvukao u gace ili sta drugo vec - jer ne znam zasto ste prekinuli ali ovo sa gacama :D je najcesci razlog prekida pa sam ga izdvojio od drugih razloga. a razlog u sustini nije ni bitan za ovu pricu
zenicaone

#34 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by zenicaone »

Topla voda wrote:ma znas ove iz zenice...malo..malo pa o toj temi...valjda im zraka fali :D :lol:
vec vise od godinu - mozda godinu i po zivim i radim u sa a svaki vikend sam u ze i mogu ti reci da je vatduh puno cistiji u ze nego u sa

djaba sto nas mittal handri - u sa ljudi valjda autima nadoknade za dva mittala
ladyblue18

#35 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by ladyblue18 »

Da ti pravo kazem ne znam ni ja zasto me ostavio, to je ostala misterija za mene. :mrgreen:
No, nebitno... :mrgreen:

O cemu sad pricamo? O kvaliteti zraka? :mrgreen:
zenicaone

#36 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by zenicaone »

ladyblue18 wrote:Da ti pravo kazem ne znam ni ja zasto me ostavio, to je ostala misterija za mene. :mrgreen:
No, nebitno... :mrgreen:

O cemu sad pricamo? O kvaliteti zraka? :mrgreen:
mystery ? joj a ja sam mislio da sam ja majstor za izmisljanje razloga za prekid - :D :D :D :D :D dobar ej memo - sorry al ovo mi je bas funny bilo :-D

a evo ja u zenici ili smrdnici (tako sam cuo neke u sa da nas zovu - nije pretjerano inventivno al eto ) i potvrdjujem da je kvaliteta zraka na nivou , vrijeme povremeno oblacno , povremeno suncano , sparina malo pritisce al izdrzivo
vas esad kirlić :oops:
noise

#37 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by noise »

jasta ba neg ljubi, samo mora doc nova prava osoba i eto te odmah i ti ko nov, mada ima ljudi koji tesko to prelaze i sjebaju se dugo i traze nekog krivca u sebi u okolini i u svemu, zasto, zbog cega, ma milion pitanja mozes tad sebi postavit ali..... bolje se okrenut sebi i nastavit dalje jer 100% sam siguran da ce uvijek doc nova posle prekida,
nisam od onih koji misle da je samo jedna prava, sto bi nas narod reko sudjena, osoba sa kojom mozes, ima njih puno puno vise ali kad nadjes jednu i ako ti je sve dobro nemas potrebe da trazis drugu, ali kad to postane proslost sigurno ces naci drugu koja ce ti bit super i s kojom ces isto tako imat super trenutke i sve sto ti treba,
a sto se tice uspomena one su tu htjeli mi to ili ne, ne vjerujem da se mogu zaboravit trenutci iz proslih veza pogotovo duzih ali i onih kracih a do nas je kako cemo se postavit prema tim uspomenama, zavisno od nasih licnosti, dal ce nas sjebavat il cemo biti nostalgicni ili nam biti drago ili bilo koji drugi osjecaj koji moze to sjecanje uzrokovat.
zenicaein

#38 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by zenicaein »

tolko o profesionalnosti uprave saxa . ljudi me banovase - hajd nije problem posaljem upit sto niko ni habera - ono ko te je.. svakako si iz zenice a i mi smo svakako zajebani - ja bash. hajd napravim novi profil zenicavan i ne odem srat po forumu vec posaljem upit administratoru ZOOMU66 il tako nesto na private - de mi objasni i ode ja cao cao i gotovo. opet me banova ono lagano jesam zajeban nemoram ja tebi nista ni objasnjavati - vec cu te banovat zato sto ego tripujem i ovo je mjesto gdje sam ja konacno negdje neko i nesto ko i ostatak drustva vjerovatno
jedini razlog bi mogla biti moja izjava u sklopu jednog odgovora gdje sam malo slikovitije opisao jer je situacija zahtjevala tako tj rekao sam - nisam gay cak je to jedna od vrsta ljudi koje bih rado istrebio sa lica zemlje(druga su zidovi )al to nije tema nase danasnje emisije - danas cemo pricati o ronjenju :D

eh ako je to to - a opet neznam jel to to - jer se egotriperi nisu udostojili objasnit - zbog ovoga sam morao biti mozda bar opomenut (nisam od prijavljivanja nijednu opomenu dobio jos) pa onda ako vec serem ponovo onda me trajno banuj a ne odmah trajni ban ko te j..

a izjava ovog tipa i mnooogo gorih sam se na "politici" i "religiji" i jos ponegdje nacitao sijaset pa nikom nista isti postavljaci takvih izjava a znam ih i po nickovima (nek mi se jave ako treba i reci cu ih - ja cu odgovorit za razliku od admina i modova i itd egotripera)

plus mozemo se igrati i macke i misa pa da me stalno banujete a ja se stalno prijavljujem (evo vam i link gdje dnevno izadje po deset petnes gotovih email adresa sa passom i loginom koji se mogu koristit za te zajebancije http://warezshares.com/forum/BadSector- ... tml&st=900 - moras bit registrovan) al nismo djeca - tako da pozdravljam sve one normalne koje sam barem jednom nasmijao a i mene su mnogi nasmijali stotinu puta i ako mi ne dodje obrazlozenje ovoliko od men . pozz
luxferre

#39 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by luxferre »

Marmar wrote:Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!

Da li zaista postoji nešto ovako :?:

:run:
hah....pravi prevod s ruskog ide ovako : Tko izgori taj ne moze planut,tko ljubljase taj ljubavi nema

od nepravazidzenog...Sergeja Aleksandrovica Jesenjina :) :)

a dal postoji....to je on najbolje znao i rekao u mnogim svojim pjesmama...procithaj sta ako vec nisi...jesu malo depresivne :P Al.....zivot ide
Loulou

#40 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by Loulou »

Sodalive wrote:
hah....pravi prevod s ruskog ide ovako : Tko izgori taj ne moze planut,tko ljubljase taj ljubavi nema

a dal postoji....to je on najbolje znao i rekao u mnogim svojim pjesmama...procithaj sta ako vec nisi...jesu malo depresivne :P Al.....zivot ide
Evo "par" stvari:
Umoran, duševno bolestan, očajan, on katkad ustane, šeta, gleda kroz prozor u snježnu noć punu oblaka i magle, pa opet skrušeno sjeda, nastavlja pušenje, i trlja čelo. Rob utisaka i pretjeranih crnih uobrazilja, zlovoljan i utučen, ostaje tako do ponoći i do bezumne svjesti kada usplahireno počinje juriti hodnicima; onda kuca na vrata susjeda i moli da ih otvore i preklinje da ga puste unutra. Ali u mutnom sjaju dubokih i bešumnih hodnika nigdje nikog: ni žene, ni brata, ni prijatelja. Pred zamagljenom svijesti otvaraju se samo vrata najmljene grobnice. On juri u svoju sobu, razbacuje namještaj, pravi nered, i u užasu, opet siječe nožem vvene, zatim prebacuje u kutu sobe preko cjevi za parno grijanje uže od prtljage, navlači omču oko vrata i poslije ponoći izmedu noći 27. i 28. decembra 1925. izvršava trostruko samoubojstvo: presjecanjem vena, vješanjem i gorjenjem uz cijev za parno grijanje.

Pokopan je u Moskvi 30. decembra 1925. godine na Vaganjkovskom groblju.
Uz dužno poštovanje štovateljima lika i djela dotičnog velikana književnosti, ali... njega ovdje uzimat za ozbiljno, odn. na njega se "pozivat"???

piupiu reče - fatalizam na 16-u. Ja bih rekla fatalizam na n-tu... :roll:
luxferre

#41 Re: Ko je ljubio, taj ne ljubi više. Izgorjelog niko ne zapali!!

Post by luxferre »

Loulou wrote:
Sodalive wrote:

Evo "par" stvari:
Umoran, duševno bolestan, očajan, on katkad ustane, šeta, gleda kroz prozor u snježnu noć punu oblaka i magle, pa opet skrušeno sjeda, nastavlja pušenje, i trlja čelo. Rob utisaka i pretjeranih crnih uobrazilja, zlovoljan i utučen, ostaje tako do ponoći i do bezumne svjesti kada usplahireno počinje juriti hodnicima; onda kuca na vrata susjeda i moli da ih otvore i preklinje da ga puste unutra. Ali u mutnom sjaju dubokih i bešumnih hodnika nigdje nikog: ni žene, ni brata, ni prijatelja. Pred zamagljenom svijesti otvaraju se samo vrata najmljene grobnice. On juri u svoju sobu, razbacuje namještaj, pravi nered, i u užasu, opet siječe nožem vvene, zatim prebacuje u kutu sobe preko cjevi za parno grijanje uže od prtljage, navlači omču oko vrata i poslije ponoći izmedu noći 27. i 28. decembra 1925. izvršava trostruko samoubojstvo: presjecanjem vena, vješanjem i gorjenjem uz cijev za parno grijanje.

Pokopan je u Moskvi 30. decembra 1925. godine na Vaganjkovskom groblju.
Uz dužno poštovanje štovateljima lika i djela dotičnog velikana književnosti, ali... njega ovdje uzimat za ozbiljno, odn. na njega se "pozivat"???

piupiu reče - fatalizam na 16-u. Ja bih rekla fatalizam na n-tu... :roll:
ko je jos od velikana bio cista uma...:S
ja se ne pozivam na S.J-a.....to su njegovi stihovi iz jedne do pjesama, a to sto se malo pronalazim u njima moja je stvar
uglavnom si se faokusiranla na negativne konotacije zivota doticnoga
a ni sama neznas njegovu velicinu

uz douzno postovanje, ja bi reko kretenizam u 30 tim :D
Post Reply