Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fady_dila wrote:Ja sam svom dragom prisla prva gledala sam ga neko vrijeme , gledao me je ... ali nista ! i ja fino pridjem momku ... i evo vec 6 godina smo skupa , planiramo cio zivot provest tako ... nije uopce bitno ko je kome prvi prisao , veza ce ili funkcionisati ili ne , bez pobzira na to
Bona mozda je imo dobar razlog sto ti nije priso. De ti popricaj malo sa njim, mozda i danas nema hrabrosti da ti to kaze.
Ja uvijek prilazim, posto kad me zene vide nema sanse da mi pridju pa onda moram ja njima, uletim sa nekim supljakom ako utekne idem malo za njom dok bas ne budem siguran da nema vajde.
Ridjobrki wrote:
Ma prelomi to i nek ide u vraga! Ne moraš mu prilaziti i neku sada priču smišljati, samo ćeš se spetljati i ispasti paglu. Uhvati mu pogled i lagano pređi jezikom preko usana kružnim pokretom. Možeš onako malo i palacati jezikom pritom ali to je već stvar individualnih preferenci.
Hvala na savjetu, ako ovo sa palacanjem jezikom ne upali, stvarno ne znam sta bi drugo upalilo
hvala, ali mislim da cu preskociti ovaj dio sa usnama i jezikom
Fady_dila wrote:Ja sam svom dragom prisla prva gledala sam ga neko vrijeme , gledao me je ... ali nista ! i ja fino pridjem momku ... i evo vec 6 godina smo skupa , planiramo cio zivot provest tako ... nije uopce bitno ko je kome prvi prisao , veza ce ili funkcionisati ili ne , bez pobzira na to
zaista tako misliš ili samo trolaš?
ja sam njemu stvarno prisla prva i ni najmanje ne se ne kajem ide sve super , nije bauk prici prvi momku , samo ti treba trun hrabrosti
bravo sve pohvale za prilazak.
mene samo zanima sa koje strane si mu prišla, mozda u tom grmu leži zec?
ne,nisam iskusna , samo sam hrabra i naucila sam puno iz ove veze tako da sam si dala tu slobodu da kazem poneku stvar o vezama .) p.s. ne zovem se Fadila
Sjedila s jednom drugaricom u Escobaru, i u nju stvarno zuri momak.
Neprijatno je njoj jer on baš što se ono kaže "zino". Kad će nakon nekog vremena ona njemu rezignirano "Šta si bleno?"
MedenoSrce wrote:Sjedila s jednom drugaricom u Escobaru, i u nju stvarno zuri momak.
Neprijatno je njoj jer on baš što se ono kaže "zino". Kad će nakon nekog vremena ona njemu rezignirano "Šta si bleno?"
MedenoSrce wrote:Sjedila s jednom drugaricom u Escobaru, i u nju stvarno zuri momak.
Kaže on njoj sav zbunjen, "Gledam utakmicu bnb"
Naime, TV je bio tačno iznad njene glave.
Toliko o šmekanju.
Izvini se drugarici u moje ime, ali Arsenal je Arsenal.