da ti znaš koje je bogatstvo unuce imatBlack swan wrote:hah zavisi... ako je prvi post na zanimljivoj temi...Logovan wrote:Ima li ko da stavlja na foe listu, ali ipak čita njihove postove?
ili greškom kad se citira nečiji post pa slučajno vidiš
Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
- muha_sa
#101 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#102 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
ne širi neistine.Gojeni H wrote:[
Tvrdokorna komunjara, poricatelj realnosti - da, ali i jedini ideoloski protivnik s kojim se vrijedilo svadjati do iznemoglosti.
Banov'o ga Chmoljo cini mi se. A @nosara, onakav kakav jeste ne bi sebi dozvolio mijenjanje nickova i ostalih modernih forumskih igrarija ... za zivot.
I kako covjeka ne respektovati?
čovjeka jednostavno nema. ne dolazi na forum. niti je otjeran, niti je banovan.
- muha_sa
#103 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
crveno a fula 
-
Fudo387
#104 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Rek’o mu Alfonso zvalje razvalit’ i nosara ga k’o pravi skojevac, nabr’o.Chmoljo wrote:ne širi neistine.Gojeni H wrote:[
Tvrdokorna komunjara, poricatelj realnosti - da, ali i jedini ideoloski protivnik s kojim se vrijedilo svadjati do iznemoglosti.
Banov'o ga Chmoljo cini mi se. A @nosara, onakav kakav jeste ne bi sebi dozvolio mijenjanje nickova i ostalih modernih forumskih igrarija ... za zivot.
Skupa sa drugaricom Sabinom najbolji tandem na ovom forumu. Nosara jarane ako citas, vrati se, sve ti je oprosteno.
Alfonso o’so vani, nema kad da te trazi, zauzet je asimilacijom.
- animals
#105 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Mozda je umro..Chmoljo wrote:ne širi neistine.Gojeni H wrote:[
- animals
#106 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Sabina skojevka..Fudo387 wrote:Rek’o mu Alfonso zvalje razvalit’ i nosara ga k’o pravi skojevac, nabr’o.Chmoljo wrote:ne širi neistine.Gojeni H wrote:[
čovjeka jednostavno nema. ne dolazi na forum. niti je otjeran, niti je banovan.![]()
Skupa sa drugaricom Sabinom najbolji tandem na ovom forumu. Nosara jarane ako citas, vrati se, sve ti je oprosteno.
Alfonso o’so vani, nema kad da te trazi, zauzet je asimilacijom.
prijavljuje sve redom. ko prava..
- animals
#107 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Ti si barem bio na listi..Connaisseur Karlin wrote:dječak sa šibicama wrote:Ljubav aha je ovako malo blesasta, ali za razliku od mnogih, dobra osoba. Iako me nogirala sa FB liste prijatelja
Puno su gori slatkorjecivi supci.
mene nije ni prihvatila za prijatelja..
-
Korisničkoime
#108 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Kod nas u Francuskoj hahahahahahahahaahah al se ismija mati draga, hahaahahahahah.MOSALJOZE wrote:Havana 2-3 stana pa čojk ima,a muha onakvu kavanu drži i nikad cenera u džepu![]()
Kod nas u francuskoj
Bjelave
Šteta što ne mogu neki moderatori na foe
Bjelave nije za foe on je za njege kakve, pomoci, gdje god ide sta god radi prividja mu se Zeljo i penali.
Inace ima haman plaho tih "neprijatelja" kad se radi o fudbalu ono nesto u fazonu nece meni prljavi Katalonac solit pamet ili ta onaj fasista iz Madrida zna ili ma bjez ba kad su ovi iz Londona bili ljudi. Da me jebes ne znam od kud toliko Madidjani i Katalonci kod nas u Bosni a ima i Engleza poprilicno al hajd kad celjad nisu bijesna ni kuca nije tjesna.
- Gojeni H
#109 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Izvini, Chmoljo desni bubregu. A i rekao sam meSecini.Chmoljo wrote:ne širi neistine.Gojeni H wrote:[
-
Nadzorna_ploca
#110 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Ima li neko da lendrica stavlja na listu ili ga niko ne sljivi?
- studiorum_tuzlaensis
#111 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
vjesalica
KB9
dva najveća smora u galaksiji.
KB9
dva najveća smora u galaksiji.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#112 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
niko ne upamti to tebsečini, a ja ispa'nem klimakterična babarogaGojeni H wrote:
Izvini, Chmoljo desni bubregu. A i rekao sam meSecini.
- JThomas
#113 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
vala nikad niko. uvijek je bolje znati sa kim sve dijeliš planetu nego se zavaravati... 
- Gojeni H
#114 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Chmoljo wrote:niko ne upamti to tebsečini, a ja ispa'nem klimakterična babarogaGojeni H wrote:
Izvini, Chmoljo desni bubregu. A i rekao sam meSecini.
-
sumirprimus
#115 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
meni kad dopizdite ja zaradim ban i odmorim od sviju.
-
Bodkin
#116 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
sumirprimus wrote:meni kad dopizdite ja zaradim ban i odmorim od sviju.
-
realna do boli
#117 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
Meni kada dodze zlo od nekih komentara, pozelim da izbrisem profil..odem na "profil" i ne znam se odjaviti t.j. izbrisati zauvijek, pa se vracam i vracam, ponovo sa komenratima..kako da sam sebe stavim na ovu listu.
-
The BEN10
#118 Re: Ko je Kome na Neprijatelj [Foe] Listi?
spreca wrote:nikog nemam u dusmanima...onda kakav je smisao pisanja na forumu ako nevidis sta budale pisu