Ko je Dane Cankovic

SnezanaM

#26 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by SnezanaM »

zlatiborka wrote:Primjecujem da je u 2-3 zadnja dana se pojavilo nekoliko tema koje u naslovu imaju rijec GOVNO.

Vrijeme je da GOVNA pocistimo jer ce nas ugusiti, slazete li se? Kako, to neka kazu pametniji od mene.

@Bosram me je zadivio svojim komentarima i recenim veoma lucidnim recenicama i JAKIM rijecima!

Nema vise cici-mici i uvijenim kulturnim frazama! Treba razdrmati ovu zabokrecinu od politike i reci svima sto im pripada, pocecemo ovdje na forumu a nastavljamo na ulici!

Zivili!
Draga, u Grckoj su mladi sve razdrmali, ali nisu pisali po forumima prije toga sta trebaju i sta ce raditi.
Vec su prvo izasli na ulice, a poslije pisali po forumima :wink:
nuernberg

#27 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by nuernberg »

Vodenjak wrote:
Urade li to, taj se idiot moze uciniti samo vise vaznim nego sto u stvari jeste!

Da u pravu si....
Prozor

#28 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Prozor »

cankovica treba svezati za kakav stub na potocarskom mezarju i ostaviti samog cijele noci, i ujutro doci po njega
SnezanaM

#29 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by SnezanaM »

Prozor wrote:cankovica treba svezati za kakav stub na potocarskom mezarju i ostaviti samog cijele noci, i ujutro doci po njega
Treba ga svezati tamo gdje noc traje par mjeseci, pa ujutru doci po njega :D
Vares City

#30 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Vares City »

Vodenjak wrote:
sodom wrote:
ZZZlica wrote:Predsjednik Srbskog (nije greška) narodnog pokreta /SNP/ "Izbor je naš"
Ličanin
tenke :roll:
Moze da se fura na Latasa... :D
Greska momcadijo...
Slavni bradonjica je, na zalost, iz Sanskog Mosta!
E rodane,jebo ga lipo dan,bolje da je kuruze posijo,et :mrgreen:
Vares City

#31 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Vares City »

Prozor wrote:cankovica treba svezati za kakav stub na potocarskom mezarju i ostaviti samog cijele noci, i ujutro doci po njega
Jel' mislis na one iz Jagomira,ljude u bijelom? :mrgreen:
Fair Life

#32 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Fair Life »

Vodenjak wrote:
nuernberg wrote:Jeli dane cane... iz Bosne ili hrvatske to je pitanje????
Sanski Most je u BiH.
Jos uvijek... :wink:
Rodila ga majka...
zavrzlama

#33 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by zavrzlama »

Tipovi ala Cankovic su obicno u miru "koljaci na cekanju" koji se bave odrzavanjem cetnicke ideologije i glume moralne gromade nekog napacenog i zabranjenog srpskog ustanka.... a u ratu se obicno pretvaraju u najvece zlocince i postaju vrsioci visokih politickih funkcija...sve ono sto Dodik misli ovaj cetnik javno govori...cankovic je zaduzen da sutra desavanje naroda svali na svoja pleca da bi Dodik mogao zadrzati legitimitet i kredibilitet kod MZ..i to je to..
Orbini

#34 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Orbini »

Dane jeste cetnik, kreten, smrad,.... ali za Bosnjake je pozitivnija pojava od cetnika u kravati sto formalni izjavljuju da su u BiH, a znamo sta i kao rade i cemu teze.
Dane bar otvoreno i javno kaze st amisli i djeluje u tom pravcu. Naravno da se ne slazem sa njegovim politickim idejama i zagovaranjima, ali ovaj tip bar otvoreno radi ono sto vecina tamo zeli a ne smije javno. Dane je ogledalo srpske politike u BiH, nas problem je sto odljucuju oni kojhi sanjaju isto, a idu na shebavanje zemlje i d ace vrijeme samo od sebe narpaviti samostalnu RS i sl.
Ta se ideologija moze slomiti samo ako se suoci sa realnoscu, a to je da pokusaju tehnicki izvesti nezavisnu RS sto je nemoguce.

Ovako politikom suti i muti ne idu nikuda, ali smo i mi ostali zakoceni. Dane je pored svih epiteta opet neko ko javno govori i radi, kako misli, te se mozemo samo nadato da ce njegov pokret biti masovniji i dovesti njihovu skupstinu pred svrsen cin. Za sada okuplja propale studente, penzionere i ine luzere na svojim mitinzima. Ostatak populacije ga podrzava u interesima i zeljama ali misli da je bolje igrati politikom suti i muti.
Sto znaci da je Danetova opcija bolja za nas i za njih.

Dane najbolje moze srusiti ideju nezavisne RS jer je moze dovesti pred svrsen cin. A kada je dovede, kada se ispostavi cjena toga, tada ideja moze biti pokopana. Ovako tinja i shebava sve nas.

Da ne ispadne da ga branim, on jete cetnicina i smrad, ali za nas je bolje da izbije u vrh politike tamo.

Zato, go Dane go,...
zlatiborka

#35 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by zlatiborka »

zavrzlama wrote:Tipovi ala Cankovic su obicno u miru "koljaci na cekanju" koji se bave odrzavanjem cetnicke ideologije i glume moralne gromade nekog napacenog i zabranjenog srpskog ustanka.... a u ratu se obicno pretvaraju u najvece zlocince i postaju vrsioci visokih politickih funkcija...sve ono sto Dodik misli ovaj cetnik javno govori...cankovic je zaduzen da sutra desavanje naroda svali na svoja pleca da bi Dodik mogao zadrzati legitimitet i kredibilitet kod MZ..i to je to..
:thumbup: :thumbup:

Dobro si rekao, tip je Dodin GLASNOGOVORNIK, prije par postova sam prostackim rijecima rekla isto!

tu je na "cekanju" da uvijek zavrsi i rekne misli svoga vodje koji ne SMIIJE da iskenja do kraja , (ostane jos govana u guzi) i jer vodja ne SMIJE JAVNO da zavrsi i rekne sta misli! Jer bi bika iz Laktasa vec davno sklonili ovi iz MZ!

Vodja je je u velikim govnima, nadam se da i cijela BiH i MZ znaju za ovaj fenomen, da VODJA ima glasnogovonika tj. tipa koji ce lajati u javnosti a potajnano iste te grozote pricati ljudima po RS. Za takve to nisu grozote kao za nas, za njih je to vjekovni srpski san koji se oni spremaju ostvariti.

Na njega jako moramo paziti, jer dok mi ovdje seruckamo po forumu, tip imbecil hoda po RS i huska narod obicni, kojima vecim dijelom nije vise do ratovanja, da otkopaju zakopano oruzje i da ostvare vjekovni SRPSKI SAN!

Srpski san kojeg svi znamo, barem koji ovdje diskutijemo, nije nestao vec se pokusava probuditi i krenuti ponovo u rat.

Zato svi otvorimo oci i budimo oprezni, jer nazalost,

rata opet moze biti....
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#36 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by dr.gog »

Odgovori li iko na pitanje iz teme :) Osim sveopšte zgroženosti...
zlatiborka

#37 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by zlatiborka »

dr.gog wrote:Odgovori li iko na pitanje iz teme :) Osim sveopšte zgroženosti...
Odgovori su u svim predhodnim postovima,

jer govno je govnvo i uzasno smrdi, to je isprdak Mileta Dodika koji laje i kenja okolo.

Nego, kako da mu stanemo u kraj i sta da radimo?

Sta mi jos trerbamo da znamo o tom liku osim onoga kako se prikazuje, ima li nekih skrivenih psiholoskih osobina koje opravdavaju njegove javne nastupe (privatni me ne interesuju).

Covjek nije samo onakav kakav bi zelio biti, vec covjek svoj pravi karakter pokazuje upravo svojim JAVNIM nastupom i ponasanjem medju drugim ljudima.

To je kraj i pocetak price.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#38 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by dr.gog »

:-)
Mezzo-x

#39 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Mezzo-x »

8-)
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:32, edited 1 time in total.
iggy_man

#40 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by iggy_man »

Dane je čovjek patriota i govori ono što je meni mrsko tipkati...večeras :D
iggy_man

#41 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by iggy_man »

zlatiborka wrote:
dr.gog wrote:Odgovori li iko na pitanje iz teme :) Osim sveopšte zgroženosti...
Odgovori su u svim predhodnim postovima,

jer govno je govnvo i uzasno smrdi, to je isprdak Mileta Dodika koji laje i kenja okolo.

Nego, kako da mu stanemo u kraj i sta da radimo?

Sta mi jos trerbamo da znamo o tom liku osim onoga kako se prikazuje, ima li nekih skrivenih psiholoskih osobina koje opravdavaju njegove javne nastupe (privatni me ne interesuju).

Covjek nije samo onakav kakav bi zelio biti, vec covjek svoj pravi karakter pokazuje upravo svojim JAVNIM nastupom i ponasanjem medju drugim ljudima.

To je kraj i pocetak price.
O MY GOD :D

FREE REPUBLIC OF SRPSKA NOW!!! :D
Mezzo-x

#42 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Mezzo-x »

8-)
Mezzo-x

#43 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Mezzo-x »

8-)
iggy_man

#44 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by iggy_man »

Marmelan wrote:
iggy_man wrote:Dane je čovjek patriota i govori ono što je meni mrsko tipkati...večeras :D
Ako je patriota, sto onda ne prdi po Hrvatskoj kod svoje kuce ?
Je li čovjek gradjanin BiH ili nije? :D
Mislim da ima više prava da progovori o bilo čemu od nekoga rodjenog u Alžiru :D
Zar nije tako :D
Demoktatija ovo-ono :D
Mezzo-x

#45 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by Mezzo-x »

8-)
Last edited by Mezzo-x on 27/01/2012 03:31, edited 1 time in total.
njonjica

#46 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by njonjica »

iggy_man wrote: Je li čovjek gradjanin BiH ili nije? :D
Mislim da ima više prava da progovori o bilo čemu od nekoga rodjenog u Alžiru :D

Ma jasta.....i gdje god stigne verbalno kaki-iz cistog patrotizma.

Hebala vas demokracija vise :x
iggy_man

#47 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by iggy_man »

Pa gledaj Dane, ja i još cca 90% Srba iz RS-a imamo slična gledišta o budućnosti RS-a (kao boljeg dijela BiH :D ) a tebe ostavljamo sa "Alžirskom grupom" da gradite...hmm...europske vrijednosti :D

:oops: kisses and hugs from RS :D
iggy_man

#48 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by iggy_man »

njonjica wrote:
iggy_man wrote: Je li čovjek gradjanin BiH ili nije? :D

Ma jasta.....i gdje god stigne verbalno kaki-iz cistog patrotizma.

Hebala vas demokracija vise :x
Pa sloboda govora, prijatelju moj demokratski :D ..sloboda govora
njonjica

#49 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by njonjica »

iggy_man wrote:
Pa sloboda govora, prijatelju moj demokratski :D ..sloboda govora
E ako je ono govor onda sam ja ET....ono je kako rekoh, verbalno kakanje (iliti s*anje da se pravilnije izrazim).
gradska toplana

#50 Re: Ko je Dane Cankovic

Post by gradska toplana »

@iggy,
starac smanji dozivljaje jer odbrojavanje je pocelo :thumbup: .
:bih:
Post Reply