Ko je Dane Cankovic
- nuernberg
#1 Ko je Dane Cankovic
Ko je taj debil.....
Odakle dolazi???
Njegovo lice za mene je velika provokacija.
Odakle dolazi???
Njegovo lice za mene je velika provokacija.
- SiSaJuMe
#2 Re: Ko je Dane Cankovic
To ti je jedan UHLJUP koji nezasluzuje spomena ni prostora na ovom forumu,.
- ZZZlica
#3 Re: Ko je Dane Cankovic
Predsjednik Srbskog (nije greška) narodnog pokreta /SNP/ "Izbor je naš"
Ličanin
tenke
Ličanin
tenke
-
Bosram
#4 Re: Ko je Dane Cankovic
Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
-
eddina
#5 Re: Ko je Dane Cankovic
Bosram wrote:Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
- KemooSA
#6 Re: Ko je Dane Cankovic
U rjecniku pored rijeci supak u zagradi stoji njegovo ime...
-
mmostar
#7 Re: Ko je Dane Cankovic
Ima li ovdje moderatora?"Ostatak smeća koje je ispalo iz traktora",ako ovo nije govor mržnje šta je onda.Strašno.FujBosram wrote:Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
- nuernberg
#8 Re: Ko je Dane Cankovic
ako je iz Hrvatske sta on radi u Bosni?? kakve on uopste ima veze sa Bosnom??
Jeli ima uopce vizu?? radnu ili turisticku... govor mrznje koji on siri,kada bi ja sirio po njemackoj bio bi izbacen!!!
Da li je nekim divljim putem dobio Bosansko drzavljanstvo???
to bi trebalo da se pokrene istraga od SIPE ili bilo koga....
Jeli ima uopce vizu?? radnu ili turisticku... govor mrznje koji on siri,kada bi ja sirio po njemackoj bio bi izbacen!!!
-
mmostar
#9 Re: Ko je Dane Cankovic
E to je već neka druga priča,uostalom kakve veze ima pola sadašnjeg Sarajeva sa Bosnom?Sandžak,Kosovo....nuernberg wrote:ako je iz Hrvatske sta on radi u Bosni?? kakve on uopste ima veze sa Bosnom??
Last edited by mmostar on 06/03/2009 18:52, edited 1 time in total.
-
Bosram
#10 Re: Ko je Dane Cankovic
Ja zelim reci i potvrditi da su izmanipulisani Hrvatski Srbi tragediju svoje naivnosti i Miloseviceve Slobofilske sludjenosti platili progonom iz Hrvatske koja je zavrsen Olujom nakon sto su pobunom zeljeli oteti 30% Hrvatske drzave.Legalni izabrani politicki lider Hrvatskih Srba tadasnjin psihijata dr.Jovan Raskovic je rakoa davne 1990 da su Srbi lud narod i umro je sa tom izrecenom izjavom a tada je bio legitimni predstavnik izabranih Srba u Hrvatskoj.Svoju ludost i poslusnost Beograda platili su gubitkom Hrvatske, medju njima je ogroman broj ljudi nevin ali su vecinom podrzavali zov Beograda na liniju nove srboslavije po Seletovim granicama Karlovac- Karlobag -Virovitica.Tragediju Srpskog naroda su platili sami Hrvatski Srbi na nacin kakav je zavrsio 1995 Hrvatskim legitimnim odgovorom na paradrzavu napravljenu ratom oruzjem i pobunom pracenu zlocinima zbog kojih Hrvatska sa punim pravom tuzi agresorsko genocidnu Srbiju a koaja je stajala iza svog zla .Cankovic jeste smece koje je ispalo iz traktora u BiH da smrdi kada got otvori usta a ti ako ga stitis mostarc onda ti prija njegov miris koji nama smrdi u BiH jer priziva nove nesrece svom istom narodu koji danas zivi u BiH a koji je tragicno zavrsio svoju sudbinu iz protjerane Hrvatske a kao odgovor velikosrpskoj hegemoniji.Deyton je spasio BH Srbe, sludjene Dabicevce da ne dozive istu sudbinu kada su bili u rasulu. Sto ne znaci da nece dozivjeti ako nastave slijepo svrsavati prateci Micka Laktasenka koji ide po Dabicevim stopama guranja prstiju u oci svima i ruseci nasu domovinu BiH.mmostar wrote:Ima li ovdje moderatora?"Ostatak smeća koje je ispalo iz traktora",ako ovo nije govor mržnje šta je onda.Strašno.FujBosram wrote:Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
-
mmostar
#11 Re: Ko je Dane Cankovic
Ne branim ja nikoga,samo kažem da se treba voditi računa o tome da se izbjegnu pridjevi,irazi,poređenja ... u kojima ima mržnje.Ono u prošlom tvom postu je složio se ti sa mnom ili ne "posao" za moderatora , administratora ili koga većBosram wrote:Ja zelim reci i potvrditi da su izmanipulisani Hrvatski Srbi tragediju svoje naivnosti i Miloseviceve Slobofilske sludjenosti platili progonom iz Hrvatske koja je zavrsen Olujom nakon sto su pobunom zeljeli oteti 30% Hrvatske drzave.Legalni izabrani politicki lider Hrvatskih Srba tadasnjin psihijata dr.Jovan Raskovic je rakoa davne 1990 da su Srbi lud narod i umro je sa tom izrecenom izjavom a tada je bio legitimni predstavnik izabranih Srba u Hrvatskoj.Svoju ludost i poslusnost Beograda platili su gubitkom Hrvatske, medju njima je ogroman broj ljudi nevin ali su vecinom podrzavali zov Beograda na liniju nove srboslavije po Seletovim granicama Karlovac- Karlobag -Virovitica.Tragediju Srpskog naroda su platili sami Hrvatski Srbi na nacin kakav je zavrsio 1995 Hrvatskim legitimnim odgovorom na paradrzavu napravljenu ratom oruzjem i pobunom pracenu zlocinima zbog kojih Hrvatska sa punim pravom tuzi agresorsko genocidnu Srbiju a koaja je stajala iza svog zla .Cankovic jeste smece koje je ispalo iz traktora u BiH da smrdi kada got otvori usta a ti ako ga stitis mostarc onda ti prija njegov miris koji nama smrdi u BiH jer priziva nove nesrece svom istom narodu koji danas zivi u BiH a koji je tragicno zavrsio svoju sudbinu iz protjerane Hrvatske a kao odgovor velikosrpskoj hegemoniji.Deyton je spasio BH Srbe, sludjene Dabicevce da ne dozive istu sudbinu kada su bili u rasulu. Sto ne znaci da nece dozivjeti ako nastave slijepo svrsavati prateci Micka Laktasenka koji ide po Dabicevim stopama guranja prstiju u oci svima i ruseci nasu domovinu BiH.mmostar wrote:Ima li ovdje moderatora?"Ostatak smeća koje je ispalo iz traktora",ako ovo nije govor mržnje šta je onda.Strašno.FujBosram wrote:Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
-
Bosram
#12 Re: Ko je Dane Cankovic
Zemljace ja nemam nista protiv srpskog naroda u BIH ali imam problema tolerisanja zloupotebe koju izbjeglica Cankovic zloupotrebljava u drzavi BiH protiv iste, cijim izjavam i postupcim poziva na rusenje i unistavanje njene drzavnosti.U demokratskoj i pravnooj drzavi isti bi bio iza resetaka ili izgudi pravo na boravak u njoj.Moja tvrdnj za njega stoji a ti nemoj da se povodis istom politikom dusebriznistva zastite krimo naeofasista poput Micka koji se krije iza ugrozenosti svog naroda pokrivajuci svoj kriminal i izjavama kojima vrijedza njbrojniji narod zrve genocidne politike Dabica kojeg slavi i cuva.Ta ista politika trazi glavu zamjenika SIPE Dragana Lukaca sto je pokrenuo istrazne radnje kradje novca gradjana BiH.Ovdje se pokusava zamjena teza zastititi kriminalce,neprijatelji i huskaci na nove sukobe cijci je Cankovic glasnogovorink i nosilac .
Last edited by Bosram on 07/03/2009 01:26, edited 1 time in total.
-
kv99
#13 Re: Ko je Dane Cankovic
Zbog cega je govor mrznje nazivati smecem fasistu koji zagovara " citava Bosna i Hercegovina ce da bude srpska " i kojem je posao da siri mrznju i poziva na sukobe i unistenje drzave u kojoj nije ni rodzen ? Mozda nije dosao na traktoru , mozda je dosao u mercedesu ili tenku ali smece je smece... ja znam da ti impliciras da ga mi smatramo smecem jer je srbin ali nije zbog toga...on je smece jer je otpadak iz fasistickog legla zvanog krkanova strahovlada.mmostar wrote:Ima li ovdje moderatora?"Ostatak smeća koje je ispalo iz traktora",ako ovo nije govor mržnje šta je onda.Strašno.FujBosram wrote:Dane je Cnkovic izbjeglica iz Hrvatske i ostatak smeca koje je ispalo iz traktora na putu Olujskog bjezanja 1995 je glasnogovornik genocidne ulice i vlasti koja prica ustima genocidasa o zeljamai planovima koje oficijelna vlast nemoze zvanicno govoriti.On je tu da podgrijava bosanski lonac i olicje isfrustrirane politike koja ih sve vodi u sunovrat.
- sodom
#14 Re: Ko je Dane Cankovic
Moze da se fura na Latasa...ZZZlica wrote:Predsjednik Srbskog (nije greška) narodnog pokreta /SNP/ "Izbor je naš"
Ličanin
tenke
- Vodenjak
#15 Re: Ko je Dane Cankovic
Greska momcadijo...sodom wrote:Moze da se fura na Latasa...ZZZlica wrote:Predsjednik Srbskog (nije greška) narodnog pokreta /SNP/ "Izbor je naš"
Ličanin
tenke
Slavni bradonjica je, na zalost, iz Sanskog Mosta!
- Jazz_Junkie
#16 Re: Ko je Dane Cankovic
Jel´ to onaj sa zenskastim glasom? Da nije mozda female-to-male transseksualac?
- Vodenjak
#17 Re: Ko je Dane Cankovic
Srecom, to - ne znam!Jazz_Junkie wrote:Jel´ to onaj sa zenskastim glasom? Da nije mozda female-to-male transseksualac?
- Mahalac
#18 Re: Ko je Dane Cankovic
Nazalost ta fekalija je nasa realnost i sve vise mislim da se odgadjanjem suocavanju s realnoscu sve vise gubimo.
Trenutak je da nema dalje, jer ovo sve normalan covjek ne moze podnjeti. Da covjek nije svojim ocima vidio i prezivio rat jos bi i povjerovao svim lazima i smradom kojim nas svakodnevno bombardiraju i sto je najgoree bez imalo stida.
Tu se jednom treba stati na loptu i odluciti, ja dja, ja bu....nema dalje niti ce ikad biti dalje, ovako.
Trenutak je da nema dalje, jer ovo sve normalan covjek ne moze podnjeti. Da covjek nije svojim ocima vidio i prezivio rat jos bi i povjerovao svim lazima i smradom kojim nas svakodnevno bombardiraju i sto je najgoree bez imalo stida.
Tu se jednom treba stati na loptu i odluciti, ja dja, ja bu....nema dalje niti ce ikad biti dalje, ovako.
- zlatiborka
#19 Re: Ko je Dane Cankovic
Ma jok, taj iskenja ono sto Mile ne smije jer puno smrdi. Zato je i napravio neku NVO, tu se lakse kenja, MZ prati Dodu dok u isto vrijeme ovaj Milin supak kenja li kenja......sto je zadatak supka......Vodenjak wrote:Srecom, to - ne znam!Jazz_Junkie wrote:Jel´ to onaj sa zenskastim glasom? Da nije mozda female-to-male transseksualac?
- Jazz_Junkie
#20 Re: Ko je Dane Cankovic
Ma ne stidi se. Svi mi znamo da je p***a.Vodenjak wrote:Srecom, to - ne znam!Jazz_Junkie wrote:Jel´ to onaj sa zenskastim glasom? Da nije mozda female-to-male transseksualac?
- zlatiborka
#21 Re: Ko je Dane Cankovic
Primjecujem da je u 2-3 zadnja dana se pojavilo nekoliko tema koje u naslovu imaju rijec GOVNO.
Vrijeme je da GOVNA pocistimo jer ce nas ugusiti, slazete li se? Kako, to neka kazu pametniji od mene.
@Bosram me je zadivio svojim komentarima i recenim veoma lucidnim recenicama i JAKIM rijecima!
Nema vise cici-mici i uvijenim kulturnim frazama! Treba razdrmati ovu zabokrecinu od politike i reci svima sto im pripada, pocecemo ovdje na forumu a nastavljamo na ulici!
Zivili!
Vrijeme je da GOVNA pocistimo jer ce nas ugusiti, slazete li se? Kako, to neka kazu pametniji od mene.
@Bosram me je zadivio svojim komentarima i recenim veoma lucidnim recenicama i JAKIM rijecima!
Nema vise cici-mici i uvijenim kulturnim frazama! Treba razdrmati ovu zabokrecinu od politike i reci svima sto im pripada, pocecemo ovdje na forumu a nastavljamo na ulici!
Zivili!
- nuernberg
#22 Re: Ko je Dane Cankovic
Jeli dane cane... iz Bosne ili hrvatske to je pitanje????
- Vodenjak
#23 Re: Ko je Dane Cankovic
Sanski Most je u BiH.nuernberg wrote:Jeli dane cane... iz Bosne ili hrvatske to je pitanje????
Jos uvijek...
- nuernberg
#24 Re: Ko je Dane Cankovic
Vodenjak wrote:Sanski Most je u BiH.nuernberg wrote:Jeli dane cane... iz Bosne ili hrvatske to je pitanje????
Jos uvijek...
Treba medije u Bosni ,znaci sve pro Bosanske medije pozvati na javni linc dane cankovica
- Vodenjak
#25 Re: Ko je Dane Cankovic
Urade li to, taj se idiot moze uciniti samo vise vaznim nego sto u stvari jeste!nuernberg wrote:Vodenjak wrote:Sanski Most je u BiH.nuernberg wrote:Jeli dane cane... iz Bosne ili hrvatske to je pitanje????
Jos uvijek...ok ok neko napisa gore da je iz HR
Treba medije u Bosni ,znaci sve pro Bosanske medije pozvati na javni linc dane cankovica