Slažem se.Neko će iskoristiti Božu za svoje ciljeve, boli njih briga za Božine ciljeve.I to što on traži je ništa u poređenju šta nudi.greatful_and_dead wrote:
Ne mogu ja ni jednogDamir me smori sa onim svojim zavrtanjem glasa, a kod Bože mi jednostavno nešto fali, nekako imam osjećaj da je usiljen. Znam, svi mi kažu da nisam normalan, da to iz njega "teče", al džaba, jednostavno mi ne leži.
Složio bih se i da su šatro menađeri i razni mešetari počeli od njega praviti katrikaturu koja ljudima ide na živce.
To što je gay(ili nije) me apsolutno ne zanima, kao što me ne bi zanimalo i da je straight, bi, trans, bla bla... Mislim da se od toga pravi puno veća fama, nego što je to stvarno bitno. Nije apsolutno potrebno toliko ga braniti i praviti žrtvu neku od njega, kod nas ljudi svakako seru po "zvijezdama", tako da mu ne seru što je feminiziran, gay ili šta već, srali bi mu za nešto drugo.
A i meni je zvučao usiljeno na početku ali što se više sluša, više ''liježe'', tj.nekako se navikneš na njegov glas, dok recimo na neke glasove se ni naopako ne mogu navići, ni pokušati.