eh evo mala su slova hm!!!!jaba wrote:Sad ozbiljno. Najvaznije je kod sexa je da se parovi usklade upoznaju jedno drugo nihove navike, zelje i mastanja. Nije isto sexat se na brzake sa jednom osobom koju si upoznao prije pola sata i sa osobom sa kojom si godinu dana zajedno(To je iz iskustva).Djevojke znaju muskarca napalit nekim pokretom ili pogledom da on ima osjecaj da je na sedmome nebu. Eto imas svoj odgovor hajdi molim te makni taj CAPS LOCKJANNINA wrote:EH..NEDAVNO SAM BILA SA JEDNIM KOLEGOM.I BEZZE PRICALI SMO O SVEMU A NAJVISE O NJEGOVIM VEZAM..DOSLO DO TEME..KAKO JE IMAO JEDNU DJEVOJKU...I KAKO MU NIJE VALJALA! U SEXU !!! HEEE??????????![]()
![]()
![]()
![]()
DAJ RECI TE STA VAMA MUSKARCIMA ZNACI KAD JE CURA DOBRA U KREVETU A KAD NIJE???
STA OCEKUJETE???![]()
KO JE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
JANNINA
#51 Re: KO JE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
-
JANNINA
#52 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
pa sta sad u cemu je problem'??mIRCerka wrote:da i ovo rascistimo jednom za sva vremenaJANNINA wrote: i jos nesto nemoras da odg naovu temu ako ti je gluoa ili dosadna sta je vec u pitanju ok???!!!http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.htmlRad administratora i moderatora:
* administrator/moderator ima pravo pobrisati svaki sadržaj objavljen na forumu, bez najave i objašnjenja;
* svakom korisniku može biti zabranjen pristup Forumu, bez najave i objašnjenja;
* svaki korisnik foruma će biti banovan ukoliko krši bilo koje od pravila i uslova korištenja Foruma;
* administratori/moderatori nisu dužni objašnjavati zašto je neka tema obrisana ili cenzurisana od strane moderatora ili administratora;
* administrator/moderator Foruma ima pravo ali ne i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja na Forumu.
registracijom na ovaj forum si prihvatila ova pravila.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#53 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
1. Velika slova su zabranjena.JANNINA wrote:pa sta sad u cemu je problem'??mIRCerka wrote:da i ovo rascistimo jednom za sva vremenaJANNINA wrote: i jos nesto nemoras da odg naovu temu ako ti je gluoa ili dosadna sta je vec u pitanju ok???!!!http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.htmlRad administratora i moderatora:
* administrator/moderator ima pravo pobrisati svaki sadržaj objavljen na forumu, bez najave i objašnjenja;
* svakom korisniku može biti zabranjen pristup Forumu, bez najave i objašnjenja;
* svaki korisnik foruma će biti banovan ukoliko krši bilo koje od pravila i uslova korištenja Foruma;
* administratori/moderatori nisu dužni objašnjavati zašto je neka tema obrisana ili cenzurisana od strane moderatora ili administratora;
* administrator/moderator Foruma ima pravo ali ne i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja na Forumu.
2. Kao administrator, ja moram sto vise tema upratiti i paziti da se ne krse pravila, tako da ni ti ni bilo ko drugi nema pravo meni reci smijem li ili ne neku temu otvoriti i postirati nesto
3. Opusti se i ne pisi vise velikim slovima.
Lijep pozdrav
- anais_nin
#56 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
1. velika slova su zabranjenaJANNINA wrote:pa majke vamsta vam smeta sto su velika slova'????mIRCerka wrote:MOZES LI IKAKO ODGLAVITI CAPS TIPKU NA SVOJOJ TASTATURI?JANNINA wrote:EH..NEDAVNO SAM BILA SA JEDNIM KOLEGOM.I BEZZE PRICALI SMO O SVEMU A NAJVISE O NJEGOVIM VEZAM..DOSLO DO TEME..KAKO JE IMAO JEDNU DJEVOJKU...I KAKO MU NIJE VALJALA! U SEXU !!! HEEE??????????![]()
![]()
![]()
![]()
STA OCEKUJETE???
I MOZES LI DA NE OTVARAS VISE TEMA DNEVNO PRIJE NEGO PREGLEDAS FORUM?![]()
![]()
a usput:
2. u cyber svijetu velika slova znace da se deresh
3. jednostavno vecinu nervira kad se koriste velika slova bez potrebe
-
forUMASH
#57 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
....STA KAZES.....anais_nin wrote:1. velika slova su zabranjenaJANNINA wrote:pa majke vamsta vam smeta sto su velika slova'????mIRCerka wrote: MOZES LI IKAKO ODGLAVITI CAPS TIPKU NA SVOJOJ TASTATURI?
![]()
a usput:
2. u cyber svijetu velika slova znace da se deresh![]()
-
TebiNesudjena
I meni se ucinilo da ubjedljivo vodizena21 wrote:mircyTebiNesudjena wrote:I ko je bolji?![]()
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#60 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
rekosmo joj zoomke i ja na svakoj temi na kojoj se javila sa velikim slovima...anais_nin wrote:1. velika slova su zabranjenaJANNINA wrote:pa majke vamsta vam smeta sto su velika slova'????mIRCerka wrote: MOZES LI IKAKO ODGLAVITI CAPS TIPKU NA SVOJOJ TASTATURI?
![]()
a usput:
2. u cyber svijetu velika slova znace da se deresh![]()
nego, anais, mozes li mi poslati jedne 32/36 http://www.youtube.com/watch?v=Zrl5sYmApcI kod nas nema da se kupi
-
JANNINA
#61 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
mIRCerka wrote:1. Velika slova su zabranjena.JANNINA wrote:pa sta sad u cemu je problem'??mIRCerka wrote: da i ovo rascistimo jednom za sva vremena http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
2. Kao administrator, ja moram sto vise tema upratiti i paziti da se ne krse pravila, tako da ni ti ni bilo ko drugi nema pravo meni reci smijem li ili ne neku temu otvoriti i postirati nesto
3. Opusti se i ne pisi vise velikim slovima.
ej stvarno nisam znala to sorry
Lijep pozdrav
-
JANNINA
molim???? smrdis ti na milion kilometara cujes se evo i do mene ..zamisli..bosmen wrote:sve mi ovo smrdi na BufuJANNINA wrote:mIRCerka wrote:Jupi, savladala si prvu forumsku lekciju:D:D:D
Cestitamo
E sad, da se vratimo temi...
a da malo skrenem...
ko to jos radi samo u krevetu?![]()
![]()
![]()
a sta radi u krevetuspava
![]()
![]()
sam se pravi mutava meshcini
smrdi joj i dole i gore meshcini
- anais_nin
#67 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
a eno tek sad vidjeh da si me preduhitrila sa objasnjenjemmIRCerka wrote: rekosmo joj zoomke i ja na svakoj temi na kojoj se javila sa velikim slovima...
nego, anais, mozes li mi poslati jedne 32/36 http://www.youtube.com/watch?v=Zrl5sYmApcI kod nas nema da se kupi:D:D:D:D
a ovo ne da cu da ti posaljem, nego mogle bismo biznis poceti
-
mIRCerka
#68 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
zalim sto nisam musko da mogu i ja da cesem Jaja...anais_nin wrote:a eno tek sad vidjeh da si me preduhitrila sa objasnjenjemmIRCerka wrote: rekosmo joj zoomke i ja na svakoj temi na kojoj se javila sa velikim slovima...
nego, anais, mozes li mi poslati jedne 32/36 http://www.youtube.com/watch?v=Zrl5sYmApcI kod nas nema da se kupi:D:D:D:D
![]()
a ovo ne da cu da ti posaljem, nego mogle bismo biznis pocetimislim da bi isle ko halva
![]()
![]()
dole...dje smrdi...
- anais_nin
#69 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
mIRCerka wrote:zalim sto nisam musko da mogu i ja da cesem Jaja...anais_nin wrote:a eno tek sad vidjeh da si me preduhitrila sa objasnjenjemmIRCerka wrote: rekosmo joj zoomke i ja na svakoj temi na kojoj se javila sa velikim slovima...
![]()
a ovo ne da cu da ti posaljem, nego mogle bismo biznis pocetimislim da bi isle ko halva
![]()
![]()
dole...dje smrdi...
-
JANNINA
#70 Re: KOJE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
anais_nin wrote:mIRCerka wrote:zalim sto nisam musko da mogu i ja da cesem Jaja...anais_nin wrote: a eno tek sad vidjeh da si me preduhitrila sa objasnjenjem![]()
![]()
![]()
dole...dje smrdi...![]()
![]()
a tek sto onako privlacno izgleda i bez miomirsnih dodataka
![]()
ne znam ko bi onome mogao odoliti
EJ STOSIMI ZAKLJUCAO ONU DRUGU TEMU????!!
-
walkabout
Kemica Guglic na ovu temu, tojes ko je bolji u onijem stvarima:
"Ja, Kemica od roda Kemicana, sam mislijo da sam pravo nenadjebiv - sve dok nisam upozno Mensuru. Dabog sacuva, nemres je nazadovoljit, izgubijo sam 7 kila zive vage dosad, koza mi se istanjila, nesmijes pipnut, poco sam haman i suknjicu nosat, ko oni Skoti. Ofalijo sam pravo, ovo se durat nemere. Imatel kakije savijeta glede ovije problema? Inace, odoh uhelac.
Pozdrav za raju, Kemica
"
"Ja, Kemica od roda Kemicana, sam mislijo da sam pravo nenadjebiv - sve dok nisam upozno Mensuru. Dabog sacuva, nemres je nazadovoljit, izgubijo sam 7 kila zive vage dosad, koza mi se istanjila, nesmijes pipnut, poco sam haman i suknjicu nosat, ko oni Skoti. Ofalijo sam pravo, ovo se durat nemere. Imatel kakije savijeta glede ovije problema? Inace, odoh uhelac.
Pozdrav za raju, Kemica
-
*mima*
#75 Re: KO JE BOLJI U SEXU??DJEVOJKE ILI MOMCI???
A kakva si ti u krevetu?JANNINA wrote:EH..NEDAVNO SAM BILA SA JEDNIM KOLEGOM.I BEZZE PRICALI SMO O SVEMU A NAJVISE O NJEGOVIM VEZAM..DOSLO DO TEME..KAKO JE IMAO JEDNU DJEVOJKU...I KAKO MU NIJE VALJALA! U SEXU !!! HEEE??????????![]()
![]()
![]()
![]()
STA OCEKUJETE???