Ko je bio bolji, Alija ili Tito?
- JBT
#1 Ko je bio bolji, Alija ili Tito?
Ne moze se porediti.

-
SherlockHolmes
Za Alju ne znam, ali se sjecam ko da je juce bilo kad onomad Haris sleti '93, po prvi put u SA od pocetka rata, sazva press konferenciju te nas upozori na opasnost koje je prijetila od novinara Oslobodjenja. Ko da mi je zviot spasio, tolko sam mu zahvalan.JBT wrote:Nego, nekad mi se pojavi pitanje:
Sta bi bilo sa Bosnjacima, Bosancima i BiH da nije bilo Alije?
-
FFK as Lucy01
Po koji put
Tito ili Alija, pitanje je sada
- JBT
To se ti pokusavas diplomatski izvuci iz dreka u koji se svrstao?JBT,"pametnom" nisu potrebna takva objasnjenja.
Klasika, sta ces.Po koji put Tito ili Alija, pitanje je sada
Nek se raja zabavlja. Bolje i to nego da nemaju sta raditi petkom uvece pa se moraju opijati raznim opijatima.
-
mr__bosnjak
ALIJA IZETBEGOVIC - LEGENDA
Rahmetulah i alejhi
Rahmetulah i alejhi
- JBT
Zaboravih.
Znas kako rade ovdasnje i danasnje vlasti?
Navuku ti na ramena milion problema tako da se moras boriti za golu egzistenciju sebe i familije ti. U takvom stanju nisi svjestan ni sebe ni okoline a kamoli njihovih dejstava po ekonomskom bojnom polju, pa ti onda pred izbore puknu koju medjunacionalnu krizu tipa "mi cemo ukinuti RS a oni anamo odgovaraju kako ce ustrajati na braniku iste" tako da automatski, bez puno muke i razmisljanja stavljas X ispred onih koji te brane od ugrozenosti, pa kad izbori prodju onda opet po starom, natovare ti jos malo vise problema, za svaki slucaj pa opletu po budzetu i sadaki sa strane. I govore ti kako ti nikada nije bilo bolje. Ni tebi ni tvojim precima.
Navuku ti na ramena milion problema tako da se moras boriti za golu egzistenciju sebe i familije ti. U takvom stanju nisi svjestan ni sebe ni okoline a kamoli njihovih dejstava po ekonomskom bojnom polju, pa ti onda pred izbore puknu koju medjunacionalnu krizu tipa "mi cemo ukinuti RS a oni anamo odgovaraju kako ce ustrajati na braniku iste" tako da automatski, bez puno muke i razmisljanja stavljas X ispred onih koji te brane od ugrozenosti, pa kad izbori prodju onda opet po starom, natovare ti jos malo vise problema, za svaki slucaj pa opletu po budzetu i sadaki sa strane. I govore ti kako ti nikada nije bilo bolje. Ni tebi ni tvojim precima.
-
mr__bosnjak
Kak´e veze ovo ima s temom?JBT wrote:Zaboravih.
-
mr__bosnjak
JBT wrote:Alija je ziv, jarane.ALIJA IZETBEGOVIC - LEGENDA
-
latinalover
JBT wrote:Nego, nekad mi se pojavi pitanje:
Sta bi bilo sa Bosnjacima, Bosancima i BiH da nije bilo Alije?
sta bi bilo sa njima da nije bilo boraca koji su svoje zivote dali za drzavu???
obicni ljudi su najzasluzniji!!!!!!!!!!!!!
ne moze se ni jedan od njih trojice porediti sa Titom...totalna suprotnost...........Tito ujedinio sve, a ovi se podijelili..........
Alija htio muslimansku drzavu .....i ne posta BiH muslimanska drzava......da je postala sad bi nam vehabosi glave rezali za svaku koja nije po njihovom
Last edited by latinalover on 25/08/2006 22:08, edited 1 time in total.