Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?
Moderator: _BataZiv_0809
-
DJ Cool
Kada tako "fino" selma znas da komentarises druge, ne znam zasto se ti onda nisi prijavila pa da vidimo tebe. Ti se "nakacila" na Amru, pa Amra ovakva, Amra onakva.... To k`o ti nesto bolja od nje mozda? Mislim da ti djevojka nije nista skrivila pa da blatis njeno ima po ovom forumu i siris neistine! Prvo pogledaj sebe!

-
Selma-SA-
Ja da znam pjevati ja bi se stvarno prijavilaDJ Cool wrote:Kada tako "fino" selma znas da komentarises druge, ne znam zasto se ti onda nisi prijavila pa da vidimo tebe. Ti se "nakacila" na Amru, pa Amra ovakva, Amra onakva.... To k`o ti nesto bolja od nje mozda? Mislim da ti djevojka nije nista skrivila pa da blatis njeno ima po ovom forumu i siris neistine! Prvo pogledaj sebe!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam samo veliki navijac
Daj bona sto se ljutis ko jebe Amru necemo se mi ljutiti na forumu
Nije Amra vrijedna da se jedno na drgo naljutimo zar nije tako
-
Selma-SA-
burek202 wrote:Mene zanima ono što jeovdje insinuirano bez otkrivanja identiteta onoga ko Amru
ono što je Selma rekla.
Ja da znam pjevati ne bih se prijavio već bi snimio neki album recimoSladoled Sladoled topi se kad nije
hladno
.......
- Pooll
Selma-SA- wrote:burek202 wrote:Mene zanima ono što jeovdje insinuirano bez otkrivanja identiteta onoga ko Amru
ono što je Selma rekla.
Ja da znam pjevati ne bih se prijavio već bi snimio neki album recimoSladoled Sladoled topi se kad nije
hladno
.......
![]()
![]()
ovajlozionicarnemapojmakojekonaobnuaopetlozi ccc