Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?
Moderator: _BataZiv_0809
-
gljiva
#1 Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?
Ja licno mislim da ce to biti Amir, ali s obzirom na dosadasnji rad
vrlo profesionalnog zirija...
vrlo profesionalnog zirija...
-
DonDavudes
hvala sto si me potsjetio
zadnjih dana nikako ne mogu da zaspim i sve kontam sta me muci
to je znaci to.
sikiram se ko ce od seoskih lola slijedeći ispasti i unistiti sebi karijeru kafanskog spasioca poijanih ljudi
BOLI ME KLINAC, ZA SUPER NOVU
zadnjih dana nikako ne mogu da zaspim i sve kontam sta me muci
to je znaci to.
sikiram se ko ce od seoskih lola slijedeći ispasti i unistiti sebi karijeru kafanskog spasioca poijanih ljudi
BOLI ME KLINAC, ZA SUPER NOVU
-
Majesty
#7 Jakica vulkanizer...
Jakica, Jakica... Jakica vulkanizer...
Navijam za njega (da ispadne) Rekla sam ja svojoj mami... Bilo bi vrijeme... Niti ima stas niti ima glas... A stalno se trpa pred kameru... Mislim da je i Amko jedan od mogucih kandidata za "zveknuti"...
-
DonDavudes
mrak wrote:Cool. Ko se javi na ovu temu sa nekim "on topic" odgovorom, ne pricam vise sa njim
-
Majesty
Draga moja, negacija se pise razdvojeno, ne znam ko ti je rekao da se kaze "zuri" a i ne znam zaista odakle to njima dvojici lova. Da imaju vec toliko da potplate ZIRI (mislim da si ovo htjela da napises umjesto ZURI - vidjela sam da si to ponovila u postovima vec nekoliko puta) onda zaista mislim da bi obojica snimili CD i izdali ga, jer ne bi bilo potrebe da se natjecu. Danas zaista ne treba puno novca za takav poduhvat... Mislim da je tebe samo malo zbunila cinjenica da Amir izgleda "skupo"miss_bh wrote:nezna se nikad ko ce biti izbacen zato sto je onaj zuri glup i sto su svi potplaceni od jakova i amira.
Pusa...
-
Selma-SA-
Pa ljudi moji jel dosta vise ti traceva
Dok je Inga bila svi ste govorili mita il ima nesto sa Gljivom
Eto Inga ispade.
Pricalo se Sera podplatio ziri eto Sera ispade
Takav je nas narod svima vama treba flaster, pa na usta,nemate drugog posla nego ogovarati.
I oni najbolji sto ce ostati rece te i za njih, da su ziri podplatili, ko bi vama u kraj stao
A sad da se vratim na vase pitanje.
Ja mislim da u petak napusta pozornicu Jakov Kasalo.
Amir..... svi znamo da ga muski svjet mrzi, samo zato sto momak lijepo izgleda i sto se djevojke lijepe za njega
Sto se tice Amira....Amir ima bolje glasovne mogucnosti od Jakova.
Eto toliko od mene.
I opet da naglasim moji favoriti su samo ERNA & EMIR.

Dok je Inga bila svi ste govorili mita il ima nesto sa Gljivom
Eto Inga ispade.
Pricalo se Sera podplatio ziri eto Sera ispade
Takav je nas narod svima vama treba flaster, pa na usta,nemate drugog posla nego ogovarati.
I oni najbolji sto ce ostati rece te i za njih, da su ziri podplatili, ko bi vama u kraj stao
A sad da se vratim na vase pitanje.
Ja mislim da u petak napusta pozornicu Jakov Kasalo.
Amir..... svi znamo da ga muski svjet mrzi, samo zato sto momak lijepo izgleda i sto se djevojke lijepe za njega
Sto se tice Amira....Amir ima bolje glasovne mogucnosti od Jakova.
Eto toliko od mene.
I opet da naglasim moji favoriti su samo ERNA & EMIR.
-
hananah
Majko draga, zar neko zaista prati taj kic i paradu narodne muzike. Uzas, par puta naletjeh na ovaj sund i ostavih desetak minuta cisto da se ismijem, i evo procitah komentar na pocetnom postu, cuj strucni ziri, haha, jedan lupa o gitaru, drugi gleda kako ce koga povaliti, a i treci ne zaostaje. Nemam pojma kako se zovu ta trojica, ali eto oni su taj ziri. Boze me sacuvaj, bruka i sramota Federalne televizije. I svaki mjesec im moras platiti 6 markica da gledas izmedju ostalog tu paradu kica i sunda, sramota

-
DJ Cool
Ne radi se o Federalnoj TV nego OBN!hananah wrote:Majko draga, zar neko zaista prati taj kic i paradu narodne muzike. Uzas, par puta naletjeh na ovaj sund i ostavih desetak minuta cisto da se ismijem, i evo procitah komentar na pocetnom postu, cuj strucni ziri, haha, jedan lupa o gitaru, drugi gleda kako ce koga povaliti, a i treci ne zaostaje. Nemam pojma kako se zovu ta trojica, ali eto oni su taj ziri. Boze me sacuvaj, bruka i sramota Federalne televizije. I svaki mjesec im moras platiti 6 markica da gledas izmedju ostalog tu paradu kica i sunda, sramota![]()
Sto se javljas kad nemas pojma!
-
Mjesecarka
Ja to ne gledam jer stvarno mi se od folka diže kosa na glavi ali kad nema ništa drugo na televiziji moram i to ponekad pogledat. I moram ti reći Selma da sam ja žensko i da se meni taj Amir posebno ne svidja. I ostali su mi grozni ali on posebno. I prije mislim da će ženski svijet biti ljubomoran što on uze sve fine momke nego obratno .
- giordania
bosanci imaju svoju narodnu muziku i sevdah od kako postoje,i nemojte se sad vi prosipati fazonom kic i sund,pa onda nam je eto po vama sva muzicka tradicija kic i sund.ja mislim da je ovo stvarno dobra stvar i da ti mladi ljudi dozive nesto u svom zivotu,pa makar to bio i kic i sund,jel tako hanno,a ti ne zaboravi svoju omiljenu emisiju petkom u 20 sati,ali fakat sutra pricaj da si prelistavao-la kanale pa posto petkom nije bilo nista drugo kao mora se gledati taj kic i sund.

Last edited by giordania on 30/12/2008 14:27, edited 1 time in total.