Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

gljiva

#1 Ko ispada u slijedecem krugu OBN-Folk Talents?

Post by gljiva »

Ja licno mislim da ce to biti Amir, ali s obzirom na dosadasnji rad
vrlo profesionalnog zirija...
Pooll

Post by Pooll »

amir
da
da
da
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

zašto Amir kad pjeva bolje od Kasala?
gljiva

Post by gljiva »

Nisam pitao ko je bolji od koga , nego koga ce ziri slijedeceg izbaciti?
DonDavudes

Post by DonDavudes »

hvala sto si me potsjetio :)
zadnjih dana nikako ne mogu da zaspim i sve kontam sta me muci :-)
to je znaci to.
sikiram se ko ce od seoskih lola slijedeći ispasti i unistiti sebi karijeru kafanskog spasioca poijanih ljudi :D

BOLI ME KLINAC, ZA SUPER NOVU :x
gljiva

Post by gljiva »

Zna li ko kako glasati iz dijaspore? Nisam uspio, kazu kontrolisi broj mada je sve ukucano kako treba...
Majesty

#7 Jakica vulkanizer...

Post by Majesty »

Jakica, Jakica... Jakica vulkanizer... :D Navijam za njega (da ispadne) Rekla sam ja svojoj mami... Bilo bi vrijeme... Niti ima stas niti ima glas... A stalno se trpa pred kameru... Mislim da je i Amko jedan od mogucih kandidata za "zveknuti"...
mrak

Post by mrak »

Cool. Ko se javi na ovu temu sa nekim "on topic" odgovorom, ne pricam vise sa njim :)
miss_bh

Post by miss_bh »

nezna se nikad ko ce biti izbacen zato sto je onaj zuri glup i sto su svi potplaceni od jakova i amira.
DonDavudes

Post by DonDavudes »

mrak wrote:Cool. Ko se javi na ovu temu sa nekim "on topic" odgovorom, ne pricam vise sa njim :)

:lol: :lol: :lol:
Pooll

Post by Pooll »

ovo je genijalna emisija!

amir nema pojma sa pjesmom!

kad ce taj petak... :D :D
gljiva

Post by gljiva »

Ma Jakica mora u Zetru, strah me za Emira jer oni izgleda izbacuju talente. Ali vidjecemo u petak,valjda ce opet po dvije pjesme pjevati a Emir je izgleda tu tanak ili mi se samo cini...
Mahalac

Post by Mahalac »

UBI ME OVA NEIZVJESNOST :-) :-) :-) :-) :D :D

VOOOOLIM VOOOOOLIM VAS, SVE VAS VOLIM...VI STE ME MOJ PONOS I DIIIIKA :shock: :x :shock:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Majesty

Post by Majesty »

miss_bh wrote:nezna se nikad ko ce biti izbacen zato sto je onaj zuri glup i sto su svi potplaceni od jakova i amira.
Draga moja, negacija se pise razdvojeno, ne znam ko ti je rekao da se kaze "zuri" a i ne znam zaista odakle to njima dvojici lova. Da imaju vec toliko da potplate ZIRI (mislim da si ovo htjela da napises umjesto ZURI - vidjela sam da si to ponovila u postovima vec nekoliko puta) onda zaista mislim da bi obojica snimili CD i izdali ga, jer ne bi bilo potrebe da se natjecu. Danas zaista ne treba puno novca za takav poduhvat... Mislim da je tebe samo malo zbunila cinjenica da Amir izgleda "skupo" :D

Pusa...
Pooll

Post by Pooll »

miss_bh wrote:nezna se nikad ko ce biti izbacen zato sto je onaj zuri glup i sto su svi potplaceni od jakova i amira.
Slazem se... sa svim osim sa sintaksom :D :D :D
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

Pa ljudi moji jel dosta vise ti traceva :x
Dok je Inga bila svi ste govorili mita il ima nesto sa Gljivom :roll:
Eto Inga ispade.

Pricalo se Sera podplatio ziri eto Sera ispade :-D

Takav je nas narod svima vama treba flaster, pa na usta,nemate drugog posla nego ogovarati.

I oni najbolji sto ce ostati rece te i za njih, da su ziri podplatili, ko bi vama u kraj stao :roll:

A sad da se vratim na vase pitanje.
Ja mislim da u petak napusta pozornicu Jakov Kasalo. :shock:
Amir..... svi znamo da ga muski svjet mrzi, samo zato sto momak lijepo izgleda i sto se djevojke lijepe za njega :D

Sto se tice Amira....Amir ima bolje glasovne mogucnosti od Jakova.

Eto toliko od mene.

I opet da naglasim moji favoriti su samo ERNA & EMIR.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Pooll

Post by Pooll »

Selma, ovo je tvoja najdraza i jedina tema? :D

Kad ce taj petak... :D
Knight

Post by Knight »

ja to uopšte ne gledam al mislim da će bit taj neki Amir.
Pooll

Post by Pooll »

Knight wrote:ja to uopšte ne gledam al mislim da će bit taj neki Amir.
ni ja :(

osobno mi je iskljucila tv marija - visaskolic - crnoja a ja joj kazem, hocu OBN a ne FTV :D
Selma-SA-

Post by Selma-SA- »

Pooll wrote:Selma, ovo je tvoja najdraza i jedina tema? :D

Kad ce taj petak... :D
Pooll jos malo pa sad ce :lol:

Za koga navijas :P

Ko isada sta mislis :razz: :razz:

Gledaj kad dozivimo shok emir da ne leti :sad:
hananah

Post by hananah »

Majko draga, zar neko zaista prati taj kic i paradu narodne muzike. Uzas, par puta naletjeh na ovaj sund i ostavih desetak minuta cisto da se ismijem, i evo procitah komentar na pocetnom postu, cuj strucni ziri, haha, jedan lupa o gitaru, drugi gleda kako ce koga povaliti, a i treci ne zaostaje. Nemam pojma kako se zovu ta trojica, ali eto oni su taj ziri. Boze me sacuvaj, bruka i sramota Federalne televizije. I svaki mjesec im moras platiti 6 markica da gledas izmedju ostalog tu paradu kica i sunda, sramota :x :x
DJ Cool

Post by DJ Cool »

hananah wrote:Majko draga, zar neko zaista prati taj kic i paradu narodne muzike. Uzas, par puta naletjeh na ovaj sund i ostavih desetak minuta cisto da se ismijem, i evo procitah komentar na pocetnom postu, cuj strucni ziri, haha, jedan lupa o gitaru, drugi gleda kako ce koga povaliti, a i treci ne zaostaje. Nemam pojma kako se zovu ta trojica, ali eto oni su taj ziri. Boze me sacuvaj, bruka i sramota Federalne televizije. I svaki mjesec im moras platiti 6 markica da gledas izmedju ostalog tu paradu kica i sunda, sramota :x :x
Ne radi se o Federalnoj TV nego OBN! :-D :-D :-D :-D
Sto se javljas kad nemas pojma! :-?
Mjesecarka

Post by Mjesecarka »

Ja to ne gledam jer stvarno mi se od folka diže kosa na glavi ali kad nema ništa drugo na televiziji moram i to ponekad pogledat. I moram ti reći Selma da sam ja žensko i da se meni taj Amir posebno ne svidja. I ostali su mi grozni ali on posebno. I prije mislim da će ženski svijet biti ljubomoran što on uze sve fine momke nego obratno .
hananah

Post by hananah »

dj coll, pa ne slusam narodnu muziku, i nisam toliko iformisana o folk paradi kica kao ti, uostalom sama sam rekla da nekad naletim kad listam kanale, svejedno jazuk para za OBN :lol: :lol:
giordania

Post by giordania »

bosanci imaju svoju narodnu muziku i sevdah od kako postoje,i nemojte se sad vi prosipati fazonom kic i sund,pa onda nam je eto po vama sva muzicka tradicija kic i sund.ja mislim da je ovo stvarno dobra stvar i da ti mladi ljudi dozive nesto u svom zivotu,pa makar to bio i kic i sund,jel tako hanno,a ti ne zaboravi svoju omiljenu emisiju petkom u 20 sati,ali fakat sutra pricaj da si prelistavao-la kanale pa posto petkom nije bilo nista drugo kao mora se gledati taj kic i sund. :roll: :roll:
Last edited by giordania on 30/12/2008 14:27, edited 1 time in total.
Post Reply