Zemski vi ste vjerovatno htjeli reci ,kroz knjigu mi nista nece u guzicu,ma nikoliki je cevap.zensko wrote:sekiracija wrote:Profesore ,profesore,pitaju djaci Dusana Travara ,hocete li vi na izlet?
Necu ,odgovara Travar.ja cu procitati jednu dobru knjigu o izletu i bit ce mi kao da sam i bio tamo.ali djaba, knjiga ti ne moze docariti miris cevapa
Ko ide na izlet?
- sekiracija
Last edited by sekiracija on 11/05/2004 20:46, edited 1 time in total.
-
zensko
a bil' ti ljubicanstvenu majicu?JD wrote:Ja idem, 100%!
Meni crnu majicu, L velicinaNek slova budu il bijela il crvena.
I mogla bi umjesto "JD" napisati "Jay Dee", sta se tebi vise svidja![]()
Et to bi bilo toJesam skroman
za nick sam odaberi, meni lakse JD
-
zensko
eh da, upravo to htjedoh reci pa se editovahsekiracija wrote:Zemski vi ste vjerovatno htjeli reci ,kroz knjigu mi nista nece u guzicu,ma nikoliki je cevap.zensko wrote:sekiracija wrote:Profesore ,profesore,pitaju djaci Dusana Travara ,hocete li vi na izlet?
Necu ,odgovara Travar.ja cu procitati jednu dobru knjigu o izletu i bit ce mi kao da sam i bio tamo.ali djaba, knjiga ti ne moze docariti miris cevapa
![]()
![]()
-
JD
Eki fol "default". Kako ti imas bogat rijecnik hahazensko wrote: a bil' ti ljubicanstvenu majicu?samo su plave i crvene u opticaju, a po default-u te sljeduje plava - vezena
Deder onda plavu sa bijelim slovima... A da ti bude malo teze, stavi "Jay Dee" ipak
-
zensko
naravno, to dodje sa godinama, vise godina vise rijeci u rijecnikuJD wrote:Eki fol "default". Kako ti imas bogat rijecnik hahazensko wrote: a bil' ti ljubicanstvenu majicu?samo su plave i crvene u opticaju, a po default-u te sljeduje plava - vezena
Deder onda plavu sa bijelim slovima... A da ti bude malo teze, stavi "Jay Dee" ipak
ide JayDee a u zagradi (JD) moze?
mislim da te niko nece prepoznati po ovom drugom
-
JD
Ma ionako me niko ne zna hehe. Ma aj stavi ti samo JD i gotovo. Da ne komplikujem sadzensko wrote: naravno, to dodje sa godinama, vise godina vise rijeci u rijecniku
ide JayDee a u zagradi (JD) moze?
mislim da te niko nece prepoznati po ovom drugom
-
zensko
seha, suzicemo ako bude pidjamastaŠeha wrote:Sad je gotovo, vec je sve zakomplikovano![]()
Zenska, moji ljudi ce kontaktirati tvoje ljude oko primopredaje...![]()
![]()
Samo nam trebaju kontakt informacije.. moze i preko maila
moji ljudi ce poslati tvojim ljudima kontakt informacije
- Dirty Harry
Racunaj i na mene, naravno. Sto se boje tice, ako moze crna ako ne onda plava. Velicina L.
-
zensko
kad bi ja znala kako se pise pooll cirilicomsicky wrote:Ma more i M..evo idem se odma' bacit' na hranu u nadi da cu do subote dobiti bar 6 kila
Ej....samo za poolla nek' bude cirilicom
I ne zaboravi Jay Dee, Boga ti
dakle:
1. breskivica
2. pooll
3. JD
4. sicky
- Dirty Harry
Da nisi nekog zaboravila?zensko wrote: dakle:
1. breskivica
2. pooll
3. JD