Za otvaranje ove teme ponukala me vijest da se oko Predsjedništva BiH u Sarajevu prave rampe, pa se pored vozila zabranjuje i kretanje pješacima ulicama oko predsjedništva. Ništa čudno, nebi me iznenadilo da se zatvori i ulica Titova ispred Predsjedništva BiH, jer tamo su "važne ličnosti", tamo se nešto važno rješava, tamo... tamo je otuđeni svijet moći, tamo se čuva država BiH - jest kada bi se ..jebavali. Od koga se to čuva Željko Komšić, dojučerašnji "političar iz naroda", od koga se čuva "babin sin", od KOS-ovaca, od koga se čuva Nebojša R., od mudžahedina...
Ako narod ne postavlja njima pitanje "Zašto je ovakvo stanje u BiH" oni njemu daju do znanja da su oni elita koju treba čuvati i njegovati do smrti.
JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI!
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/kod-pre ... i-vozacima
Ko i zašto pravi rampe oko Predsjedništva BiH?
-
Steely Dan
#2 Re: Ko i zašto pravi rampe oko Predsjedništva BiH?
Bosna ! Zemlja koje nema ? Al bice !homar wrote:Za otvaranje ove teme ponukala me vijest da se oko Predsjedništva BiH u Sarajevu prave rampe, pa se pored vozila zabranjuje i kretanje pješacima ulicama oko predsjedništva. Ništa čudno, nebi me iznenadilo da se zatvori i ulica Titova ispred Predsjedništva BiH, jer tamo su "važne ličnosti", tamo se nešto važno rješava, tamo... tamo je otuđeni svijet moći, tamo se čuva država BiH - jest kada bi se ..jebavali. Od koga se to čuva Željko Komšić, dojučerašnji "političar iz naroda", od koga se čuva "babin sin", od KOS-ovaca, od koga se čuva Nebojša R., od mudžahedina...
Ako narod ne postavlja njima pitanje "Zašto je ovakvo stanje u BiH" oni njemu daju do znanja da su oni elita koju treba čuvati i njegovati do smrti.
JADNO DA JADNIJE NE MOŽE BITI!
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/kod-pre ... i-vozacima
-
Innovation
#3 Re: Ko i zašto pravi rampe oko Predsjedništva BiH?
Gdje se to inace moze prici Predsjednistvu jedne drzave /osim u BiH/?
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: Ko i zašto pravi rampe oko Predsjedništva BiH?
Neka bolan neka drže stoku odovjenu od normalnog građanstva. Ja bi im digao i električnu ogradu oko zgrade.
-
dede merdzane
#5 Re: Ko i zašto pravi rampe oko Predsjedništva BiH?
Postoje predsjednici koji biciklima dolaze na posao. Ali nasi su super važni i svi čekaju u redu da im naude. Ratni zločinci i ubice hodaju po ulici i niko ih ne dira, ko će šta uraditi Nikoli, Zeljku ili Bakiru? Može im samo nešto sočno opsovati kada ih vidi, što rado i sam činim.Innovation wrote:Gdje se to inace moze prici Predsjednistvu jedne drzave /osim u BiH/?